Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
254 670 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jak on może być wyżej niż Anthony Hopkins Robert De Niro Jack Nicholson Morgan Freeman Tom Hanks Clint Eastwood a Marlon Brando jest 25 jest dobrym aktorem ale bez przesady jak on może być wyżej niż ww aktorzy

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Deppomaniaczka

bo piraci to jedyny film, w którym grał. w pozostałych... po prostu był
no zdarza się różnym 'aktorom'

866789s94

ja sie nie zgadzam i koniec.

Deppomaniaczka

i masz rację, bo nie chcę się z tobą spierać:)

866789s94

No i gitara jak to Ferduś mówi:)

Deppomaniaczka

http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A&ob=av3e

FRODOLIVES

nie bedzie, zestarzeje sie i skonczy sie jego kult

866789s94

Co Ty wogóle gadasz?Grał w kilku filmach ucharakteryzowany-fakt.Ale nie znaczy,ze na tym sie kończą jego role.A gdzie np:"Man,who Cried","From Hell","Finding Neverland"itp?
I w "POTC"z tą charakteryzają to bym nie przesadzała.

FRODOLIVES

lub Hopkins, ma rysy psychola, w milczeniu owiec widać, że był w swoim żywiole ;P

PaniDod

i fiennes

866789s94

Do tej listy dodałbym jeszcze panów Stormare i Buscemi za "Fargo"

FRODOLIVES

Już masz u mnie szacun.
Sekretne to mistrzostwo.Ta obojętność Morta niosąca za sobą niechlujstwo ,przeplatana zagubieniem w świecie,do tego szczypta zastraszenia-moim zdaniem genialny.
No i nie mogę jako kobieta nie powiedzieć,iż bardzo mi sie podobał fizycznie w tym filmie.
Poza tym thriller to mój ulubiony gatunek.
Nie wiem,czemu ten film jest niedoceniany,tylko piraci i piraci.
To właśnie kiedyś po"Secret Window"postanowiłam zapoznać sie z filmografia tego pana.

Deppomaniaczka

Duet Depp+Turturro=majstersztyk, zwłaszcza jedna z ostatnich scen, w której Mort uświadamia sam sobie, że żaden Shooter nie istnieje...

FRODOLIVES

Ja akurat wole te sceny,gdzie kładzie na wszystko lachę.Jest taki uroczo apatyczny.
heh

użytkownik usunięty
sinekmen

Biedactwo.

ja uważam, że Depp jest całkiem niezłym aktorem. potrafi wczuć się w rolę. miał kilka niezłych wejść np. sekretne okno czy wrogowie publiczni. on po prostu pasuje do tych ról, a do tego też trzeba mieć talent.

użytkownik usunięty
Aleksi772

Do PE to tak srednio. Ale dobrze mu w tych ubraniach.

Z tym wąsikiem na komisariacie wygladał BOSKO:)

Deppomaniaczka

Często mu się to zdarza :D