czyżby był już taki temat? nieważne. a więc wspaniały, pomysłowy, (załóżmy, że nowy), idealny topic o tym co (kto-Dżony) i gdzie w trawie (telewizorze) piszczy.
REPERTUAR NA DZIŚ (13 marca):
23:30, TVN- "Jeździec bez głowy"!!
a dla mniej wybrednych piraci z karajebów właśnie lecą na TVP1.
+ "Sok z żuka" (co prawda brak Dżonego, ale to w końcu film Burtona), o 21:40 na TVN7.
O masz, no to jestem mało wybredna ;D. Pajratów z Karajebów oglądałoby się nawet nawet, gdyby nie to poje***e tłumaczenie TVP <czemu oni zawsze mi to robią?!>.
"Jeźdźca bez głowy" oglądać nie będę, z racji tego, że niedawno sobie ten film odświeżyłam, a na "Sok z żuka" już za późno...
O wiem! "Vincenta" sobie włączę :D.
"Jeźdźca" właśnie skończyła, po raz pierwszy widziałam z lektorem. Jedna nie ma to jak oryginał ;). Kurde szkoda, że 'Sok z żuka' znowu mnie ominął.
jakiś dzień właśnie ogladałam "człowieka który płakał" i wam powiem, że
brak deppa w deppie... było go dużo, powiedział może z dwa zdania... ale i
tak jak zawsze fajnie się na niego patrzyło ;)
szkooda, kurcze, tej Alicji. i Dżonego, i Helenki, i Elfmana, i historii, i przede wszystkim Tima... zmarnowany potencjał i to nie z ich powodu ;((
wybacz cipo, że powiedziałam na ciebie "cipo", ehem...cipo. (to pieszczotliwy zwrot lat osiemdziesiątych).
dzieci gdzieście się wychowały?! MPO to życie.
MPO-Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania. http://www.mpo.com.pl/index/?id=37693cfc748049e45d87b8c7d8b9aacd
fenks ju claudie.
Dżonego nie słychać, ale 17 marca o 22:30, na TVN Tarantino-"Kill Bill" ;3. speszial for Lady.
a ja potrzebuję, ale nie o tej godzinie i na dvd. kupić. no.
a ja od kilku dni mam ochotę na Moulin Rouge...
kocham wściekłe psy *.* co, że niby będą w tv?? nieważne. kilka dni temu zakupiłam w empiku i jestem z siebie dumna ;PP jeszcze tylko te cholerne Kill Bille których nie ma :| ale może będą na jakimś dworcu czy coś z serii 'kino według Tarantino' z Dziennika. swoją drogą szkoda, że już nie robią tych serii filmowych bo były fajne...
ooo, to super! tylko mi się nie opłaca zupełnie, bo nie mam z tych siedmiu tylko Kill Billów...
za wściekłe psy dałam 29,99
aaah, no to ok. może pójdę w twoje ślady i pokażę '...psy' rodzicom O.O znaczy mamie, bo tata raczej oglądał. taaaak, to dobry pomysł, zwłaszcza, ze i tak chciałam znowu obejrzeć...
Wracając do tematu... W niedzielę (21.03) na FilmBox o godzinie 23:15 "Człowiek, który płakał"...;D
Szkoda, że tak późno...;/
Za to 21 marca o 21:00 na TVP2 będzie "Leon Zawodowiec"!!!
CO prawda żadnego Deppa się tam nie dopatrzy, ale za to Gary, Natalie i
Jean będą!
jedyny pożyteczny temat, a poszedł się j...
w poniedziałek na tvp kultura 9 wrota ;p o 20.
a coś jeszcze puszczają z Deppem w święta?
_____
a z butronowskich to na tv4 duża ryba po 16. też 5.04
Dzisiaj, 23:00, Polsat - "Życie, którego nie było"
Ogólnie to trochę nie do tematu, ale w filmie gra Julianne Moore, którą kocham, bo ona = A Single Man = miłość Gehenn.
Na Ale Kino! w poniedziałek o 20:10 Breakfast at Tiffany's jak już dzielimy
się swoimi telewizyjnymi planami :) Bo ja, przyznam szczerze nie widziałam.
jeszcze...
Za tydz. we wtorek o 22.30 chyba, czy coś koło tego jest "Człowiek, który płakał" na TVP 2. I w niedzielę około 1 w nocy na TV 4 jest "Co gryzie Gilberta Grape'a".
!!TUNAJT:
TVN: 22:35 "Marsjanie atakują"-boska komedia Tima Burtona (+Jack Nicholson<3).
Dżony nie wymieniany w czołówce. w filmie wciela się w rolę jednych z żeńskich genitaliów zielonego kosmity. udział w produkcji poważnie wpłynął na przyszłą karierę i życie osobiste Deppa.
Niedziela 20 czerwca
Sok z żuka 23.25 TVN
------------------------------------------------
Wtorek 22 czerwca
Na żywo 20.00 nFILMHD
------------------------------------------------
Środa 23 czerwca
Gnijąca panna młoda 20.05 TVN7