nie ma co! depp jest jednym z lepszych aktorów: genialnie zagrał w piratach z karaibów czy jeźdću bez głowy!!! ma niesamowite podjście do sprawy my sle że jest autorytetem dla wielu osób które kochaja aktorsto, bood niego mozna sie duzzzzzzzo nauczyć:)
Racja
Święta racja! Naszczęście ostatnio w tv leciał Jeździes więc mogę w 100% potwierdzić, że Johnny był tam poprostu rewelacyjnu i na dodatek taki śliczniutki i uroczy, aż ślinka cieknie! Mrau... to jest to co tygryski lubią najbardziej-można by go schrupać ^_^ @_@
jeszcze w sierpniu pisałeś, że uważasz go za wspaniałego aktora i oceniałeś go na 10/10, co tak ci się zdanie zmieniło ?
pamietasz mnie z sierpnia? to musi byc milosc
szczerze mowiac nie pamietam na jakim etapie byl moj zwiazek z dzonym w sierpniu
popieram ja na kułku teatralnym w gimnazjum staram się naśladowac szerokom mimike deepa i jestem uznawany za najlepszego w grupie !!!!
Może się nie znam, ale jeżeli uwielbienie dla Deep'a jest objawem jakiegoś dobrego smaku to ja spadam
A czy ja to neguję? uwielbienie dla jakiegokolwiek aktora/aktorki tylko na podstawie filmów, w których grał/a jest przejawem chorego umysłu. Ale każdy ma prawo do swojego zdania, nawet jeśli oznacza to to, że ktoś lubi aktora/aktorkę, ktorego/której ja nie trawię. De gustibus non est disputandum.
Skoro zamierzasz mi spamować maila (powiadomienia o odp na posty) i pisać pod kazdą moją wypowiedzią "Przyjmij moje zaproszenie" to niech Ci będzie :)
A poza tym rozumiem, że można jednego aktora lubic bardziej i sama lubię Johnny'ego, ale posty niektórych Deppomaniaków są przerażające...
Okej, dziś próbowałem się w jego wybitnej kreacji z Plutonu, było nieźle, mam motywacje.
lepiej zaczynać, od tych krótszych ról (wiadomo w przypadku Deppa oczywiście wybitnych). Ale widzę, że znasz tę zasadę i nie zniechęcasz się :)