Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

moze to głupi temat mam nadziej ze nie nie bedziec az tak źliXD ale wg. was kto jest lepszym aktorme Johnny Depp czy Ashton Kutcher?? ( dla mnie to oczywasice wiadmo ale jakie jest wasze zadnie) i kto jest bardzie pocagnjaczy ale chodzi mi tu od dwie roznie odpowiedz tzn lepszy aktor i lepszy facet;d

Zuzaa_3

Mnie osobiście bardziej podoba się J.Depp (jako facet). Jesli chodzi o aktorstwo to ciężko wypowiedzieć mi się obiektywnie, ponieważ o wiele więcej filmów widziałam z udziałem Deepa (z Kutcherem widziałam może z 2, chyba za nim zbytnio nie przepadam :D). Jeśli chodzi o moje zdanie o Deppie to uważam, że jako aktor jest rewelayjny, po prostu... nic dodać nic ująć :)

shaina

Pewnie że Depp jest lepszym aktorem!!!! Drugiego tak dobrego jak on nie ma na całym swiecie :D :D Johnny doskonale dobiera role i w wyjatkowy sposob je nam prezentuje, dlatego każdy film z jego udziałem jest świetny. Ashtona widziałam tylko chyba w dwuch filmach i jakoś nie przekonał mnie do przedstawianych postaci.

A jeśli chodzi o to który bardziej podoba mi się jako facet....
Oczywiscie że Johnny :D :D ale to juz rzecz gustu
Pozdro dla fanów obu panów ;)

Zuzaa_3

johnny depp, bez dwóch zdań. depp jest prawdziwym facetem, prawdziwym aktorem a pan Kutcher? nic specjalnego. taki dzieciak. choc nie powiem... w "Efekcie motyla" był niezły ;)