Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 181 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

weźcie sobie załóżcie blog z deepem i tam mu dawajcie same 10... ten aktor nie zasługuję na drugie miejsce , nie twierdze że jest słaby bo jest naprawde dobrym aktorem , ale jak patrze że Anthony Hopkins, Tom Henks , Morgan Freeman , Clint Eastwood są za nim to jest juz lekka kpina

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
inhalol

Nie wymieniłeś jeszcze De Niro.

Slowianin

De Niro nawet nie trzeba wymieniać to sie rozumie samo przez sie :)

inhalol

Wg mnie, taki oficjalny ranking filmwebu powinni ustalać prawdziwi eksperci w tej dziedzinie(nie mam siebie na myśli), czyli redaktorzy. Ciekawe na której pozycji byłby Depp, czy w ogóle załapał by się do TOP100.

Slowianin

Nie ośmieszaj się że jesteś ekspertem. Tu co drugi tak twierdzi bo jest przekonany o wyższości swojej subiektywnej opinii.

neo_angin

umiesz czytac?

DonVitoCorleone

Tym razem to rzeczywiście mój błąd ale koleś mnie wkurzył parę minut wcześniej.

neo_angin

ale on napisal, ze nie jest ekspertem???
naucz sie czytac;)

Slowianin

masz na mysli mnie?

inhalol

Widzisz sam narzekasz że dostaje tyle dziesiątek a dajesz mu 1/10 bo nie pasuje ci jego miejsce w rankingu. Naprawdę kogoś obchodzi ten ranking?

neo_angin

Dokładnie 1/10 bo jest gorszy niż ktoś tam. Powinno się ocenić go wg. miary jego talentu, a nie miejsca w rankingu.

wiwior591

To tym bardziej zasługuje na 1!

TyskiDaro

Bo? Chyba oceniasz talent osoby, a nie miejsce które zajmuje, nie?

wiwior591

Depp nie posiada ani talentu, ani umiejętności. Najwidoczniej nie widziałeś w swoim życiu dobrych aktorów albo po prostu nie potrafisz docenić prawdziwego kunsztu aktorskiego, skoro twierdzisz, że Depp zasługuje na 10/10 z powodu "miary jego talentu".

TyskiDaro

Widziałaś jak już. Oglądałam z nim sporo filmów i po prostu twierdzę, że mogę go ocenić. Lubię jego aktorstwo i różnorodne postacie jakie gra.
Nie twierdzę, że każdy powinien dawać mu 10/10, bo byłoby to bez sensu. Ale z całą pewnością zasługuje więcej niż 1

TyskiDaro

Oglądałem wszystkie filmy z Deppem i w każdym gra wiarygodną rolę. Jego kreacje zapadają w pamięć a poza tym jest moim ulubionym aktorem więc stwierdziłem że mogę mu dać 10/10. Poza tym proszę cię żebyś nikomu nie narzucał swojego subiektywnego zdania bo nikt nie ma monopolu na całkowitą słuszność jego zdania. Każdy ma prawo lubić to co mu się podoba a mi oraz wielu osobom tutaj gra aktorska bardzo się podoba.

neo_angin

To co powiesz o tych wszystkich kreacjach Roberta De Niro? Porównaj je sobie z kreacjami Deppa i wtedy się zastanów co Depp robi na 2 miejscu, a Bobby na 4. Oglądałeś chociaż połowę tych wielkich dzieł z De Niro?

Slowianin

De Niro 51 obejrzanych filmów. Zresztą ogólnie mam oglądniętych ponad 1260 filmów i jestem ciekaw czy ty tyle masz? Zresztą naprawdę kogo obchodzi ten ranking jeszcze? De Niro jest wielkim Aktorem a raczej nim był bo większość tego co gra w ostatnich 10 latach to śmiech. Co nie zmienia tego że jest jednym z moich ulubionych aktorów.

neo_angin

Ja nie narzucam nikomu mojego subiektywnego zdania. Możecie sobie go lubić, ale twierdzenie, że Depp to bardzo dobry i utalentowany aktor najnormalniej w świecie mija się z prawdą.

TyskiDaro

Znowu muszę to uznać za twoje subiektywne zdanie. po pierwsze sami dobrze wiecie że jakby był o wiele niżej w rankingu to dawalibyście mu wyższe oceny. Zresztą gdyby nie zagrał w piratach to nie znalazło by się tylu hejterów a prawdziwi fani nadal by byli. Podkreślam prawdziwi.

neo_angin

Aktorstwo jest taką specyficzną dziedziną rzemiosła, ewentualnie, jak to niektórzy nazywają, sztuki, względem której można wydać jednoznaczną, obiektywną ocenę; brzmi ona mianowicie: Depp to przeciętniak, niczym się nie wyróżnia.

TyskiDaro

Ile filmów z nim oglądnąłeś?

neo_angin

Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 31 tytułów
średnia ocena: 5,9
masz ulubionych: 1 tytuł

Kiedyś uważałem jego kreacje za ciekawe, na szczęście z czasem oczy mi się otworzyły.

inhalol

Nie rozumiem tej wiecznej dyskusji o jego miejsce w rankingu . Dajcie spokój , bo od gadania na ten temat i tak nie spadnie niżej , a skoro jest na tej pozycji to znaczy , że większość go lubi , ceni i chce oglądać . Pozwólcie innym wyrazić własną opinię poprzez ocenę , jeżeli dana osoba uważa Depp'a za słabego aktora da 1 , ktoś inny da 10 . Taki wygląda ocena większości i trzeba się z tym pogodzić, co nie znaczy , iż musisz się z tym zgadzać . Może po prostu dać sobie spokój?

Anonimowa103

Całkowicie się z tobą zgadzam. Naprawdę nadal nie wiem kogo obchodzi ten ranking.

neo_angin

Też się zgadzam z Anonimową, już mam dosyć ludzi na filmwebie którzy tak się przejmują tym rankingiem i potem wylewają swoje żale na forum. Zachowajcie to dla siebie, rankingu filmwebu nie zmienicie, nie ma co się nim przejmowac i tracic energii

neo_angin

Tak, tak, zgadzacie się, ale gdyby wasz Johnnie był na +100 miejscu, to bylibyście pierwsi do zakładania alterkont.

TyskiDaro

"Co by było gdyby...?" - można tak sobie tylko "gdybać" i przypuszczać , a tak naprawdę nie możesz wiedzieć , co by było. Przede wszystkim , jeżeli by był na 100 miejscu to by oznaczało , iż nie ma wielu wiernych fanów , więc logiczne , że nie miałby kto zakładać tych alterkont jak się wyraziłeś . Albo przynajmniej nie byłoby ich tak dużo, jak dużo jest obecnie postów krytykujących ranking .

Anonimowa103

Ja już mówiłem co myślę o rankingu i co z nim powinno się zrobić.
Natomiast prawda taka, że najbardziej ten cały ranking psuje właśnie osoba deppa, chyba każdy się zgodzi.

Marcinekk

ja się zgodzę.

inhalol

daje mu jeden

lotr12345

Z tego czy z innego konta?