Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

użytkownik usunięty

nie ma co! depp jest jednym z lepszych aktorów: genialnie zagrał w piratach z karaibów czy jeźdću bez głowy!!! ma niesamowite podjście do sprawy my sle że jest autorytetem dla wielu osób które kochaja aktorsto, bood niego mozna sie duzzzzzzzo nauczyć:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Racja
Święta racja! Naszczęście ostatnio w tv leciał Jeździes więc mogę w 100% potwierdzić, że Johnny był tam poprostu rewelacyjnu i na dodatek taki śliczniutki i uroczy, aż ślinka cieknie! Mrau... to jest to co tygryski lubią najbardziej-można by go schrupać ^_^ @_@

zgadzam się w 100%!!! Stawiam, że w pierdlu byłby wart paczkę fajek!

gowniarz_wyniosly

szczegolnie dla niepalacego.

kinoman0

miszcz

@_@ co to ku*wa jest?

Marcinekk

Jak nie lubisz Johnny'ego to po jaką cholerę wchodzisz w dyskusje z Nim związane?

Agness_92

uwielbiam dzonego
jego "gra aktorska" bawi mnie do lez

Marcinekk

jeszcze w sierpniu pisałeś, że uważasz go za wspaniałego aktora i oceniałeś go na 10/10, co tak ci się zdanie zmieniło ?

PaniDod

pamietasz mnie z sierpnia? to musi byc milosc
szczerze mowiac nie pamietam na jakim etapie byl moj zwiazek z dzonym w sierpniu

Marcinekk

z ciekawości przeglądałam sobie tematy na forum i trafiłam na twój, jak mu wyznawałeś miłość

użytkownik usunięty

popieram ja na kułku teatralnym w gimnazjum staram się naśladowac szerokom mimike deepa i jestem uznawany za najlepszego w grupie !!!!

użytkownik usunięty

przerażające!!! ale w gimnazjum to można przebaczyć

użytkownik usunięty

Nie znasz się.

użytkownik usunięty

Może się nie znam, ale jeżeli uwielbienie dla Deep'a jest objawem jakiegoś dobrego smaku to ja spadam

I bardzo dobrze. Papa!

Agness_92

uwielbienie deepa jest objawem chorego umyslu.

kinoman0

A czy ja to neguję? uwielbienie dla jakiegokolwiek aktora/aktorki tylko na podstawie filmów, w których grał/a jest przejawem chorego umysłu. Ale każdy ma prawo do swojego zdania, nawet jeśli oznacza to to, że ktoś lubi aktora/aktorkę, ktorego/której ja nie trawię. De gustibus non est disputandum.

Agness_92

zartowalem. przyjmiesz moje zaproszenie?

kinoman0

Skoro zamierzasz mi spamować maila (powiadomienia o odp na posty) i pisać pod kazdą moją wypowiedzią "Przyjmij moje zaproszenie" to niech Ci będzie :)

Agness_92

<caly_w_kwiatach>

Agness_92

A poza tym rozumiem, że można jednego aktora lubic bardziej i sama lubię Johnny'ego, ale posty niektórych Deppomaniaków są przerażające...

Agness_92

kwestia podejscia
raczej zabawne

Agness_92

ale pośmiać się można

heheheehe

użytkownik usunięty

bądź godnym jego naśladowcą. Wiem, że to trudne. Ale nie poddawaj się.

użytkownik usunięty

Okej, dziś próbowałem się w jego wybitnej kreacji z Plutonu, było nieźle, mam motywacje.

użytkownik usunięty

lepiej zaczynać, od tych krótszych ról (wiadomo w przypadku Deppa oczywiście wybitnych). Ale widzę, że znasz tę zasadę i nie zniechęcasz się :)

umiesz nasladowac jego genialna mimikę z blow?

użytkownik usunięty
866789s94

Sztuka na takim poziomie jeszcze mi nie wychodzi, ale staram się jak mogę.

użytkownik usunięty

Mimikę polecam przestudiwać w najnowszym filmie Tarra "Koń Turyński".

użytkownik usunięty

Pozycja obowiązkowa, szczery geniusz kina. Jak to jest faktycznie jego ostatni film to się potnę.