Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

szczerze mowiac nie widzialam zbyt wiely filmow z j.deppem, ale chcialbym bardzo nadrobic zaleglosci. mysle ze jest wiele osob ktore sa w podobnej sytuacji:)no i wymyslilam cos takiego, zeby napisac maila do jakiejs z gazet, ktora rozchodzi sie w nakladzie w calej polsce (typu wyborcza, dziennik itp. itd) z prosba o dodatki plytowe z jakims slawnym aktorem (wiadomo oczywiscie kogo mam na mysli). nie chodzi mi o wszystkie filmy ale te ktore przyniosly ogromny sukces johnnemu np. ed nozycoreki,las vegas parano, marzyciel, co gryzie gilberta, czekolada, blow, jezdziec bez glowy...itp.
mysle ze gdyby kilkanascie osob, badz chociaz kilka wyslalo maile do redakcji jednej gazety byc moze plan by sie powiodl.
byc moze moj pomysl jest glupi i zalosny, ale moze ktos sie zgodzi?

gosik_z

jasne ja się podpisuje!!! nie widziałam wszystkich filmów a te które oglądałam chętnie obejże jeszcze raz. napisz tylko do jakiej gazety a zaraz napisze meila!(może nakłonie jeszcze kogoś:)

joadym

o fajnie ze chociaz jeden glos za:) zobaczymy ile jeszcze osob sie pod tym podpisze i moze jakos razem uzgodnimy gdzie i jak dokladnie:) pozdrawiam

gosik_z

ja też jestem za!!! nawet bardzo za!!! mam nadzieję,że się powiedzie!!! napisz tylko do jakiej gazety!!!

klauduska134

Noo i ja też ;) Mam nadzieję, że jak duża ilość osób do nich napiszę to uda ;D.

Annouche

no ja tez za :) choc watpie zyby to sie udało ale co tam sprobowac nie zaszkodzi :P

Kaarin

ja tez jestem za:):)
tylko powiedzcie jaka gazeta i moge z moich 3 maili napisac do niej:D:D

użytkownik usunięty
gosik_z

Podpisuję się pod Twoim pomysłem obiema rękami,nóżkami a nawet rzęsami :)
Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalszy rozwój wydarzeń ;>

a wy jaka gazete proponujecie? jak myslicie, ktora by mogla na cos takiego sie zgodzic?? piszcie jakies propozycje, a jak sie wiecej osob uzbiera to zaczniemy dzialac!!!:D

gosik_z

Myślę, że Dziennik mógłby się zgodzić :) W sumie co mi szkodzi, głosuję za

gosik_z

ja chyba tylko z 5 nie widziałam, ale chętnie pomogę:)

gosik_z

więc tak

Blow, Co gryzie Gilberta Grape'a i Czekolada już były jako dodatki do gazet...

był też Jeździec bez głowy w wydaniu vcd w którymś z brukowcu..

co do Edka Nożycorękiego to bym na to nie liczył ponieważ Imperial nie daje licencji na wydania gazetowe..

mikesz

Dodanych do gazet filmów z Johnnym było o wiele więcej...
Ale i tak fajny pomysł.

cobra666444

Jakoś ze dwa trygodnie temu w Dzienniku był Marzyciel.. Czekolada i Co gryzie Gilberta Grape'a też już były. Ale ja się podpisuje bo jest jeszcze wiele filmów, których nie widziałam ;].

AnaMaria

DO jakiej gazety?

Liriel_

zdaje sobie sprawe z tego ze czesc tych filmow juz byla, ale chodzi o to, alby jedna gazeta stworzyla cos w stylu wideoteki jednego aktora. to co dziennik??

użytkownik usunięty
gosik_z

Ja się podpisuję pod Dziennikiem :) Mają niezbyt duży nakład(przynajmniej u mnie w Bydgoszczy), ale uda się :)

gosik_z

Jeste za :) choć gazety.. chyba Gala albo Viva już dałały kilka jego filmów, na pewno Marzyciela i Czekoladę...

gosik_z

Ależ w gazetach często można znaleźć filmy z Deppem.. Albo można było, chociażby: Arizona Dream, Co gryzie Gilberta Grape'a, Czekolada, Człowiek który płakał, Jeździec bez głowy, Dziewiąte Wrota, Don Juan De Marco.. Każdy zapisał się w dorobku Depp'a, moim zdaniem nie ma takich "które przyniosły mu większy sukces"..
Ja osobiście kupuje oryginalne DVD.

gosik_z

polecam również poszperać w supermarketach można tam znaleść orginalny film za grosze.

użytkownik usunięty
gosik_z

powodzenia życze

zejdźcie na ziemie

skoro macie dostęo do neta to czemu sobie nie ściągniecie tych filmów?
nie widze problemu...

użytkownik usunięty

...........dostęp - literówka sie wkradła

Musisz tak brutalnie ściągać ludzi na ziemię? Nie masz za gorsz wiary, choć ja też wątpię by to się udało :)

Chobi_2

Niecały miesiąc temu Marzyciel był w dzienniku. Myślę, że jak poszukacie w dobrych kioskach, to jeszcze znajdziecie. Filmy, które się nie sprzedają są sprzedawane następnie bez gazety w tej samej cenie 5.99.

_Ja_

ja tez jestem za!!!!! co z tego ze byly juz jako dodatki? jezeli bylo by duzo chetnych moze by sie udalo?? bardzo na to licze. mozzna by tez sprubowac w naj przyjaciolce albo jakiejs podobnej gazecie..

gosik_z

To fajny pomysł zgadzam się i chyba dziennik był by najlepszy.

gosik_z

Jestem za... Chociaż rzczywiście małe szanse, żeby nam sie udało. No ale warto spróbować...

gosik_z

swietny pomysl ;)
popieram :D

cruex

no to co, ustalamy jakas gazete i probujemy??

gosik_z

Ja tam dalej jestem za Dziennikiem, to szmatławiec więc przynajmniej jakiś normalny dodatek będzie (jak widzę recenzje filmów w tej gazecie, to od razu niedobrze mi się robi:/)

gosik_z

ja tez jestem za i to nawet duże za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakrecona_2

no to na co czekamy??

Sayuri

ok, niech bedzie dziennik. tu jest kontakt mailowy:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=202

ja juz wyslalam wiadomosc, ale wy tez WYSYŁAJCIE to moze cos z tego bedzie!!!!!!!!!! pozdrawiam

gosik_z

to dacie ten adres:D?
Bo nie mogę znależć w tych wypowiedziach:P

CzarnaKrwinka

aha i jeszzce jedno. jak bedziecie wysylac maile to proscie o jego powierdzenie ze zostal przeczytany (i mam nadzieje pozytywnie rozpatrzony:))

gosik_z

Marne szanse, że coś takiego przejdzie w jakiej kolwiek gazecie, tym bardziej w "Dzienniku" czy innej "Wyborczej". Lepiej zacisnąć pasa i uzbierać no oryginalne dvd, tak jak ktoś już wspomniał czasem w super marketach można kupić filmy z Deppem za grosze ;)

Rimmi87

Oj, ale przecież zawsze warto spróbować! Ja też już wysłałam maila do "Dziennika" ;)

Rimmi87

czy w ogole ktos wysyla te maile czy tylko ja z aga to zrobilysmy? bo jesli tak to jest bez sensu i mozemy dac sobie spokoj...

gosik_z

ja wysłałam :)
<za krótki>

CzarnaKrwinka

fajnie:)

gosik_z

Ja bym chyba oszalała ze szescia gdybym miala w domciu na własnosc Edwarda Nożycorekiego albo Blow !!!!! Spelnienie marzeń (malutkich ) :):)

Pola00

Ehmn.... to kup?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Cyanide

kasy ni ma piwa brak :/ znasz to powiedzenie?? chodzi mi o to ze jakby bylo w jakims dzienniku czy czyms podobnym za ok 5 zł to by bylo spelnieneie marzen :P

użytkownik usunięty
gosik_z

Według mnie to świetny pomysł :) Ja też nie widziałam wielu filmów z Deppem, a to mój ulubiony aktor, więc podpisuje się pod twoim pomysłem ;)

gosik_z

Na mnie też możecie liczyć :) chętnie bym obejrzała jeszcze kilka filmów z Johnnym, których nie miałam okazji zobaczyć :) mój mail stokrotka15@op.pl POZDRAWIAM :):):)

gosik_z

Wiecie co... tak myślę... najlepiej byłoby poprosić o "21 Jump Street", bo tego nigdzie w Polsce nie można dostać :(
Albo "Wakacje w kurorcie" :((((((

CzarnaKrwinka

ale "21 jump street" to byl serial w ok.100 odcinkach,a nie film:] wiec nie ma szans,ewentualnie "Private resort" czyli "wakacje w kurorcie" moglyby sie udac ..

madzia06

Haha, jeśli filmu nie ma w Polsce, tym bardziej nie będzie go w gazecie- nie dostanie ona praw do rozprowadzania go. Ludzie ile wy macie lat? Czy wy wiecie jak działa ta cała maszyna?

Cyanide

"21 Jump Street" było kiedyś puszczane na tvp1, a potem na rtl7, więc są jakieś prawa to samo z "Wakacjami w Kurorcie" ;/

CzarnaKrwinka

"mysle ze gdyby kilkanascie osob, badz chociaz kilka wyslalo maile do redakcji jednej gazety byc moze plan by sie powiodl."
Ojj nie wierz w cuda. odpowiedzieliby że się zastanowią (o ile w ogóle przeczytaliby te meile). Wiele razy było tak,że setki ludzi prosiło o coś tv bądź gazety i nic z tego nie wychodziło. Ale miłoby było, gdyby dodali do gazety jakiś film z Johnny'm ;) Jedynie co, to 'marzyciela' dali z dziennikiem.

gosik_z

ja tam wysłałam meila do dziennika na podany adres http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=202 a wy na co jeszcze czekacie?