Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ja dalabym naprawde wszystko.wspomnienie zostaloby mi do konca zycia...

nosferatu

No chyba, że byś dała życie, no bo jak wszystko to wszystko ;) LOL.

nosferatu

Aha, to nie miała być zaczepka. Jakoś tak mi wyszło.

Pozdrawiam.

nosferatu

potem byś żałowała, czy dla tej chwili przyjemności naprawde jest warto przetrwonic WSZYSTKO? nawet rodzinę i przyjaciół?

Lady_Diana

Ja napewno nie dałabym WSZYSTKIEGO, ale WIELE. To spotkanie na pewno byłoby jedne z najważniejszych wydarzeń w moim życiu:)

happysad_owa

Zgadzam się z Patusią_Depp... wszystko nie, ale wiele...

nosferatu

Ja bym sie też z Deppem chętnie spotkała. Przekonałabym się jaki jest :)

Pozdrawiam.

nosferatu

totalny debilizm. ja dałabym pare moich nowych skarpetek ale chyba wiecej nie

użytkownik usunięty
nosferatu

Powiem tak:

nie dałabym wszystkiego: bo moje zycie, rodzina przyjaciele sa dla bardzo ważni ...

ale napewno gdyby 'natrafiła' sie szansa żeby spotkac sie z Deppem( i jeszcze z nim pogadac) to napewno takiego farta bym nie przepuściła :)

Pzdr!

użytkownik usunięty

"nie dałabym wszystkiego: bo moje zycie, rodzina przyjaciele sa dla mnie bardzo ważni ."

użytkownik usunięty
nosferatu

Ba, pytanie. Na pewno nie dałabym WSZYSTKIEGO, ale dużo ...

nosferatu

od roku to nie marze o niczym innym aby moc sie z nim spotkać!!!(czasem marzenia sie spełniaja), ale gdybym miała wybierac miedzy nim a pozostalymi..... no sama nie wiem cieżki wybór!

nosferatu

od roku to nie marze o niczym innym aby moc sie z nim spotkać!!!(czasem marzenia sie spełniaja), ale gdybym miała wybierac miedzy nim a pozostalymi..... no sama nie wiem cieżki wybór!

nosferatu