Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://zyciegwiazd.onet.pl/308400,0,12-letnia-corka-johnnyego-deppa-w-makijazu-i -krotk,fotonews_detail.html

użytkownik usunięty

i za tą przeciętność jej płacą...szara myszka

użytkownik usunięty

Nie powinno się płcić za wygląd, bo jest niezależny w dużej mierze od człowieka.

użytkownik usunięty

Wiele rzeczy się nie powinno. Jej to raczej płacą za pracę modelki, którą ma za wygląd.

użytkownik usunięty

talent też nie jest zależny od człowieka, więc mają nie płacić Aktorom za to, że grają w filmach / w teatrach?

użytkownik usunięty

To co innego. Psychoka to inna sfera.

użytkownik usunięty

inna czy nie inna. tak samo płaci się De Niro za aktorstwo, jak takiej Kate Moss za to, że pochodzi sobie na wybiegu. już od dłuższego czasu w modelingu nie chodzi o to, żeby modelka była ładna, a miała ciekawą twarz i potrafiła zaprezentować się na wybiegu, powyginać przed aparatem

użytkownik usunięty

Nie chcę się z tobą znowu kłócić:) Pozostańmy przy swoim.
Chodziło mi np o wyboty miss:) Nagrody za wygląd.

użytkownik usunięty

ale przecież ja nie chcę się kłócić. o_o
z kim bym nie rozmawiała, kiedy zaczynam pisać o czymkolwiek, zaraz jest, że się denerwuję albo chcę kłócić.
wybory miss TO MOIM ZDANIEM największe g*wno, na jakie kiedykolwiek wpadł człowiek. kompletna tandeta.

użytkownik usunięty

Dziewczyny Pokój. Z estetycznego punktu widzenia (wylądu) smaczne widowisko, z innych wzgledów tandeta. OK.

użytkownik usunięty

Ty to napisałaś. Jakoś tak zwykle wychodzi, kiedy ze sobą piszemy.

Dokładnie.Każdemu podoba sie co innego,a czasami patrząc na to,co wybieraja ci sędziowie,to żal za dupe ściska,Ćwiara niewyjęta za facjatę.Bardzo dużo szarych,przecietnych dziewczyn jest o 3 nieba ładniejszych od tych pudrowanych.różowych wynalazków.Widze,ze w koncu nowy avik:)PZDR!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Ładne są te co maję minimum tapety.
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201201/1325520425_by_RosyjskieDemotywatory _500.jpg

akurat modelki dużo poświęcają wyglądowi

użytkownik usunięty
866789s94

Ale to co innego niż np. studiowanie fizyki kwantowej, nie?

no tak. ale ja im nie zazdroszczę. mają swoje 5 minut i szybko się kończą

użytkownik usunięty
866789s94

Ja w sumie wolałabym pare sesji niż jakaś zwykła praca.

przecież każdy wie, ze praca modelki to harówa, może krótka, ale dość wyczerpująca, żmudna i nudna.
bycie fotomodelką może byc fajne, ale bycie modelką nie. fotomodelki nie musza być wychudzone, latać po wybiegach i w ogóle pozowanie jest fajne.

użytkownik usunięty
866789s94

O to mi chodzi.
prawa, potem lewa, znowu prawa i ...co było dalej? I obroty... Obroty to masakra, jeszcze w szpilkach!...

jezu, jak można jej nie znać?!

użytkownik usunięty
866789s94

Można:)

Marcinekk

racja. żmuda to królik.

użytkownik usunięty
kinoman0

One: http://2.bp.blogspot.com/-TQl__DRnEbw/TaIB0_q0C_I/AAAAAAAAAPs/NfFvNIvgjvw/s1600/ nefretete+2.png
http://korepetycje-ogloszenia.pl/pozycje/portal_pl/1293551338-357/3.jpg

kamienne rzezby mnie nie pociagaja.

użytkownik usunięty
kinoman0

zostałeś oceniony na bardzo wiekowego

nie wiem jak mam to traktowac.

użytkownik usunięty
kinoman0

wiekowy=posiadjący szersze spojrzenie na wszelkie aspekty życia, w tym sztukę ... (wybrnęłam?)

wybacz ze dopiero teraz odpisuje ale fanaberie kici nieco mnie zaabsorbowaly.
wybrnelas znakomicie.

użytkownik usunięty
kinoman0

Są baardzo klasyczne i bardzo piękne:)

na pewno nie tak jak ta z miesnego

Marcinekk

ta z mięsnego to w ogóle pasztet

866789s94

no skoro pasztet to raczej nie z kwiaciarni.

użytkownik usunięty
kinoman0

A chciałabyś mieć ładniejszą przejaciólkę?

jak mawial oscar wilde przyjazn pomiedzy kobieta a mezczyzna nie jest mozliwa. oczywiscie pomijam kwestie chorob jak homoseksualizm etc.

użytkownik usunięty
kinoman0

Jak byś był kobietą, hipotetycznie.

teraz zauwazylem istotny szczegol w postaci 'chcialabys'.
raczej nie. dobrze ze wsrod moich kolegow to ja jestem najprzystojniejszy.

użytkownik usunięty
kinoman0

A widzisz. Tak to właśnie jest.

tak jak napisalem wyzej swiat jest okrutny. piekni zawsze maja latwiej.

użytkownik usunięty
kinoman0

Dlatego dziwię się, że Streep zrobiła karierę. W filmach są potrzebni albo piękni, albo brzydcy, średniacy jako tło.

ona miala szczescie. producent lowcy jeleni zatrudnil ja do opieki nad jej partnerem johnem cazalem ktory podczas krecenia byl w zaawansowanym stadium raka bodajze kosci.

użytkownik usunięty
kinoman0

To wiedziałam.

z kolega na kebsie kiedys rozkminilismy ze chudze przyjaznia sie z grubymi zeby lepiej wygladac w towarzystwie a grube z chudymi zeby je wpie*dolic;d;d

użytkownik usunięty
Marcinekk

Ciekawa teoria:) NIe zaobserwowałam jeszcze prawdziwej przyjażni chyba.

no jacha;d
zglodnialem, ide na papieroska

użytkownik usunięty
Marcinekk

Ja nie mogą. Marznąć na dwoze dla papieroska, nigdy tego nie zrozumiem.

ja bardziej nie rozumiem palenia przy temperaturze 30 stopni.

użytkownik usunięty
kinoman0

W sumie, to i to skrajności.

użytkownik usunięty

Wogóle palenie na dworze jest wstrętne. Jak ktoś idzie przede mną z papierosem to się duszę. A na plaży takich to bym wystrzelała (w przenośni oczywiście).

ja pedalow bym wystrzelal bez przenosni.

z kolega na kebsie kiedys rozkminilismy ze chudze przyjaznia sie z grubymi zeby lepiej wygladac w towarzystwie a grube z chudymi zeby je wpie*dolic;d;d