Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

weźcie sobie załóżcie blog z deepem i tam mu dawajcie same 10... ten aktor nie zasługuję na drugie miejsce , nie twierdze że jest słaby bo jest naprawde dobrym aktorem , ale jak patrze że Anthony Hopkins, Tom Henks , Morgan Freeman , Clint Eastwood są za nim to jest juz lekka kpina

inhalol

Nie wymieniłeś jeszcze De Niro.

Slowianin

De Niro nawet nie trzeba wymieniać to sie rozumie samo przez sie :)

inhalol

Wg mnie, taki oficjalny ranking filmwebu powinni ustalać prawdziwi eksperci w tej dziedzinie(nie mam siebie na myśli), czyli redaktorzy. Ciekawe na której pozycji byłby Depp, czy w ogóle załapał by się do TOP100.

Slowianin

Nie ośmieszaj się że jesteś ekspertem. Tu co drugi tak twierdzi bo jest przekonany o wyższości swojej subiektywnej opinii.

neo_angin

umiesz czytac?

DonVitoCorleone

Tym razem to rzeczywiście mój błąd ale koleś mnie wkurzył parę minut wcześniej.

neo_angin

ale on napisal, ze nie jest ekspertem???
naucz sie czytac;)

Slowianin

masz na mysli mnie?

inhalol

Widzisz sam narzekasz że dostaje tyle dziesiątek a dajesz mu 1/10 bo nie pasuje ci jego miejsce w rankingu. Naprawdę kogoś obchodzi ten ranking?

neo_angin

Dokładnie 1/10 bo jest gorszy niż ktoś tam. Powinno się ocenić go wg. miary jego talentu, a nie miejsca w rankingu.

wiwior591

To tym bardziej zasługuje na 1!

TyskiDaro

Bo? Chyba oceniasz talent osoby, a nie miejsce które zajmuje, nie?

wiwior591

Depp nie posiada ani talentu, ani umiejętności. Najwidoczniej nie widziałeś w swoim życiu dobrych aktorów albo po prostu nie potrafisz docenić prawdziwego kunsztu aktorskiego, skoro twierdzisz, że Depp zasługuje na 10/10 z powodu "miary jego talentu".

TyskiDaro

Widziałaś jak już. Oglądałam z nim sporo filmów i po prostu twierdzę, że mogę go ocenić. Lubię jego aktorstwo i różnorodne postacie jakie gra.
Nie twierdzę, że każdy powinien dawać mu 10/10, bo byłoby to bez sensu. Ale z całą pewnością zasługuje więcej niż 1

TyskiDaro

Oglądałem wszystkie filmy z Deppem i w każdym gra wiarygodną rolę. Jego kreacje zapadają w pamięć a poza tym jest moim ulubionym aktorem więc stwierdziłem że mogę mu dać 10/10. Poza tym proszę cię żebyś nikomu nie narzucał swojego subiektywnego zdania bo nikt nie ma monopolu na całkowitą słuszność jego zdania. Każdy ma prawo lubić to co mu się podoba a mi oraz wielu osobom tutaj gra aktorska bardzo się podoba.

neo_angin

To co powiesz o tych wszystkich kreacjach Roberta De Niro? Porównaj je sobie z kreacjami Deppa i wtedy się zastanów co Depp robi na 2 miejscu, a Bobby na 4. Oglądałeś chociaż połowę tych wielkich dzieł z De Niro?

Slowianin

De Niro 51 obejrzanych filmów. Zresztą ogólnie mam oglądniętych ponad 1260 filmów i jestem ciekaw czy ty tyle masz? Zresztą naprawdę kogo obchodzi ten ranking jeszcze? De Niro jest wielkim Aktorem a raczej nim był bo większość tego co gra w ostatnich 10 latach to śmiech. Co nie zmienia tego że jest jednym z moich ulubionych aktorów.

neo_angin

Ja nie narzucam nikomu mojego subiektywnego zdania. Możecie sobie go lubić, ale twierdzenie, że Depp to bardzo dobry i utalentowany aktor najnormalniej w świecie mija się z prawdą.

TyskiDaro

Znowu muszę to uznać za twoje subiektywne zdanie. po pierwsze sami dobrze wiecie że jakby był o wiele niżej w rankingu to dawalibyście mu wyższe oceny. Zresztą gdyby nie zagrał w piratach to nie znalazło by się tylu hejterów a prawdziwi fani nadal by byli. Podkreślam prawdziwi.

neo_angin

Aktorstwo jest taką specyficzną dziedziną rzemiosła, ewentualnie, jak to niektórzy nazywają, sztuki, względem której można wydać jednoznaczną, obiektywną ocenę; brzmi ona mianowicie: Depp to przeciętniak, niczym się nie wyróżnia.

TyskiDaro

Ile filmów z nim oglądnąłeś?

neo_angin

Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 31 tytułów
średnia ocena: 5,9
masz ulubionych: 1 tytuł

Kiedyś uważałem jego kreacje za ciekawe, na szczęście z czasem oczy mi się otworzyły.

inhalol

Nie rozumiem tej wiecznej dyskusji o jego miejsce w rankingu . Dajcie spokój , bo od gadania na ten temat i tak nie spadnie niżej , a skoro jest na tej pozycji to znaczy , że większość go lubi , ceni i chce oglądać . Pozwólcie innym wyrazić własną opinię poprzez ocenę , jeżeli dana osoba uważa Depp'a za słabego aktora da 1 , ktoś inny da 10 . Taki wygląda ocena większości i trzeba się z tym pogodzić, co nie znaczy , iż musisz się z tym zgadzać . Może po prostu dać sobie spokój?

Anonimowa103

Całkowicie się z tobą zgadzam. Naprawdę nadal nie wiem kogo obchodzi ten ranking.

neo_angin

Też się zgadzam z Anonimową, już mam dosyć ludzi na filmwebie którzy tak się przejmują tym rankingiem i potem wylewają swoje żale na forum. Zachowajcie to dla siebie, rankingu filmwebu nie zmienicie, nie ma co się nim przejmowac i tracic energii

neo_angin

Tak, tak, zgadzacie się, ale gdyby wasz Johnnie był na +100 miejscu, to bylibyście pierwsi do zakładania alterkont.

TyskiDaro

"Co by było gdyby...?" - można tak sobie tylko "gdybać" i przypuszczać , a tak naprawdę nie możesz wiedzieć , co by było. Przede wszystkim , jeżeli by był na 100 miejscu to by oznaczało , iż nie ma wielu wiernych fanów , więc logiczne , że nie miałby kto zakładać tych alterkont jak się wyraziłeś . Albo przynajmniej nie byłoby ich tak dużo, jak dużo jest obecnie postów krytykujących ranking .

Anonimowa103

Ja już mówiłem co myślę o rankingu i co z nim powinno się zrobić.
Natomiast prawda taka, że najbardziej ten cały ranking psuje właśnie osoba deppa, chyba każdy się zgodzi.

Marcinekk

ja się zgodzę.

inhalol

daje mu jeden

lotr12345

Z tego czy z innego konta?