Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie rozumiem , dlaczego go wszyscy lubia?? przeciez w nim nic takiego fajnego nie ma..., a dla wszystkich to jest ulubiony aktor albo jeden z najlepszych aktorow...moze mi ktos na to pytanie odpowiedziec??

mnie zaraz szlak trafi..., przeciez juz po raz 100000000 mowie, ze depp lubie, nie bede mowic, ze go kocham, bo go nie kocham, ale lubie go jako aktora i troche jako faceta.., to powinno wystarczyc..

użytkownik usunięty
__1064aka

dlaczego?Bo jest piękny,wspaniały,przystojny,słodki,ma przepiękne oczy,jest jedyny w swoim rodzaju i powtórze jeszcze raz JEST PIĘKNY

no dobrze, dobrze juz wiem..., temat skonczony, juz wszystko w porzadku..., poczytajcie se wszystko , to zrozumiecie , ze nie ma o czym gadac..., ale mimo wszystko znam o niebo lepszych facetow.., ale niestety juz stracili swoja urode...

__1064aka

nie ma drugiego takiego aktora ktory miałby w sobie tyle tajemniczosci, nieprzystepnosci i zagadki w oczach! patrzac na jego gre aktorska ma sie wrazenie ze postac ktora gra jest calkowicie nim - jest w niej jego dusza, urok... Depp doskonale połączył nieprzecietna urodę i niezwykły talent! ma 40 lat i na swoim koncie wiele filmow ktore przejda do historii! niejeden aktor przez całe swoje zycie nie zrobi tyle dla swiata kina co Depp! widziałam z nim 14 filmów, niktore po kilka razy! zaden aktor nie przemawia do mnie tak ja Depp! chyba zadem aktor nie zagrał w tylu na prawde ambitnych filmach (co gryzie.., arizona dream.., don huan...) i nie nadal sensu takim "kichom" jak Desperado2! poza tym podziwiam go za to ze nadal zyje nagrywa pomimo tego w jakim był dole...prawie sie stoczył na samo dno...a teraz co? powrót w wielkim stylu...już wiesz dlaczego ma tylu fanów?

Chantal_21

ojojojojojoj...., jasne, ze wiem.. i to juz od jak dawna...i sie nie dziwie..heh..., nie znam czlowieka, ktory bylby anty-fanem deppa..., pewnie dlatego, ze takich ludzisk nie ma..heh.....

__1064aka

Ponieważ jest oryginalny, utalentowany, miał odwagę selekcjonować filmy, w których grał i wybierać role, które według niego były wartościowe, jest sympatycznym człowiekiem i w tym, co robi, dość szczerym. Bo docenili go Polański, Kusturica, Jarmush czy Scorsese. Bo ma dystans do siebie i duży zmysł humoru. Bo wciąż szuka. Poza tym, cóż, kwestia gustu :)

semjase

LUDZIE!!!, PROSZE O UWAGE.., ZANIM COKOLWIEK NAPISZECIE.., TO PROSZE ZEBYSCIE PRZECZYTALI WSZYSTKO.., BO INACZEJ.., TO PISZECIE DAREMNIE.., DZIEKUJE!!!