pograżmy sie w wielkiej żałobie.niestety film charlie i fabryka czekolady bedzie dubbingowany;(to brak szacunku dla TAKIEGO aktora.nie wyobrażam sobie poprostu zeby pod naszego cudownego johnnego ktos podkładał głos!ju bzm wolaa te wkurwiajace napisy!
Oczywiście, ja tez wole napisy. To będzie straszne. W kinie nie wysiedzę...:(Polski dubbing podobał mi się tylko w Shreku I, II i Epoce Lodowcowej. Ogólnie, to profanacja!. Jak mozna nie słuchac tego boskiego akcentu???Ciekawe, kto podkłada głos.
A w "moim kinie", gdzie zamowiłam już bilety na ten film, jest on także z napisami!:)
pomyślcie trochę... ten film jest dla dzieci...6-7 lat... chyba proste że takie dzieci skupiają się na durnych dowcipkach i kolorowym świecie fantasy...Mają głęboko w dupie czy Johny ma wspaniały glos , czy że jest przystojny. Gratulacje więc inteligencji założycielce tematu. Brak szacunku dla aktora.. tekst miesiąca
Merry -) Profanacja ? ;P
do wypowiedzi Tylera : może i to film dla dzieci, ale zauważ, że nie tylko one się nim interesują!!!!!! Uwielbiam twórczość Burtona i zamierzam pójść do kina pomimo, że dzieckiem już nie jestem!!!!! :/
Pozdrófffffka :* Kaileena
Ba, mało tego, że brak szacunku dla Deppa, ale to również brak szacunku dla reszty obsady, mistrza TB i Danny'ego Elfmana- człowiek się trochę namęczył żeby nagrać te wszystkie śpiewajace głosiki Oompa-Loompów.
I to mi jedynie psuje humor... Na trailerach Johnny ma zajebisty głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :( A kiedy widziałam już przetłumaczony zwiastun w kinie... szkoda gadać... Nie powinno się dubbingować filmów z aktorami, albo przynajmniej dawać dwie wersje do wyboru... !!!!!!!!!!!!!!! :( Pozdrawiam - Kaileena
Są dwie wersje!!! Naprawdę!! Mam zamówione bilety na film "Charlie and.." Z napisami, w oryginalnym języku...
A z jakiego jesteś miasta. Ja ze Szczecina i film tu jest tylko dubbingowany. Szczecin to duża wieś! Grrrrrrrrrr...
ja jestem z wrocławia noi u mnie jest dubbing.do tyler:daruj sobie takie komentarze o mojej inteligencji drogie dziecko bo mnie nie znasz i nie wiesz czy jestem inteligentna czy nie ,(a jestem,być może bardziej niż ty).oczywiście zgadzma sie że to tez brakl szacunku dla burtona!co za hamstwo.;(
no właśnie widać jaka jesteś inteligentna. Walisz teksty "Brak Szacunku dla Burtona" . Może następnym razem pomyśl co napiszesz , bo teraz to pierdzielisz głupoty . Pewnie że można lubić twórczość Burtona i że nie tylko dzieciaki będą na to chodzić. Jednakże filmy dla dzieci na ogól są z dabingiem. (No bo co za idiota kazał by dzieciakom czytać ?).Równie dobrze Shrek mógłbybyć z napisami bo JA chcę posłuchać akcentu Banderasa. Więc błagam nie piszcie że to brak szacunku dla deppa ,burtona czy jeszcze kogo innego. Bo takie teksty naprawdę są wybitnie śmieszne.
wracając do osoby Justy.. następnym razem prosił bym , abyś myślała głową a nie dupą ... pozdro
Oni są chorzy. Naprawdę chciałam iść na ten film ale skoro jest tylko z dubbingiem to niech się wypchają i postawią w gablotce; nie ide! (Obejrze na kompie, choć to nie to samo!)W ten sposób tracą tylko potencjalnych klijentów. Wersjia oryginalna jest tylko w Krakowie, Wrocławiu i Wawie. Może jeszcze gdzieś? Piszcie. A co z resztą "dużych miast"? Czyżby były tylko trzy? Zwariowali! Zwar-jo-wa-li!
macie racje to beznadzija jak jakis polski aktor moze podkladac glos pod Wybitnego Deppa???!!! ja sobie tego nie wyobrazam a w zasadzie to bedzie kleska dla tego aktora bo np. ja juz do konca zycia bede go kojarzyc z nieudolnym "przedrzeznianiem" johnnego i zreszta mysle nie tylko ja oczywiscie obejrze to na kompie i to dopiero bedzie uczta kinomana ;)
a tak na marginesie to nie wiem Taylor czy starasz sie byc "superoryginalny" krytykujac wszytskich i wszystko co napisza ale dla twojej wiadomosci jak na razie budzisz jedynie politowanie :/
Obejrzałam dziś film w kinie - z dubbingiem. Spodziewałam się kompletnej kichy, ale na prawdę nie było aż tak źle!!! Sądziłam, że spieprzą głosy aktorów, a czekało mnie miłe (średnio bo i tak i tak wolałabym napisy...) zaskoczenie. Nie wiem jak wy, ale jak dla mnie - mogło być ZNACZNIE gorzej!!! Film świetny, genialny i w ogóle :D - Polecam!!!!!!!!!!!!!!! Kaileena
Nie zraziłam się - serio. Niestety nie mogłam wybrać się na wersję z napisami... Szkoda mi szczególnie głosu Deppa, który był przecież specjalnie modulowany do tej roli - chłopak się namęczył, a ja nawet nie mogę tego docenić (chyba, że na trailerach z netu). I powtarzam raz jeszcze - było lepiej niż się spodziewałam. Wiadomo, że głos Wonki nieco zawodzi, ale wszystko naraz jest strawne. Warto!!! - Kaileena
Polski dubbing nie jest taki straszny ale musze przyznać, że z napisami bedzie o wiele lepsze:], Głos Johnnego hmmmm, od początku chciałam iśc na wersje z napisami a szczególnie po obejrzeniu kawałków z filmu na http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=trailer&id=1808403419 [movies.yahoo.com/shop?d ...]
Po prostu mówi świetnie;)