bylo by bardzo ciekawie :) .. zawsze chcialam zobaczyc johnny'ego w roli wampira :) tylko szkoda ze ma tam tez grac will smith :/
o tak...Johnny byłby niewątpliwie przekonującym wampirem. Też od dawna liczyłam, że kiedys go w takiej roli zobaczę. Ponoć miał grać w "Wywiadzie z Wampirem", myśle, że to byłoby ciekawe i dodało wartości filmowi...choć i tak, jest to film wyśmienity i dobrze zagrany.
A Will Smith...cóż, też się dziwię, że ktoś chce go zatrudnić w jednej produkcji z J.D....to jakiś filmowy mezalians. Zupełnie inna aktorska klasa...
o tak...Johnny byłby niewątpliwie przekonującym wampirem. Też od dawna liczyłam, że kiedys go w takiej roli zobaczę. Ponoć miał grać w "Wywiadzie z Wampirem", myśle, że to byłoby ciekawe i dodało wartości filmowi...choć i tak, jest to film wyśmienity i dobrze zagrany.
A Will Smith...cóż, też się dziwię, że ktoś chce go zatrudnić w jednej produkcji z J.D....to jakiś filmowy mezalians. Zupełnie inna aktorska klasa...
To byłoby spełnienie moich marzeń filmowych. Depp, mój ukochany, najprzystojniejszy na świecie aktor w roli wampira:D:D. Cudnie:)
wedłgu mnie johnny idealnie nadaje sie do roli wampira.. dziwnie sie ze do tej pory jeszcze go nie zagral:) ja osobiscie bardzo chetnie zobaczylabym go jeszcze w roli mordercy psychopaty.. mysle ze to by udoskonalilo jego piekna filmografie:)
w sekretnym oknie był mordercą psychopatą, warto obejżeć :) a johnny z bialymi kłami... genialnie ;)
no tak .. ogladalam ten film.. bardzo fajny:) ale chodzilo mi bardziej o takiego morderce jak np w "milczeniu owiec" gdzie mężczyzna głodzi kobiety potem zabija i obdziera ze skóry aby zrobic sobie z nich ubranie (o ile dobrze pamietam:) chodziło mi o takiego dosc "porządnego" psychopate :) ale wampir i tak chyba lepszy bedzie ;-)