Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie moge sie doczekac tej cudnej premiery,johnny i 300 nagich dziewczyn to musi byc interesujace?

nosferatu

a to czy 10 lutego bedze premiera tego filmu ?
u nas w polskich kinach ?
z kąd o tym wiadomo ?

użytkownik usunięty
nosferatu

Mała poprawka –„ Depp i 300 nagich mężczyzn”… ;)

nie w polsce to zapewne pozniej ,nie mam pojecia kiedy
a co do tej pomylki,to sadzilam,ze 300 kobiet,bo pamietam jak w telewizji mowiono o castingu dla mlodych,ladnych dziewczyn,ktore zgodza sie wystapic nago w tym filmie,wiec juz nie wiem,jak to sie ma do tego co from hell napisala.

użytkownik usunięty
nosferatu

Johnny Depp i 300 nagich mężczyzn
(Super Express/RG/1 kwietnia 2004 07:14)

Jak podaje SE, ogłoszony został nabór statystów do nowego filmu z Jonnym Deppem w roli głównej. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie wymagania stawiane kandydatom.

Okazuje się bowiem, iż wszyscy chętni wykazać się muszą tak odpowiednim wiekiem (ukończone 16 lat), jak i sporą dawką odwagi, która umożliwi im paradowanie nago przed kamerami.

Plusem całego przedsięwzięcia jest natomiast z pewnością możliwość spotkania ze sławnym aktorem, (grającym w filmie rolę poety Rochestera), a także spędzenia przyjemnych wakacji na wyspie Man, gdzie kręcone będą plenery do "Libertine".

Podobne informacje można znaleźć na francuskich i amerykańskich stronach. Polecam także biografie poety (postaci Depp'a). Nie był homoseksualistą, jednak był zepsuty do tego stopnia, że nie sprawiało mu to różnicy czy jego partnerem będzie kobieta czy mężczyzna. Jak wiadomo zmarł na syfilis, co pokrywa się z jego „niekontrolowanym” życiu erotycznym…
Pozdrawiam:*

użytkownik usunięty

Kiedyś [może nie tak dawno, bo w 2004] widziałam zdjęcia z tego kastingu... gdzie przesłuchiwani byli młodzi mezczyźni/ chłopcy chętni do tych ról... jak poszukam to może znajde;)

użytkownik usunięty

Nie wiem gdzie są te zjęcia... Wydawało mi się, że na stronie "OhJohnny.net", jednak to nie tam...
ale to też są ciekawe fragmenty [tematycznie] z filmu:
http://www.ohjohnny.net/wallpaper/kissinglibertine.jpg [www.ohjohnny.net/wallpa ...]
http://www.ohjohnny.net/lib/libertine104.jpg [www.ohjohnny.net/lib/li ...]
http://www.ohjohnny.net/lib/libertine105.jpg [www.ohjohnny.net/lib/li ...]

rozumiem,w kazdym razie slyszalam o dziewczynach.film zapowiada sie naprawde ciekawie.

użytkownik usunięty
nosferatu

Orientujesz się, kiedy mniej więcej będzie premiera „rozpustnika”?
W tytule napisałaś coś 0 10.02. To data polskiej premiery, czy po prostu będziesz miała okazję zobaczyć „The Libertine” w piątek?;)

nie wiem kiedy w polsce.we wloszech premiera 10 lutego.ale zapewne wkrotce po niej bedzie mozna filmik z netu sciagnac,bo musze go posiadac w swej kolekcji.

nie wiem kiedy w polsce.we wloszech premiera 10 lutego.ale zapewne wkrotce po niej bedzie mozna filmik z netu sciagnac,bo musze go posiadac w swej kolekcji.

użytkownik usunięty
nosferatu

ja też=) Chyba nie jedziesz specjalnie do Włoch na premierę;) hihi

chyba mimio wszystko nie chcialoby mi sie.mieszkam tu.pa!

użytkownik usunięty
nosferatu

To jest, czego pozazdrościć;) I już rozumiem, dlaczego preferujesz włoskie strony=)

10.02. minął i gdzie ten "The Libertine"??:P...
przeczytałam, że premiera w USA ma być 10. marca.
Pytanie do Moniczki: czy kręci cię zobaczenie Johnnego Deppa czy 300 nagich kobiet(mężczyzn)??:D