Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie rozumiem , dlaczego go wszyscy lubia?? przeciez w nim nic takiego fajnego nie ma..., a dla wszystkich to jest ulubiony aktor albo jeden z najlepszych aktorow...moze mi ktos na to pytanie odpowiedziec??

__1064aka

ponieważ:
1. jest przystojny
2. jest cholernie utalentowany
3. ma tajemniczą duszę
4. posiada kontrowersyjną przyszłość
5. jest bardzo inteligentny
6. ma piękne oczy
7. jest w nim to COŚ

Kriszti_off

aha.. zatkalo mnie.. nie wiem co powiedziec..ciarki mi przechodza..
chyba go jeszcze dobrze nie znam...

__1064aka

chyba masz rację :D a może warto go poznać? mówię Ci, intrygujący facet.

Kriszti_off

dzieki za rade..., a tak w ogole jak sie teraz patrze na jego zdjecie, to... nawet calkiem, calkiem, ale to jeszcze nie wszystko... dzieki!!

__1064aka

hmmm obejrzyj sobie pare filmów...pare wywiadów....i wogóle..

dragonlfy

jestem w trakcie ogladania kilku filmow, narazie widzialam 3 z nim...
wywiadow to nigdzie raczej nie ma.... ale sa zdjecia...powiem jedno:
gdyby nie palil i gdyby nie mial takich malych ust i gdyby mniej ludzi go lubialo, to bylby spoko facet... narazie to mi sie tylko jego nazwisko podoba...

__1064aka

wywiad ostatnio był na canal +,nie wiem czy jeszcze leci,noo gdyby nie palił byłby nudny...a małe usta...fajne bo takie są rzadkie..

użytkownik usunięty
Kriszti_off

Johny Deep jest swietnym aktorem nie ma co do Tego watpliwosci. Cenie w Nim to ,iz wybiera role wedlug wlasnego uznania,poprostu dobre , omijajac sieczki hollywodzkie.Rola w Piratach z Karaibów jest wyjatkiem -podobno chcial zagrac w filmie dla dzieci.
Jezeli chodzi o wyglad?To ma w sobie to cos co sprawia ze kobiecie robi sie goraco. Nie ma co dyskutowa o jego urodzie.To rzecz gustu i "jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil". :)))

użytkownik usunięty
Kriszti_off

Nie kumam takich pytań..czy żeby kogos kochać trzeba miec za co?? Trzeba miec jakis konkretny powód?? To głupie pytanie

juz mowilam, ze temat jest skonczony.., przeterminowany, nie wazny, nieistotny juz od dawna..i nie wiem o co ci tu chodzilo z tym:" zeby kogos kochac trzeba miec za co??" przeciez ja go nie kocham i nie chce go kochac..!! .. podoba mi sie jako aktor, ale do niego az tak bardzo nie wzdycham.. po prostu fajnie gra w fajnych filmach i tyle.. , a nawet jakby , to i tak jest dla mnie za stary.., jesli ci o to chodzilo..a zreszta wiek sie nie liczy, liczy sie zycie..., ale i tak nie podoba mi sie wewnatrz (co jest najistotniejsze), tylko zewnatrz- co jest malo wazne...

użytkownik usunięty

kocha się za nic , za to że jest i to wszystko

__1064aka

może i ma małe usta, ale wszystko rekompensują jego piękne, tajemnicze oczy i rysy twarzy. Wygląd, oczywiscie, nie jest najważniejszy. Najistotniejsza jest gra aktorska i jego wnętrze. W 'dziewiątych wrotach', 'Piratach', 'Desperado 2', w 'człowieku, który płakał', a nawet w 'Beksie' jest rewelacyjny. Nie mówię już o Gilbercie- cudo! Jeżeli poznasz go bliżej i obejrzysz więcej filmów zjego udziałem, na pewno zmienisz zdanie. I nawet nie będą już przeszkadzać małe usta :).

Ailis

mam taka nadzieje, ze obejrze wiecej filmow....te, ktore wymieniles(as), to prawie wszystkie widzialam...jak cos , to juz sie powoli do niego przyzwyczajam...a tak w ogole, to nie jego usta sa male, ale ma za duza szczeke dolna..., no ale jak mowisz, ze wyglad zewnetrzny sie nie liczy, to po co tyle halasu o nic??!! no ale zgadzam sie !! - wyglad zewnetrzny jest nie istotny!!, bo wnetrze sie liczy, no nie??? -wiec dlaczego on pali???- moze na pokaz???!!!

__1064aka

na pokaz na pewno nie.. Ona zaczął palić w wiku 13 lat chyba.. W każdym razie pali długo (już sobie wyobrażam jak wyglądają jego płuca), ale jak sam powiedział: "Zginął bym bez papierosa mimo, że są okropne". no tak, okrpne są... Ale Johnny jest fajny, przystojny, ma super poczucie humory (widać w wywiadach np. Za drzwiami Actors Studio tam se niezłe jaja robił i wszyscy się śmiali :D), jest świetnym aktorem (ja to widzę we wszystkich filmach w których grał) i chyba nie zawsze liczy się wygląd zewnętrzny.. Ale Johnny jest bardzo przystojny :D Nie tylko na zdjęciach! To widać najlepiej w filmach :)

winox

Sorry nie miałam napisać "ona" tylko "on" :D:D Wcisnęła mi się literka "a". on jest mężczyzną :)

winox

ok, rozumiem, ale musze z przykroscia stwierdzic, ze koniec juz z tym tematem... bo... depp juz mi sie podoba, jak wam wszystkim.. po tylu latach dopiero teraz zrozumialam, ze depp jest fajny pod kazdym wzgledem... ach!, jaka ja bylam glupia myslac, ze depp to jakis idiota itd...musze isc do spowiedzi za grzechy , ktore wyrzadzilam myslac o nim w tak negatywny sposob.. ja rzeczywiscie nie mam rozumu..przepraszam wszystkich za stracony czas... i dzieki za cierpliwosc dla mnie... bez was , to ja bym chyba nadal miala takie zle podejscie do Johnnego..dzieki!!!

__1064aka

ajjjjjjjjjj wpadłaś jak my wszystkie.....hehe :)

dragonlfy

zaraz, zaraz, to wy tez kiedys nie lubialyscie deppa???

__1064aka

ja oglądałam z nim film nie widząc, że to on.. :D Dobra jestem :D
Tak szczerze to ja kiedyś tam jak by mnie kto zapytał kto to Johnny Depp to ja bym odpowiedziała: eee.. ten no.. nie wiem :D
Heh..

winox

ahhaaa.. no i slusznie..., czyli nie tylko ja nie wiedzialam jak Depp wyglada, ale mimo wszystko go nie lubialam..., no to wszystko sie wyjasnilo...

__1064aka

Może dlatego, że nie jest taki jak większość aktorów z Hollywood, jast nawet trochę tajemniczy i..taki swojski, jak serek :)

Meredith_Grey

yhyyy... jednym zdaniem ma swoj wlasny swiat, no i moze jest taki troche inny niz inni...??

__1064aka

czytałam że Johnny gra w zespole "P" (kolejna intrygująca rzecz :) )
nie wiecie może gdzie można usłyszeć tego niezmiernie utalentowanego gościa???

Leech

nie wiem jak inni, ale ja niestety nie wiem, choc rowniez chcialabym wiedziec...mysle, ze moze puszczaja to gdzies w radiu..na prawde nie wiem.., musisz sie spytac kogos innego, bo ja jestem jak zwykle niepoinformowana, i jak zwykle wszystkiego sie dowiaduje na koncu, o ile w ogole sie dowiaduje...

użytkownik usunięty
__1064aka

Ja tego nie rozumiem jak można kochć faceta którego się niezna i tylko za jego wygląd! Ja go bardzo podziwiam przede wszystkim za jego inteligęcję i za to jaki jest a nie jak wygląda.

Boze..!! Ludzie , raujcie mnie (gialbietik padiekit!!) mnie zaraz cos trafi, chyba piorun z jasnego nieba...przeciez ile ja moge mowic w kolko to samo..??. DOBRA.!! niech ci bedzie , ale juz ostatni raz to tlumacze, OK??, wiec sie prosze skupic..!!!... po pierwsze kto powiedzial, ze ja mam jego kochac.??[o ile ci chodzi o prawdziwa milosc...] mi sie on tylko podoba jak gra i go lubie po prostu.., a po drubie nie idzie kochac kogos takiego jak on.., on nie jest p prostu w mojm typie i koniec..!!!..I dobrze robisz, ze go podziwiasz za inteligencje i nie licz y sie dla ciebie wyglad zewnetrzny, ale to zas znaczy , ze zmiezasz do tego, zeby go kochac.., przynajmniej ja cie tak rozumiem.., dla kogos , kto ceni kogos za jego wnetrze i nieistotny jest dla niego wyglad zewnetrzny, to znaczy, ze ten ktos tego kogos po prostu kocha.., mowie ci .., ja to tak odbieram, a jak inni , to nie wiem..

__1064aka

Nie można kogoś kochać skoro się go zna tylko z TV, kina i wywiadów. Przecież ty Go tylko widzisz, a nie na żywca z nim rozmawiasz...

winox

No.. Ciekawe jaki jest na prawdę. Dużo bym dała żeby z nim porozmawiać.

Zielona

he ... no i slusznie..tylko po jakiemu z nim pogadac...- to jest problem...- jezyki to podstawa.., a o czym bedziecie gadac?? - z tym akurat nie ma problemu, ale mimo wszystko...

__1064aka

Chciałabym tylko zobaczyc jek wygląda w realu. Tak samo a może lepiej niż na ekranie. A rozmowa to juz pewnie potoczyłaby się własnymi drogami :-)

Zielona

heh.... ja bardzo lubie Johnna, ale świra na jego punkcie nie mam. Ja tak sobie cichutko marze, że zagram jakąś choć by malutką rolę w jakimś filmie z Johnnem :))))

Leech

no.. o to mi wlasciwie chodzi.. - tez bym tak chciala.. - grac u boku depp to jedno z moich marzen , ktore wmoim przypadku sie nie spelniaja..., le w innych na pewno.., zreszta nie wazne. istotne , ze depp zyje... - CIESZMY SIE WSZYSCY!!!!

użytkownik usunięty
Leech

dobrze że za może nie karzą bo wiekszość z nas by "siedziała" mieć świra na jego punkcie to duzo lepsze niż każdy inny punkt.

użytkownik usunięty

inteligencja - ok! ale co możesz wiedzieć na ten temat, znasz go osobiście!! jest po prostu świetny, oceniać możemy go po tym jak gra bo to widać

__1064aka

Wszystko dlatego, że on jest taki... no... oryginalny... A przez to pociągający i intrygujący... :-D

Tak na poważnie teraz: facet jest po prostu diabelnie utalentowanym aktorem, czego nie da się ukryć, że do tego interesującą ma aparycję to już nie jego wina ;-) Ja go prócz tego wszystkiego wielbię dodatkowo za to, że nie jest hollywoodzkim gwiazdorem, że nie mizdrzy się do kamer niczym Tom Cruise czy Brad Pitt, ale stara się trzymać zdala od Los Angeles, choć może ostatnio mu to nie bardzo wychodzi :/ Jest outsiderem i to najbardziej do niego pasuje (podobnie jak wiele jego filmwowych postaci).

Lady_Snape

Tak jasne, a w "Piratach z Karaibów" to po co zagrał? Zepsuł sobie opinię. Ja go cenię za role w "Las Vegas Parano" i "Co gryzie Gilberta Greapa". Świetny aktor i świetne filmy, więc po co mu byli piraci...

Zielona

a w piratach zagral dlatego, zeby jego dzieci jak podrosna, to zeby mieli na co patrzec.. - czyli specjalnie dla swoich dzieci zagral jako sparrow, zeby .., no jak to ci wytlumaczyc..???, no zeby ogladaly...i tyle.. ponial??

Zielona

Jak wspomniałam powyżej, nie bardzo mu ostatnio wychodzi trzymanie się daleko od Hollywood. Piszesz, że tylko sobie tym zepsuł opinię - cóż, cenię go również za to, że nie przejmuje się bardzo tzw. "opinią publiczną", a jeśli potrzebuje pieniędzy, czemu ma owijać w bawełnę? A skoro w "Piratach" - mimo że to komercyjniak (jednak świetny film) - także stworzył wybitną kreację (kto zaprzeczy, no kto?!), czemu miałby się wzbraniać przed takim kinem? Od czasu do czasu każdemu może się zdarzyć, prawda? Może miał problemy z pieniędzmi? Taki Gary Oldman. Znów nikt tu nie zaprzeczy, że facet jest geniuszem - w kilku minutowej sekwencji kreuje wielkie postaci. A jednak... Sam się szczerze w wywiadzie (autoryzowanym, zresztą) przyznał, że w "Więźniu Azkabanu" zgodził się zagrać, gdyż potrzebował pieniędzy. Aż trudno uwierzyć, prawda? Że nikt go nie chciał przez ten czas zatrudnić...

Lady_Snape

Taaa jasne... Dla dzieci... A może po prostu dla kasy, bo mam wątpliwości czy z takich ambitnych filmów w jakich in gra da sie przezyć...

użytkownik usunięty
Zielona

"Piraci" piratami ale po co zagral w "desperado 2" ? to juz mu nie przystoi

użytkownik usunięty
Zielona

potrafisz żyć bez kasy ??? łatwo osądzac innych, ciekawa jestem co Ty byś zrobił dla kasy! zagrać w Piratach - fantastyczna rola, potrafi sie odnależć w każdej roli a to już sztuka!!

użytkownik usunięty
Zielona

potrafisz żyć bez kasy ??? łatwo osądzac innych, ciekawa jestem co Ty byś zrobił dla kasy! zagrać w Piratach - fantastyczna rola, potrafi sie odnależć w każdej roli a to już sztuka!!

użytkownik usunięty
Zielona

użytkownik usunięty
Zielona

odrobine humoru nie zaszkodzi. jak widac Johhny odnajduje sie w kazdej roli i każdą potrafi zagrać

__1064aka

O tym właśnie wspomniałam powyżej... O tym, że znakomity aktor też może cierpieć na brak funduszy...

Lady_Snape

co ty nie umiesz czytac??, wejdz sobie na neta i poszperaj troche o deppie to moze znajdziesz wycinek: zagral w piratach, zeby dzieci mogly ogladac film z ojcem... i ze go slawa ani kasa nie interesuje...

__1064aka

OK, nie już tak zostanie... ;-)

Pozdrowienia wszystkim, co to myślą tak i zupełnie nie tak :-D

Lady_Snape

Heh, świetnie wypadł w Don Juanie i zato go lubie w Piratach tak sobie..

OgoR

EEEEE..... Don Juan to dość przytłaczający film,a le co się tyczy "Desperado 2" to mi się osobiście podobał....

użytkownik usunięty
__1064aka

lubia?? chyba kochają !! jest najlepszy !! odpowiedź znajdź sama, jak znajdziez pokochasz!!