mam pytanie i prosbe: ma ktos moze albo wie skad scignac filmy z Johnny'm? ogladalam i mam juz:
Blow
Don Juan DeMarco
Czekolada
Donnie Brasco
Co gryzie Gilberta Grape'a?
Beksa
Marzyciel
Pewnego razu w Meksyku
Piraci 1 i 2
Sekretne okno
Jeździec bez głowy
Rozpustnik.
A macie lub wiecie cos o innych???
A dlaczego odradzasz?? Przecież na eMulu są wszystkie filmy z Johnnym i to w bardzo dobrej jakości!!
Mam wiekszość ;))
Blow (niezły,choć mnie nie zachwycił;P)
Czekolada (nawiasem ogladalam go z 5 razy xDjest świetny;))
Beksa (troszke dziwaczny ale ogolnie może być;)
Marzyciel (świetny!!)
Piraci 1 i 2 (mam obydwie hihi:)piraci the best ;)
Jeździec bez głowy (powiem tak:ja zamiast się bać śmiałam się z każdego omdlenia Johnny`ego.:D Naprawdę świetnie zagrał;))
Rozpustnik(fajny ale pod koniec bohater(Johnny)umiera na syfilis :(smutne))
Pozdrawiam ;) a tak nawiasem to ściągałam z torrentspy.com:)i programem BitComet;) buzka :*
Mam wiekszość ;))
Blow (niezły,choć mnie nie zachwycił;P)
Czekolada (nawiasem ogladalam go z 5 razy xDjest świetny;))
Beksa (troszke dziwaczny ale ogolnie może być;)
Marzyciel (świetny!!)
Piraci 1 i 2 (mam obydwie hihi:)piraci the best ;)
Jeździec bez głowy (powiem tak:ja zamiast się bać śmiałam się z każdego omdlenia Johnny`ego.:D Naprawdę świetnie zagrał;))
Rozpustnik(fajny ale pod koniec bohater(Johnny)umiera na syfilis :(smutne))
Pozdrawiam ;) a tak nawiasem to ściągałam z torrentspy.com:)i programem BitComet;) buzka :*
No ja nie oglądałam Donnie'go Brasco,Beksy Co gryzie Gilberta Grape'a i jeszcze 14stu innych filmów:] ale spoko,zmierzam nadal do celu.
Dziś oglądnęłam 17sty film z jego udziałem, "Czekoladę" :)Wszystkich chyba jest z 34, nie włączając serialu "21 Jump Street" :]
Ja ściągam z emula,może być,ale nie jestem zachwycona:] Większość pożyczam z wypożyczalni jednak:)
Dotąd oglądnęłam:
-Don Juan DeMarco
-Czekolada
-Marzyciel
-Pewnego razu w Meksyku 2
-Piraci 1
-Piraci 2
-Jeździec bez głowy
-Rozpustnik
-Arizona Dream
-Pluton
-Ed Wood
-Na żywo
-Dziewiąte Wrota
-żona astronauty
-Blow
-Tajemnicze okno
-Charlie i fabryka czekolady
i wszystkie mi sie podobały,bo każdy z nich ma inny charakter:)
Do Holly:
Odradzam sciągania z emule ponieważ w porównaniu do innych programów sciąga najwolniej. Np. na Azureusie film sciąga się 3 godziny a na emule kilka dni :D
Ja na komputerze mam "Edwarda Nozycorekiego", "Don Juana DeMarco", "Gilberta Grape'a" [ moj ukochany film;] ], "Rozpustnika", "Las Vegas Parano" i "Koszmar z Ulicy Wiazow", niestety wiekszosc mam na dvd, bo u mnie nie mozna sciagac :((
kupić na DVD w Media Markcie albo w Empiku:)
Nie uznaję ściągania, bo raz że jakość ciulowa, a dwa, że płyty DVD (szczególnie te starsze) są teraz tak śmiesznie tanie, że aż szkoda się bawić w jakieś tam ściąganie.
Ostatnio udało mi się kupić parę fajnych filmów z Johnnym (i nie tylko) za śmieszne pieniądze (5,50 - 12 zeta). Oryginalne, z pudełkiem, ze zdjęciami z filmu, z dodatkami itepe.