johnny jest wspanialym aktorem odegral ogromnną role w moim zapyzialym życi mam nadzieje ze jeszcze kiedyś sie z nim spotkam :*
Troche dziwne to twoje pytanie. Myśle,że wszsyscy którzy wchodzą na tę stronę bardzo cenią Deppa. Ale czy kochamy? Jaką miłością można kochac aktora? To musiało by być jakieś platoniczne uczucie.Myślę jednak, że ja teżmogę powiedzieć,że w pewien sposób kochan Johnnego.
Ja bardzo bardzo bardzo bardzo.....kocham Johnnego....on jest boski...nic dodać nic ująć...... :D:D:D:P
ja tez ubostiwam Johnny'ego ;]
Moze to zabrzmi glupio, ale odkad Go lubie zaczelam sie jakos lepiej uczyc, wiem to brzmi dennie, ale stwierdzam fakt;]
Jesteś biedna .
Daj se siana!.
Uogólniasz , posługujesz się bezprawnie zdaniem ogółu , który ma podzielone zdanie.
Ja Deppa wcale, ale to wcale nie kocham.
O niebo lepszy jest B. Pitt!!!!!!
I wszelkie komentarze pod adresem P. Pitta przyjmuję jako całkowitą bezsilność fanek Deppa nad intelektem i talentem B. Pitta.
J. Depp nigdy nie otrzyma Oskara , za to B. Pitt (już jest) 7 nominacji do Złotego Globu i 9 nominacji krytyków światowej "wykładnii" - film "Babel".
I co wy na to ?!
co do Pitta to ma talent, ale wg mnie Johnny jest poprostu lepszy :] i zgadzam sie ze te 'nominacje' nie sa ważne, ale jak narazie to Brad tez nie dostal Oscara...a Johnny tez był nominowany do Oscara za "marzyciela' i co ty na to ?
o takich gustach sie nie dyskutuje, każdy i tak będzie miał swoje zdanie , bo kazdy aktor jest charakterystyczny i ma to 'cos' które się jednym podoba a innym nie( rozni ludzie, rozne gusta)
Ja go kocham w dosłownym rozumieniu tego słowa! i tak nigdy go nie spotkam ale wierze że poznam kogoś choc troche podobnego do mojego ideału mężczyzny jakim jest johnny depp!!!
No właśnie troche dziwaczne te pytanie ...;D
Jeżeli juz mam na nie odpowiedzic to powiem tyle : że ja bardzo lubię i cenie Deppa, uważam go za bardzo dobrego akotra( który potrafi się wcielić w każdą postać, i zagrac w każdym gatunku filmowym) jego gra jest pełna charyzmy i uroku ;]
Nigdy nie zapomne z nim filmów tj"Arizona Dream","Edzio nożycoręki"," Co gryzie GG" poprostu jest moim idolem...
Eowina ah- może tu być mowa raczej o milości czysto platonicznej :)
Ps. tez chciałabym go kiedys spotkac :]