Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

we wtorek juz nie pamietam gdzie ale chyba na kanale alekino! leci las vegas parano, a w srode na axn donnie brasco, a na tvn7 dziewiąte wrota!! kto nie widzial tych filmów z johnny to polecam! ja tez z checią bym zobaczyla no ale niestety nie mam kablówki:-(( no cóz poczekam az sie pojawi na tvp, polsacie lub tvn

użytkownik usunięty
lawa_3

Nie mama wogóle tych programów!!!!!!!

Pozatym "Donnie brasco" juz kilka razy leciał na polsacie,a 'Dziewiąte wrota" mam na płycie( tak więc oba filmy oglądałam)

ale i tak dzięks za info!:)

pzdr!

wielkie dzięki za informacje !! pozdrawiam serdecznie :)) :))

użytkownik usunięty
BK_201

chyba odwiedze siostre ona ma te kanały ;] ...

lawa_3

byłabym wdzięczna gdybyś przypomniała sobie gdzie mzoe byc jeszcze Las Vegas Parano bo sprawdzalam na ale kino nie ma we wtorek ;p a Dziewiąte wrota tez w srodę? bo wiem ze sa na Ale kino ale z tego nie moge nagrac ..wiec gdyby byly kiedy inedziej na tvn 7 byloby super :)

maga89

hehe... i już mam po prostu pomylily ci sie kanaly Dziewiąte Wrota bedą w srode na Ale Kino! a Las Vegas Parano we wtorek na tvn7 ;)

maga89

ja właśnie patrzałam na tele gazete i pisze że w Ale Kino! w środe o 20:05 bedzie Dziewiąte Wrota a Las Vegas Parano nic nie pisze że leci na tvn7 nic takiego nie ma to gdze wkoncu to będze lecieć

BK_201

bedzie laciec napewno we wtorek!!!! tylko musze jeszcze raz dokładnie sprawdzic kanał!!! aha i jeszcz jedno, jezeli ktos ma zamiar ogładac las vegas parano to niech sobie przyszykuje termos kawy( he he),bo film leci dosc późno, choc i tak uważam, że przy johnnym nie da rady zasnąć!!!

lawa_3

o której leci tan las vegas parano bo ja znalazłam swie wersje - jedna że o 23:50 a druga że o 0:20 w sumie to mała różnica ale jednak wie ktoś?

martamar16

Las vegas parano leć na tvn7 o godzinie 0:25 w nocy troche późno

BK_201

GDYBYM MIALA TEN KANAL, NAWET NIE ZAWACHAŁABYM SIE OBEJRZEC( MIMO PÓŻNEJ GODZINY), A POWOD JEST OCZYWISTY...!!!!!

lawa_3

Kazdy z tych filmow juz widziałam , na dvd i na kompie bo sobie sciagnełam , wszystkie swietne :)

madzia9216

Nie mam tych kanałó kurcze, chętnie bym oglądnęła tego Brasco... Bo Ninth Gate mam... I jutro z przyjaciółką może oglądniemy <podniet>
Wogóle to bardzo często lecą filmy z Deppem ;)W tamtym tygodniu była Beksa na Cinemax xD

candyyy

tak, często lecą filmy, z tym że najcześciej na kanałach, których nie mam (hbo, cinemax, ale kino) chociaż axn mam ale najbardziej miałam ochotę na te dziewiąte wrota