Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Długo było czekać na Truposza w telewizji, teraz w końcu jest...ale o jakiej porze ! Już mi brakuje cierpliwości do tej naszej publicznj :/ Jeszcze im wyślę petycję :/ ale wiem, co to da.

użytkownik usunięty
Madame

Madame, nie martw się, niczego ciekawego nie tracisz przez tą niewiedzę ;)

No nie wiem...ja czasami coś napisze w fajnym temacie, potem mnie nie ma parę godzin i się okazuje, ze temat chyba nie był taki fajny, bo go ktoś "miły" wykasował. I tracę coś ciekawego przez niewiedzę- nie wiem, czy mi ktoś coś odpowiedział, a może nawymyślał...i teraz tej osoby nie zjadę, bo już nie mam za co, bo tematu nie ma.

Ogólnie rzecz ujmując przez niewiedzę się traci, nawet tu ;p
Ale ja też nie powiem o co chodzi, bo nie wiem...

Lady_From_Burton_World

No to dalej wiem że nic nie wiem, ale jednak coś wiem...
A mam taki sam problem jeśli usuną temat jak Lady_from_Burton_world toż to się nie godzi by ot tak sobie kasowali tematy, człowiek nawet nie wie czy ktoś mu nie nabluzgał ;)i znowu żyje w stanie niewiedzy.

Lady_From_Burton_World

Lady ,wczoraj to wszystko co było fajne i rzeczowe kasowali ot tak po prostu. Od ręki . Jeden nawet nie skończył pisać posta i już mu profilaktycznie wykasowali w trakcie pisania. Wczoraj się uwzięli bo założony był temat jak to jest że kasują fajne a zostawiają badziewia no i co wczorajszą połowę od razu wykasowali.

MorganaBlackcat

To pewnie w nocy było, bo nie pamiętam...
Dobrze, że mnie nie było, bo mnie to tak wk****a jak ktoś kasuje tematy a ja nie zdążę odpowiedzi przeczytać...opisać się tego nie da :/

Lady_From_Burton_World

Wręcz przeciwnie rano a w południe już śladu po tym nie było.Bo to wkurwiające jest bardzo. może tego nie wytną ale to hasło czasami pomaga

http://www.youtube.com/watch?v=L-WKdm-ryvQ

megan_

A ja mam feire! A ja mam ferie! I mogę oglądać...

No tylko, że w tym samym czasie jest gala rozdania oscarów... I co tu oglądać?

No cóż...lajf is brutal!

Coco_Choco

A ja już nie mam ferii :( Buuuuuuuuuuuu!

Moniia

Zawsze dobre filmy lecą w tak póznych godzinach;(
Ja Truposza nie będe mogła obejrzeć,bo szkoła rano:( (Jak większosc osób przede mną pisało...).
Benny&Joon leciał kiedyś o 3 w nocy!
Teraz w tych ,,normalnych'' godzinach puszczają filmy typu ,,zabili go i uciekł'',a tych ambitniejszych nie puszczają...:(
Heh,to oni nas zmuszają do pirackiego ściągania filmów:D

Bodysnatchers

No jasne, że oni. Szczególnie jeśli nie ma się jeszcze niedaleko dobrej wypożyczalni. :/

Maratka

Hmm... a nagrać nie możecie? Kiedyś Truposz leciał na TVP2 i też dość późno, więc go sobie nagrałam i obejrzałam następnego dnia. Tak samo zresztą z większością filmów Deppa, które leciały późno, albo, których nie miałam czasu oglądać, np.: "Sekretne Okno" na Polsacie (dodatkowy plus nagrywania z Polsatu to możliwość przewinięcia reklam ;p).
Dlatego nie pogrążałabym się w rozpaczy, tylko zaraz ustawiała nagrywanie w magnetowidzie, albo DVD ;). No chyba, ze ktoś nie ma.. ale to chyba niemożliwe (możliwe???).

Lady_From_Burton_World

Ja nie mam!!!
Więc chyba jednak możliwe :/
W końcu normalne DVD raczej filmów nie nagrywa...

Maratka

Zrobić tak jak mówiłam wcześniej.
Olać szkołę.

cncll

Trudność stanowi też ( jak da mnie) dotrzymać do tej 2. w nocy xD A o Oscarach ktoś coś wspomniał ? Jestem sciekła ! Eyyy no...nie każdy ma Canal+ . ;(

użytkownik usunięty
megan_

chociaż te całe Oscary nie są tak naprawdę miernikiem tego czy coś jest dobre czy nie.... i nie za bardzo obchodzą mnie nagrody ...

to z ciekawości tez bym obejrzała.. jak cholera bym obejrzała...
paradoks?
nie... sama jestem jednym wielkim paradoksem...

a przez neta da się jakoś oglądać????

no i na cholerę płacić publicznej abonament?? co to a być?!!!
Truposz w środku nocy... Oscarów brak

Dzieci jeżeli macie kanał Pro7 (bodajże), to też możecie obejrzeć Oscary. Jeżeli nie macie ani tego, ani canal+ to dupa ;00

ulterior_dreamer

no i to zbita .

megan_

No ja nie mam ani jednego, ani drugiego :/ Ehh...

Maratka

Ależ Hugh Jackman miał prowadzić tegoroczne...

Wiszą mi nagrody, stracenia jego najbardziej mi szkoda.

Gehenn

Ja też nie ma canal+, więc spałam u babci, bo babcia ma...
ale trudno było wytrwać te cztery godziny, bo chwilami przynudzali(szczegónie polskie studio)

Hugh Jackman prowadził, a nawet śpiewał! Śpiewała też Anne Hathaway i inni...

Coco_Choco

A panowie Jesteśmy Ekstra Krytykami Z Canal+ podobno go strasznie zjechali :/

Był ekstra ^^ śpiewał i tańczył ślicznie.

Gehenn

Wracając do tematu ja, żeby obejrzeć Truposza zrobiłam tak: Nastawiłam sobie 3 budziki na 01:40 xD Poczekałam do filmu, włączyłam na nagrywanie i poszłam dalej spać. Obudziłam się o 04:00 żeby TV wyłączyć xDD Dzisiaj sobie obejrze wieczorem na spokojnie i bez stresu, że rano do sql nie wstane xD

Gehenn

Zjechali go i mieli rację. Miało być zabawnie, a zabawnie było tylko wtedy gdy wyszedł Steve Martin, a potem Ben Stiller. Co do śpiewu tańca Jackmana wypowiadac się nie będę, ale mnie nie zachwycił.

Coco_Choco

Pff. Był naprawdę ekstra. Świetny.

Gehenn

A ja się wypowiadać w ogóle nie będę, bo nie mam canal+ i nie widziałam ;(

Maratka

Nic się nie martw, też nie widziałam i czuje się odizolowana od rozmowy ;p
Straszne...

megan_

kilka miesiecy temu tez bylo o takiej porze i obejrzalam ale myslalam juz ze nie dam rady...taka pozna pora a film...no do latwych nie nalezy jeszcze czarno bialy ale bylo warto ;)