W niedziele 12 sierpnia na tvp1 będzie lecieć "Czekolada" o 22.20 :]
troche późno ale da sie obejrzeć...
pozatym w nowym teletygodniu nr 32 cena 1,80 jest taka wzmianka o Johnnym na str 44 , dotycząca i filmu "czekolada" i nowego "Dark Shadows"( ten serial cieszył sie az tak duza popularnościa w latach 60 ze wyemitowano az 1225 odc) wiecej o tym mozna poczytac własnie w tej notce w teletygodniu..
pozdrawiam wszystkich..
o "Czekoladzie" w tv już pisałam, ale Teletydzień może kupie :)
no nie jest aż tak późno,(ostatnio na TVP2 leciało coś chyba po 23) ale nie rozumiem dlaczego nie mogliby takiego filmu puścić np o 20 ;]
No właśnie też zadaje sobie te pytanie czemu nie o 20 tylko po 22, i na polsacie tez filmy leca po 21, i do tego te reklamy...
Oo dzięki za informację. Właśnie wczoraj byłam w Media Markt i zastanawiałam się nad kupnem Czekolady, więc oglądnę i zobaczę czy warto :) A w poniedziałek na Polsacie (Mega Hit) będzie "Na żywo" z Deppem i Christopherem Walkenem :D Cieszę się, bo nie oglądałam a uwielbiam obydwóch.
Ja "czekolade" juz ogladałam ze 3 razy, bo ten film to juz nie raz leciał czy na tvp1 lub tvp2, a "Na żywo" to tylko raz widziałam i to bardzo dawno, a ten film to raczej emitowali bardziej na tvn-ie ... takze tez szykuje sie do obejrzenia go w poniedziałek :]
Dzięki za info!!!!! ale juz jakiś czas temu leciała ale w kocham kino też tak późno ale może być.....
Agatha to masz szczęście ze masz ten film na dvd ..:]
tak "czekolada' duzo razy leciała własnie na tvp2 najczesciej własnie w "kocham kino" ...
naprawdę leciała dużo razy? ja wiedziałam, że tylko w marcu no i wczoraj! o kurka na jakim świecie ja żyję!
ale na szczęście dzisiaj jest "Na żywo", więc może się odnajdę.
no wg mnie sporo razy go pokazywali na tvp2, własnie w 2-ce pierwszy raz ten film obejrzałam...teraz akurat na 1-nce puścili, a kiedys byl pokazywany jako hit na sobote po 20...
tak,tak dzisiaj na żywo..juz sie nie moge doczekać :]