Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jeśli tak, to ile lat?

Zaczął bez żadnej szkoły i później się uczył prze pewien czas. Jak to dla ciebie ważne to mogę poszukać informacji w jego biografii którą niedawno przeczytałem.

neo_angin

ty faktycznie masz na jego pkt fiola...
ale to dobrze:)
sory ze sie pyt bo w sumie gadalismy juz wczesniej ale jest kolesiem czy dziewucha?

sanczopansa

Ja? Kolesiem. Mam ogólnie fioła na punkcie biografii aktorów i reżyserów. Wszystko co wyczaję muszę przeczytać.

neo_angin

hmm i co jak oceniasz jego jako osobe po przeczytaniu biografii,kogo jeszcze czytales?
na marginesie; lekko sie zdziwilem ze faktycznie (zacytuje niegdys triumfujacego ksiecia ciemnosci- life_killsa) nie jestes mala dziewczynka.
pzdr

sanczopansa

Nicholsona, De Niro (po angielsku), Pacino (wywiad rzeka), Bogarta, Tim Burtona (po angielsku), Eastwooda, Kubricka, Connery'ego. Na razie tego tyle ale jeszcze na pewno trochę tego przeczytam. Co do Biografii Deppa to bardzo ciekawa. Ukazuje go jako normalnego kolesia przez lata uciekającego od sławy. Wiele naprawdę ciekawych anegdot np. o tym jak próbował podpalić się na planie filmowym xD. Wiele ciekawych informacji o porzuconych projektach z jego udziałem (Zacząłem je dodawać tutaj na stronie do ciekawostek).

neo_angin

Cudownie, wszyscy są ci wdzięczni za te wspaniałe ciekawostki;)
DZIĘ KU JE MY!!!!!

Marcinekk

To nie było skierowane do hejterów. Nie rozumiem Marcinekk jak ludzie mogą czerpać przyjemność z nienawidzenia kogoś. Możesz mi wytłumaczyć?

neo_angin

A jaką relację masz na myśli w tym przypadku?

neo_angin

"próbował podpalić się na planie filmowym"
Niestety jego charakter jest równie słaby, co umiejętności aktorskie, dlatego nie starczyło mu odwagi, aby dokończyć dzieła. Nie chciał się zabić, lecz jak znakomita większość niedoszłych samobójcow, próbował w ten sposób zwrócić na siebie uwagę. Iście żałosne.

kinoman0

Podpalił sobie twarz dokładnie rzecz ujmując. Kolega z planu "21 jump street" go uratował. Jedno z Deppem macie wspólnego, a mianowicie on miał problemy emocjonalne, a ty je masz teraz.

neo_angin

"uciekanie od sławy " <wzdycha >
powiedziałbym kto naprawdę ucieka od sławy ale posądzono by mnie o monotematyczność

sanczopansa

mala dziewczynka?

kinoman0

Nie mów że nie znasz tego wyrażenia którego używał dziad, life_kills, Marcinekk (hipokryta który mam nadzieję że to skomentuje).

neo_angin

co to wyrazenie oznacza?

kinoman0

Nie pal głupka. Life_kills i reszta jego bandy twierdzili że większość głosów na Deppa jest od małych dziewczynek które oceniają go na podstawie wyglądu. Marcinekk tutaj pokazał że jest hipokrytą:
http://www.filmweb.pl/person/Jessica+Alba-7176/discussion/Te+maliny+przyznaj%C4% 85+chyba+jacy%C5%9B-1674116

neo_angin

w takim razie zgadzam sie z uzytkownikiem life_kills.

kinoman0

No jak lubisz lotr.

neo_angin

na jakiej podstawie twierdzisz ze jestem lotrem?

kinoman0

Na podstawie listy jaką stworzy mynapakaio7 (nie wiem czy dobrze napisałem) oraz na tym że odkopałeś jego wypowiedź wcześniej. Lotr sam się przyznał że ma wiele kont.

neo_angin

nie brataj się z manypakiao to idiota
teksty "mała dziewczynka " nie są w moim stylu
mnie można rozpoznać po szczerych od serca wypowiedziach na temat polski ,polaków , zwierząt-homoseksualistów ,filmów i aktorów, którzy są przeceniani i wychwalaniu Wielkiej Ameryki

lotr12345

a i jeszcze po szowinistycznych tekstach traktujących o mniejszej inteligencji kobiet

lotr12345

tutaj mamy punkt wspolny.

użytkownik usunięty
kinoman0

a kto pisal ze baby powinny isc do garow?
i o mniejszych mozgach?
jesli teraz napiszesz ze kobiety sa rownie inteligentne jak mezczyzni to cie wysmieje.

on: 'mnie można rozpoznać [...] po szowinistycznych tekstach traktujących o mniejszej inteligencji kobiet'
ja: tutaj mamy punkt wspolny.

użytkownik usunięty
kinoman0

czy to stwierdzenie nie swiadczy o poparciu dla jego teorii?

Nie wiem o czym do końca rozmawiacie co prawda natomiast ktoś te gary musi obstawić;d

użytkownik usunięty
Marcinekk

Ja to robię doskonale. Jak wszystko zresztą.

kolana czasem cie bola?

użytkownik usunięty
kinoman0

spadaj.

rozumiem frustracje. podlogi same sie nie wyszoruja.

użytkownik usunięty
kinoman0

dzis mam niezly humor

owszem. natomiast to stwierdzenie:
'a kto pisal ze baby powinny isc do garow?
i o mniejszych mozgach?
jesli teraz napiszesz ze kobiety sa rownie inteligentne jak mezczyzni to cie wysmieje.'
swiadczy o tym jakbym rzekomo temu zaprzeczal.

użytkownik usunięty
kinoman0

rozumiem ze nie zaprzeczasz?

w ktorym momencie zaprzeczylem?
stwierdzenie:
'tutaj mamy punkt wspolny.'
swiadczy o tym ze wrecz przeciwnie - potwierdzam

użytkownik usunięty
kinoman0

glupia sprawa ale musze przyznac ci racje.

neo_angin

a ogladales za drzwiami actors studio z JD tam fajnie opowiada o sobie tyle ze to jest po angielsku xd

użytkownik usunięty
neo_angin

Szkoda że nie, byłby kolejny dowód, że takie szkoły są do dupy.

Właśnie stwierdziłeś że większość aktorów jest gorsza od Deppa bo je skończyli.

neo_angin

gdzie tak swierdzil? poza tym co za brednie?

DonVitoCorleone

"Kolejny dowód, że takie szkoły są do dupy". Większość aktorów pokończyła takie szkoły a edukacja odciska ogromne piętno. Jeśli kolejny to jakieś muszą już istnieć.

neo_angin

tzn szkoly nie sa do dupy, to wasze chore i niczym nie podparte teorie, zwiazane prawdopodobnie z tym ze depp nie ma takiej szkoly, co niestety widac

Nie, dlatego nie jest aktorem.

kinoman0

Zazdrościsz mu że osiągnął poziom bez żadnej nauki a ty takiego nie osiągnąłbyś nawet po paru latach nauki aktorstwa.

neo_angin

o jasnowidz-teoretyk. zestawiajac to ze "znawca" to juz 2 spacjalizacja

DonVitoCorleone

O tobie nie powiem że jesteś znawcą bo ośmieszyłeś się w temacie obok.

neo_angin

no tylko ty jestes

DonVitoCorleone

Ja za znawcę się nie uważam ale wam nie zabronię.

neo_angin

dno podobnie jak szczyt tez trzeba osiagnac dlatego zgodze sie z toba. takiego dna nie bylbym w stanie osiagnac nawet po kilkudziesieciu latach nauki.

kinoman0

Jak on jest na dnie to ty pukasz 2 spody niżej.

neo_angin

moge byc i 5 spodow nizej. ale dobrze ze w koncu przyznales ze depp jest na dnie.