http://film.interia.pl/galerie/Film_Galerie/dziwne-wcielenia-deppa/zdjecie/duze, 1645697,1,29
nowa z nim galeria na interii z rankingiem ekscentrycznych ról Deppa, krótki opis pod zdjęciem
Widocznie takie role mu po prostu wychodzą
tak chciałam..ale szwagier mi wyperswadował tę myśl mówi do mnie : " no i co jak będzie szybka gadka to nie wyłapiesz całego kontekstu zdania"... no i to mnie przekonało
nie wiesz gdzie moge znaleźć napisy ?
nie no gdzieś muszą sobie tam być, może ktos na jakiejs stronce umieścił ten film z napisami, ale jakoś znaleźć nie mogę
ostatecznie jak nie znajde to już obejrze w tej ang wersji
strasznie blady na tych zdjęciach xD szczegolnie 1-sze i te z jeźdźca bez głowy...
no właśnie tak przeszłam tę galerię i nie wiem czemu dziwna ? że co , że z mjuzikalu xD
Nie wiem,co jest takiego wielce ekscentrycznego w Walkerze?Zbuntowany nastolatek w muzycznej otoczce.Sami nie wiedzą,jaką głupotę napisać.
Jeszczę na Beksę mogę przymrużyć oko,ale na Victora?To jakaś farsa.Bon-Bona nie wymienili,tylko porucznika. Żal mi tabloidów.
A co do napisów,to się nie wysilaj,nie ma.Już bym posiadała,jakby były gdziekolwiek.
mi żal redaktorów wybierających takie zdjęcia. No ale cóż poradzić
Czy oglądałaś wersję eng, czy w kinie byłaś ?
czyli o obejrzeniu go z lektorem...to w ogóle moge zapomnieć...
no jest i go ściagnęłam z naszego hamstera, ale okazało się , że bez napisów...dlatego tak się gdomki pytałam...jak wpisywałam ten film z napisami to mi sie wyświetlały jakieś płatne stronki - to ja dziękuję...
myślę że Dżony nie będzie urażony jeśli nie będę zakładać kolejnego chyba 6 tematu w stylu "Hepi Byrzdej tu ju ". W myślach przesyłam mu telepatycznie życzenia.