Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
254 670 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jak on może być wyżej niż Anthony Hopkins Robert De Niro Jack Nicholson Morgan Freeman Tom Hanks Clint Eastwood a Marlon Brando jest 25 jest dobrym aktorem ale bez przesady jak on może być wyżej niż ww aktorzy

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

to dobrze mimo ze zaznaczasz filmy pozwole sobie w razie okazji napomknac ci o jakims filmie.

użytkownik usunięty
kinoman0

co nie oznacza, że na pewno ten film obejrzę

rozumiem rozne sprawy zyciowe moga wypasc. mimo wszystko nuz znajdzie sie chwila wolnego czasu.

użytkownik usunięty
kinoman0

żadne sprawy życiowe, nie dorabiaj dramaturgii

dalekim od dramatugrii. zle mnie zroumialas ale tez moze i ja ubralem ma mysle w nieodpowiednie slowa. a mysl moja krazyla wokol spraw blahych codziennych drobnostkek uniemozliwiajacych naszych zachcianek spelnienie.
szekspir mi sie udzielil.

kinoman0

Jest wielu lepszych aktorów od Deppa, ale przyznajmy, że nie jest to ranking umiejętności aktorskich, ale ranking popularności. Mało kto wśród dzisiejszej młodieży widziała przynajmniej Taksówkarza, albo Ojca Chrzestnego, a Depp jest teraz na topie. Znają go wszyscy.

FRODOLIVES

zgadza sie. aviatorka to wyjatek potwierdzajacy regule. mimo swojego mlodego wieku wie co dobre i potrafi oddzielic ziarno od plew.

użytkownik usunięty
kinoman0

nie bądź dwulicowy, nie dawno wyzywałeś mnie od małych dziewczynek

Ja też stary nie jestem- dopiero technikum... ale można powiedzieć(nieskromnie), że w czasach komercji i wszechobecnego kiczu typu dzisiejszy Disney, należę do młodzieży oświeconej, jak i koleżanka wyżej :)

użytkownik usunięty
FRODOLIVES

kinoman też jest jeszcze małym chłopcem :)

<puszcza_oka>

FRODOLIVES

na ile oceniasz Daniela D-L i Philipa Seymoura Hoffmana

polneri

PSH opus magnum w Capote, b. dobra rola w Hazardziście, nawet króciutki epizod w Big Lebowskim świetny. Z czystym sercem 10/10.
DDL b. dobry w My Left Foot, dobry w Bokserze i w Gangach NY. Jemu daję także 10/10.
Inne oceny byłyby obrazą dla obu panów.

FRODOLIVES

święta prawda , widze że spełniasz kryteria członkostwa w P.Z.F

polneri

A cóż owo P.Z.F oznacza, bo niewtajemniczony jestem?

FRODOLIVES

P.Z.F -prawdziwi znawcy filmowi ,jeszcze dziś pojawi się na moim blogu kilka informacji o nas

polneri

OK postaram się zobaczyć, co ciekawego napiszesz

polneri

hehe

FRODOLIVES

http://www.filmweb.pl/user/Marcinekk/blog/539810

'Inne oceny byłyby obrazą dla obu panów.'
oraz obraza dla wszystkich ktorzy cenia Prawdziwe Aktorstwo.

depp naprawde 10/10?

kinoman0

Cenię gośćia, bo dawno temu zagrał w kilku świetnych filmach(Las Vegas Parano chociażby). Zresztą lubię Burtona, przez co automatycznie muszę lubić Deppa :)

FRODOLIVES

znakomity awatar musimy rozsiewac na fw wiedze o Prawdziwym Aktorstwie.

kinoman0

Biorąc pod uwagę ten ranging, to "Idy marcowe" to twoje spełnienie marzeń :D
Hoffman, Gosling, Clooney...

FRODOLIVES

moich, bdb film

Marcinekk

Chyba się wybiorę dzisiaj...

FRODOLIVES

z najnowszych artyste polecam najbardziej ale nie ma w polsce w kinach jeszcze oczywiscie

Marcinekk

Napewno obejrzę, ale pewnie będę musiał poczekać trochę zanim u mnie zaczną puszczać...

FRODOLIVES

24 luty w polsce

Marcinekk

Ale nie we wszystkich kinach... scczególnie w tych mniejszych z jedną salą trzeba będzie poczekać.

FRODOLIVES

no tak to na pewno
http://www.youtube.com/watch?v=ClIjJSPwQpE&feature=autoplay&list=LLSKVx1Cg39n0wj p6fTGMX3w&lf=plpp_video&playnext=4

Marcinekk

Nie wiem jaki związek ten filmik miał z tą dyskusją, ale robi wrażenie...

FRODOLIVES

tak wrzucilem, jesli ci przeszkadza zawsze mozesz zglosic naduzycie
to ostatnio tutaj mode..

wiesz dobrze co jest kryterium mowiacym o tym kto jest a kto nie jest mala dziewczynka.

użytkownik usunięty
kinoman0

to jest twoje kryterium, które sobie wymyśliłeś. jeśli myślisz, że zmienię ocenę tylko po to, żeby nie być przez ciebie obrażaną, to się grubo mylisz, mój drogi, bo mam swoje zdanie i swój rozum, któremu jestem wierna

zgadza sie ja stworzylem to kryterium a ty go nie spelniasz wiec nie ma o czym mowic.
przeciez cie nie obrazam. sama kiedys (juz po tym jak nieodwracalnie zaczelas mnie nienawidzic i odczuwac do mnie wstret) pod wplywem chwili napisalas ze mimo wszystko zawsze jestem dla ciebie mily. doskonale to pamietam nie wyprzesz sie tego najdrozsza.

użytkownik usunięty
kinoman0

nie miły, ale że odnosisz się do mnie z szacunkiem, choć wtedy zapomniałam wspomnieć o obrażaniu mnie, ale cóż.

tere fere kuku <puszcza_oczko>

użytkownik usunięty
kinoman0

pisałam tylko o szacunku, poza tym było to przed "małymi dziewczynkami" a z racji tego, iż nie było cię przez jakiś czas, zapomniałam jak obrażałeś mnie jako lesbijkę i obrończynię gejów

'jako'
to juz twoje posrednie dorabianie.
nigdy cie nie obrazilem.

FRODOLIVES

No...w końcu ktoś,kto widzi róznicę między rankingiem popularności a umiejętności i nie bulwersuje się jego stanem.

Deppomaniaczka

Depp to dobry aktor kina komercyjnego, natomiast taki na przykład McKellen, który powinien zajmować o wiele wyższe miejsce, to aktor przede wszystkim teatralny, więc i mniej osób go zna. Proste...

Deppomaniaczka

Pozatym Depp świetnie wczuwa się w role niezrównoważonych psychicznie :D

FRODOLIVES

i w takich najbardziej go lubię :)

PaniDod

Sekretne okno- mój ulubiony z Deppem
Sweeney Todd
Alicja Burtona
Depp jest urodzony do roli psycholi (podobnie jak Nicolson)

FRODOLIVES

ahahhahahah!
on wciela się w ekscentryków, bo ma twarz dobrą do charakteryzacji, ale nicholson GRA, depp tylko jest w filmie

866789s94

Zaraz zjadą Cię fanatycy :D
Nicolson z pewnością jest lepszym aktorem niż Depp, ale to nie znaczy, że Depp nie umie grać. Jack już nie grzeszy młodością, a Depp ma jeszcze czas, aby się rozwijać. Jestem pewien, że za kilka lat będzie uznawany za kultowego aktora...

FRODOLIVES

widziałam tylko 1 film, w którym grał
on ma prawie 50 lat- już dawno powinien się rozwinąc, a do tej pory prawie nic nie pokazał
może i będzie kultowy. nic mnie już nie zdziwi

866789s94

Widziałas 1 film i do tej pory nic Ci nie pokazał.
Zaiste,logiczne stwierdzenie.

Deppomaniaczka

nie widziałam jednego filmu z nim

866789s94

to co za wypowiedz nad moją??