ostatnio obejrzałem wszystkich piratów z karaibów,sekretne okno,sweeney todda, jezdzca bez glowy,turyste, wrogow publicznych oraz Edwarda
jakie jeszcze mozna obejrzec, na tych sie nie zawiodlem wiec podajcie mi jakies dobre
warto :) Warto także "From Hell" czyli po polsku "Z piekła rodem", "Donnie Brasco", "Blow" - mieszanka wybuchowa z Penelope Cruz, "Marzyciel", koniecznie "Sweeny Todd" - na zachętę dodam, że tam śpiewa. Niezwykły jest też w "Alicji w krainie czarów". Więcej w tej chwili nie pamiętam...
najlepsze jakie dotychczas widzialem to
zona astronauty
na zwyo
desperado 2
turysta
polecam!nie zawiedziesz sie.
animacje w których Depp podkładał głos
Gnijąca Panna Młoda
Rango
A tak to
Don Juan DeMarco
Benny i Joon
Co gryzie Gilberta Grape'a?
Ed Wood
Ejo, ja od siebie polecam Arizone Dream , Ed Wodda i co gryzie Gilberta Grape'a ;P
heheheh zasnąłeś, ejj ty ty ty, myślę, że na Arizonie Dream nie zaśniesz - bo są tam dosyć dziwne wstawki, niektore dosyc śmieszne, ze będziesz zbyt zaintrygowany filmem, że nie będziesz mógł usnąc heheh
w necie chyba wszędzie trzeba się rejestrować,a to mi nie pasuje.Na co mi 38 kont w różnego rodzaju syfie?
mi tez,dlatego sciagam i tak mam zasyfiona poczte 1500 wiadomosci w tym 200 reklam , linki aktywacyjne a na szarym koncu wiadomosci
heheh,znam ten ból.Spamu od cholery.Ostatnio usuwałam 1100 sztuk,trwało to chyba z 15 minut...załosne.
wymienie ci kilka wiadomosci
allegro,przedsadowe wezwanie do zaplaty, potwierdzenie rejstracji,wrozka
na poczte to jeszcze rozumiem ale zeby na telefon mi wysylali wrozke
a poza tym nie mam gdzie zaparkowac 7 mercedesa i 4-ego Bmw a ta kase to nawet na koncie sie nie miesci
Siódmego??????????????!!!!
Ja już powinnam mieć ze 25,do tego kilkanaście komórek ,doliczmy jeszcze sprzęt rtv-agd,no i kasy...mnoga ilość:)
no,tak.Bez zbędnych zapędów.A moze Depp tez wygrał takie rzeczy?
:]]
jak sekretne,bo wyżej nie odpowiedziałeś?
podobało , ja już wciągnąłęm się w akcję już sądzę że Mort znajdzie prawdziwego zabójcę a on nim był nieświadomie
10 za to
tu masz ostatnia scenę w wersji Kinga,jak chcesz porównać.
http://www.filmweb.pl/film/Sekretne+okno-2004-98586/discussion/UWAGA.SPOJLER!!!K o%C5%84c%C3%B3wka+w+opowiadaniu+dla+zainteresowanych.Atak+Morta+na+%C5%BCon%C4%9 9.%C2%A0,1929270
dzieki ale nie skorzystam
jak taka z ciebie maniaczka to pomoz mi znalezc jaki wzor tatuazy ma Johnny
po co Ci to?nic ciekawego.Maniaczka...hehe,ale nie Kinga,opowiadanie średnio mi sie podobało.
http://tatuaze.us/upload/foto/405/12628634980_405.jpg