Johnny Depp zasługuje na 3 miejsce w rankingu??? Wedłóg mnie nie. Morgan Freeman
Robert de niro czy Jack nicholson są niżej od niego! Nke rozumiem. Owsze. Jest bardzo
dobrym aktorem ale bez przesady!
Nie widzisz tych czerwonych kresek, które podkreślają ci zdanie, gdy je piszesz? Te kreski oznaczają, że robisz błędy.... A co do pytania to uważam, że jest bardzo dobrym aktorem. Jack Nicholson również i Robert de Niro też. Czyli może być 'ex aequo'.
Jeżeli już musisz kogoś obrażać to zadaj sobie trud i zobacz jego płeć. A jak nie, to się wal kretynie.
o co miało chodzić w twoim poście ? jeśli pisząc "płeć" miałaś na myśli to żebym był bardziej wyrozumiały ponieważ mam do czynienia z kobietą to oczywiście zgadzam się z tobą bo przecież nie od dziś wiadomo że mózg kobiety mniejszy niż mózg mężczyzny
Już ci kiedyś pisałam,że nie liczy się rozmiar,tylko to,jak się z niego korzysta.
Jesteś facetem,ale słoń ma większy mózg od ciebie.Wniosek-jesteś głupszy od niego:)
Nie ma to jak dyskusja na temat ;). Według mnie ta ocena nie oddaje w pełni możliwości aktora. Może powinien być oczko niżej, może oczko wyżej. W każdym razie uważam, że jest dobrym aktorem. Na mnie robi wrażenie jego mimika, wzrok itd. - oczywiście wyłącznie w kwestii aktorskiej :). Morgana Freemana też lubię, ale nie porównywałabym dwóch aktorów do siebie. Każdy jest inny, wiadomo, a te cyferki w ocenie na filmwebie traktuję ,,orientacyjnie" :).