Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Cy jest teraz coś w prasie na temat Johnny'ego oraz jego najnowszego filmu czyli Dark Shadows??

sucharek_

nie wiem.Będzie pewnie przed premierą w tele tygodniu,ale tam tak "obszernie"piszą,że az strach.

sucharek_

odnawiam ;)

sucharek_

chyba to samo,co w wydaniu papierowym:
http://film.dziennik.pl/recenzje/artykuly/390903,mroczne-cienie-portret-rodziny- z-wampirem.html

Deppomaniaczka

dzięki ;)

sucharek_

Na zdrowie.Troche obszerniej napisane,choć nie czytałam.
W większości artykułów przeważnie leją to samo.

Deppomaniaczka

Zgadzam się z Tobą, właściwie wszędzie to samo...

sucharek_

idziesz na film?ja nie moge sie zdecydować.Pomerdali mi w głowie tymi nagatywami na forum.

Deppomaniaczka

Ja już byłam. Mam świra na punkcie Johnny'ego, więc byłam na premierze. ;p

sucharek_

tez mam słabośc,ale Burtona nie moge juz znieśc.Edward i Todd to 2,które zjadam,reszta jakos mnie nie przekonuje.Tęskno do starych klimatów.

Deppomaniaczka

(już jestem)
Ja sama nie wiem co myśleć o Burtonie... uwielbiam Jeźdzca bez głowy i Sweeney'ego Todda....
Ale co do innych... szczerze to nie widziałam jeszcze filmów Burtona, w których nie grał Johnny... ;D więc się raczej nie wypowiadam...

sucharek_

a batmany?to często leciało w tv.
mi chodzi własnie o te z Deppem,jakoś mnie drażnia miny Johhny'ego w nich.Wolę normalne,gdzie sie nie wygłupia...hehe.No...Sparrow oczywiście jest wyjątkiem,genialny Deppcio,ubawił mnie do łez.

Deppomaniaczka

ps.s szybko obróciłas z tego sklepu..hehe

Deppomaniaczka

Batmanów nie widziałam, jakoś nie mogę się za nie zabrać. No, mam identycznie, też wolę Johnny'ego bez makijażu, nie licząc cudownego kapitana. ;D

sucharek_

Sparrow tylko oczy,poza tym tam nie było az takiej charakteryzacji,jak twierdzą zapaleni hejterzy.

Deppomaniaczka

Tak, ale wiesz, chodziło mi o to że Sparrow jednak do tych ,,normalnych'' postaci nie należy...

sucharek_

ale nie film Burtona,poza tym ten pijaczysko jest swietny.Szczerze powiem,że potc obejrzałam 1 raz bodajże w 2009 roku.myślałam,ze to gniot,jak sporo podobnych filmów,omijałam,jak leciał w tv.
dopiero jak kumpel zapytał ze zdziwieniem:"piratów nie oglądałaś?"to zorganizowała....i żałuję,że tak późno.Na Deppa mnie wzięło po sekretnym,do tej pory mam obsesję na film.Bede starą bacia(jak dozyje)i bede go katować ...heheh.
Genialny jest w nim Johnny.

Deppomaniaczka

Ja też kiedyś nie chciałam w ogóle oglądać piratów, bo myślałam, że to głupie. Obejrzałam dopiero, gdy mieliśmy iść klasowo do kina na 4. (Miałam nie iść, ale dawno nie byłam w kinie, więc stwierdziłam, że może pora wreszcie obejrzeć ten film. Obejrzałam w domu 3 pierwsze części i stwierdziłam, że fajne.)

sucharek_

Zaciekawiło mnie, kto gra Sparrowa, zaczęłam oglądać inne filmy i tak się zaczęło. A teraz mam już 30 obejrzanych (łącznie z Dark Shadows).

sucharek_

a jakich brak?wal śmiało:)

Deppomaniaczka

Hmm.... dziewiąte wrota, Ed Wood, rozpustnik, desperado2, truposz, Las Vegas parano, zanim zapadnie noc, pluton, gnijąca panna młoda i rango 9 ale to i tak tylko głos...), koszmar z ulicy wiązów, chyba tyle...

sucharek_

zamiast 9 powinno być (

sucharek_

las vegas jest cały na yt.

Deppomaniaczka

8/10 dla tego szajsu? dalem 2/10 za wygibasy na barze i za goodmana.

revirdixat

lubię coyote.kiedyś za pierwszym seansie polubiłam i tak juz zostało.No i utwór LeAnn mi się podoba.A Ty zawsze musisz być złośliwy...

Deppomaniaczka

po prostu jestes zdziwiony. nie uwazasz ze to co one robia to troche jak prostytucja?

revirdixat

przesadzasz.I w ocenach tez troszkę.Za bardzo na powaznie je bierzecie,trochę dystansu...to tylko internet.
łobuzie

Deppomaniaczka

Nie mam problemów z oglądaniem filmów, bo znam taką magizcną stronę jak kinomaniak. ;p Chociaż sądzę, że znasz ub słyszałaś. Ale akurat LVP nie chę oglądać.

sucharek_

lvp to jeden z najlepszych:)
nie lubie online,trzeba sie rejestrować,nie potrzebne mi to.
p2p jest pomocne:)

Deppomaniaczka

dzis w 1 z 10 bylo pytanie: wyraz 'bezapelacyjnie' piszemy razem czy osobno? od razu mi sie z sanczo skojarzylo meuheeheuehehee

revirdixat

hahah,sanczo to forumowy słodziak.I musisz przyznać,że te neologizmy zrobiły sporą furorę:)
ale czasami i ktoś dobry z ortografii może sie pomylić.
nie z czasownikami oddzielnie,ale z rozpędu można walnąc inaczej i wydaje się,że jest dobrze.nasz jezyk jest zagmatwany.
"pacz"i "suptelny"są genialne:]]

Deppomaniaczka

Tia, ,,pacz'' jest świetne. ;p

sucharek_

sanczo powinien pobierać prowizje,zarobiłby chłopak.Używają se na prawo i lewo...jak tak można?!<oburzona>hahahahahaha

Deppomaniaczka

hehe ja jeszcze dodam zbyD;p
kim jest sucharek?

aew4334555

no widzisz,zapomniałam.Jak mogłam?!
jakaś małolatka,ale w porządku.
ja poważnie mówiłam z tą prowizją,powinieneś się zastanowić...muhehehehe

Deppomaniaczka

hehe
a to dziwne bo napisala cos takiego; Tia, ,,pacz'' jest świetne. ;p' hm
'

aew4334555

czemu dziwne.Ma 15 ,młodziutka,ale intelektualnie widzę wyżej od niektórych 22-latek na tym forum...hehe..haha..Przynajmniej nie używa"infantylny"..mam dośc tego słowa na wieki.

revirdixat

ogladalem ten odcinek...
;D

Deppomaniaczka

Ja na kinomaniaku raz się zarejestrowałam w 5 minut, a teraz ogladam wszystko co chcę bez limitu. ;)

sucharek_

nie przekonam się.jak juz obadasz wszystkie,to podsumuj.

sucharek_

sucharek powiem krotko: znasz sie na filmach jak pies na gwiazdach.

revirdixat

Mam 15 lat. Nadal się dziwisz, że nie mam zamiaru tego oglądać?? ;/

sucharek_

to juz możesz.teraz młodzież jest inna,trochę dojrzalsza...choc jak paczę na emke,to mam ogromne wątpliwości

Deppomaniaczka

Ja jestem taka, ze nie lubię się śpieszyć z filmami. Spokojnie oglądam takie jak np. Donnie Brasco, ale mimo wszystko z LVP wolę zaczekać. Pozatym czytałam gdzieś, że jacyś dorośli czuli się po obejrzeniu tego jakby byli naćpani. A ten film jest od 21 lat... Poczekam sobię trochę, z resztą jak obejrzę wszystkie filmy z Johnnym teraz, to nic mi na dorosłe życie nie zostanie. ;D

sucharek_

może być co najwyżej od 18(chyba,ża jest takie coś jak od 21,ale pierwsze słyszę)i to zależy od charakteru widza,jak ktoś jest delikatny,moze zareagować negatywnie.Ja sie usmiałam do łez.

Deppomaniaczka

Jest coś takiego, jak od 21 lat, ale bardzo mało filmów na świecie jest 21 (LVP m.in.)

sucharek_

dzięki za oświecenie.Nie wiedziałam o tym.

użytkownik usunięty
sucharek_

takie chyba możesz oglądać. omijaj tylko thrillery i jakieś gangsterskie, które są wiekowo jeszcze nie dla ciebie. choć jeśli masz 15 lat, pewnie nawet ci się nie spodobają

Dzięiki.