Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Autograph Collector" ogłosił,że gwiazdą najwięcej i najchętniej rozdającą autografy jest johnny!liczył sie równiez sposób podejscia do fanów, w czym johnny wyprzedził konkurencję o głowębravo johnny.

nosferatu

heheh ;p Johnny spadl w rankingu na 14 miejsce ;//... a niedawno byl 9. Pewnie po proemierze "Piratów..." pójdzie w góre :)

nosferatu

fajnie jest wiedzieć, że Twój(mój :D) idol nie olewa fanów, ma do nich szaunek, jest uprzejmy i w gruncie rzeczy jakby pozostaje nadal "zwykłym" człowiekiem, który nie wsytydzi się podejść to jakiejś dziewczyny i podpisać jej swoje zdjęcie
pozdro:)

nosferatu

heheh to jest chyba sześćsetny post na tym formu:P:) hehe

F_L

tak 600 tematów za nami.oby tak dalej!poczekamy do lipca...

nosferatu

to forum to najlepszy dowod na to, ze depp zdobyl prawdziwą slawe dopiero po "Piratach z Karaibów" ;p ludzie zaczeli pisac posty zaraz po premierze "piratow.." ;d

BadGirL_2

Cieszy mnie ze Johny to spoko kolo z autografami.
Za rolę Jacka Wróbla powinnien dostać Oskara za najlepszą rolę komediową.

Pozdrawiam fanów.

nosferatu

Skoro on taki chętny do rozdawania autografów to czemu ja jeszcze jego podpisu nie posiadam? ;)

Kaileena_Farah

heh widocznie nie jesteś tam gdzie się powinno byc :D Jak będziesz to weź tez dla mnie autograf ;)

nikka_101

Z wielką chęcią, ale najpierw załatw mi bilet ... hmmm ... choćby na premierę "Piratów z Karaibów 2", która odbędzie się jak mniemam w ... Disneylandzie ;).

Kaileena_Farah

ah te marzenia...z jednej strony dobrze,że są,ale z drugiej...po co myśleć o czymś co nigdy sie nie zdarzy

nosferatu

no wiesz... marzenia są potrzebne wedle klimatu "Marzyciela" :).... a poza tym kto wie gdzie będziemy za rok lub nawet za miesiąc... może i zawędruje jakimś cudem do Disneylandu po ten autograf :D