jak on może być wyżej niż Anthony Hopkins Robert De Niro Jack Nicholson Morgan Freeman Tom Hanks Clint Eastwood a Marlon Brando jest 25 jest dobrym aktorem ale bez przesady jak on może być wyżej niż ww aktorzy
bo piraci to jedyny film, w którym grał. w pozostałych... po prostu był
no zdarza się różnym 'aktorom'
Co Ty wogóle gadasz?Grał w kilku filmach ucharakteryzowany-fakt.Ale nie znaczy,ze na tym sie kończą jego role.A gdzie np:"Man,who Cried","From Hell","Finding Neverland"itp?
I w "POTC"z tą charakteryzają to bym nie przesadzała.
Już masz u mnie szacun.
Sekretne to mistrzostwo.Ta obojętność Morta niosąca za sobą niechlujstwo ,przeplatana zagubieniem w świecie,do tego szczypta zastraszenia-moim zdaniem genialny.
No i nie mogę jako kobieta nie powiedzieć,iż bardzo mi sie podobał fizycznie w tym filmie.
Poza tym thriller to mój ulubiony gatunek.
Nie wiem,czemu ten film jest niedoceniany,tylko piraci i piraci.
To właśnie kiedyś po"Secret Window"postanowiłam zapoznać sie z filmografia tego pana.
Duet Depp+Turturro=majstersztyk, zwłaszcza jedna z ostatnich scen, w której Mort uświadamia sam sobie, że żaden Shooter nie istnieje...
ja uważam, że Depp jest całkiem niezłym aktorem. potrafi wczuć się w rolę. miał kilka niezłych wejść np. sekretne okno czy wrogowie publiczni. on po prostu pasuje do tych ról, a do tego też trzeba mieć talent.