Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ekscentryczny Depp

użytkownik usunięty

http://film.interia.pl/galerie/Film_Galerie/dziwne-wcielenia-deppa/zdjecie/duze, 1645697,1,29

nowa z nim galeria na interii z rankingiem ekscentrycznych ról Deppa, krótki opis pod zdjęciem

Widocznie takie role mu po prostu wychodzą

użytkownik usunięty

Nos mu w Cieniach zrobili jakiś dziwny. Garbaty z deka.

użytkownik usunięty

niestety jeszcze nie miałam przyjemności obejrzeć tego filmu, szukam napisów...

użytkownik usunięty

Bez napisów leć:)

użytkownik usunięty

tak chciałam..ale szwagier mi wyperswadował tę myśl mówi do mnie : " no i co jak będzie szybka gadka to nie wyłapiesz całego kontekstu zdania"... no i to mnie przekonało

nie wiesz gdzie moge znaleźć napisy ?

użytkownik usunięty

Nie wiem, ale jak nie ma pol, spróbuj z ang.

użytkownik usunięty

nie no gdzieś muszą sobie tam być, może ktos na jakiejs stronce umieścił ten film z napisami, ale jakoś znaleźć nie mogę

ostatecznie jak nie znajde to już obejrze w tej ang wersji

użytkownik usunięty

co do nosa, tu akurat jakies takie ujęcie ...

użytkownik usunięty

Na wszystkich. Może tepety za dużo.

użytkownik usunięty

strasznie blady na tych zdjęciach xD szczegolnie 1-sze i te z jeźdźca bez głowy...

użytkownik usunięty

Dla nich to każda rola chyba dziwna jest... Beksa!

użytkownik usunięty

no właśnie tak przeszłam tę galerię i nie wiem czemu dziwna ? że co , że z mjuzikalu xD

Nie wiem,co jest takiego wielce ekscentrycznego w Walkerze?Zbuntowany nastolatek w muzycznej otoczce.Sami nie wiedzą,jaką głupotę napisać.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

no własnie tak się nad tym z gdomka głowiłyśmy przed chwilą

O następny-Victor.Żal patrzeć.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

może jakoś oni inaczej postrzegają słowo "dziwny".

Jeszczę na Beksę mogę przymrużyć oko,ale na Victora?To jakaś farsa.Bon-Bona nie wymienili,tylko porucznika. Żal mi tabloidów.
A co do napisów,to się nie wysilaj,nie ma.Już bym posiadała,jakby były gdziekolwiek.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

mi żal redaktorów wybierających takie zdjęcia. No ale cóż poradzić

Czy oglądałaś wersję eng, czy w kinie byłaś ?

czyli o obejrzeniu go z lektorem...to w ogóle moge zapomnieć...

film jest w sieci do ścisnięcia.
a gdzie życzenia?

użytkownik usunięty
Mad_Lover

no jest i go ściagnęłam z naszego hamstera, ale okazało się , że bez napisów...dlatego tak się gdomki pytałam...jak wpisywałam ten film z napisami to mi sie wyświetlały jakieś płatne stronki - to ja dziękuję...

myślę że Dżony nie będzie urażony jeśli nie będę zakładać kolejnego chyba 6 tematu w stylu "Hepi Byrzdej tu ju ". W myślach przesyłam mu telepatycznie życzenia.

nie trzeba zakładać,można się podpiąć.Uciekam.Na razie!

użytkownik usunięty
Mad_Lover

Nie lubię się podpinać :P myślę, że przekaz telepatyczny sam dojdzie, a nawet szybciej niż Dżony miałby przeczytać te życzenia tu.

Pa!