jak on może być wyżej niż Anthony Hopkins Robert De Niro Jack Nicholson Morgan Freeman Tom Hanks Clint Eastwood a Marlon Brando jest 25 jest dobrym aktorem ale bez przesady jak on może być wyżej niż ww aktorzy
wiesz pseudoaktorzy to taka Selena Gomez czy inne gwiazdki disney'a z całym szacunkiem do niej bo jej nie znam. Pan Depp jest dobrym aktorem nie jest on może człowiekiem który zrewolucjonizował kino ale miał swoje hity np: co gryzie gilberta grape czy arizona dream lub dla mnie najlepszy film z nim w roli głównej truposz oraz edward nożycoręki
Philip Seymour Hoffman to jeden z najlepszych aktorów dramatycznych i porównywanie go do Deppa nie ma najmniejszego sensu, ponieważ pan Depp jest przede wszystkim aktorem komercyjnym, grającym w głośnych filmach.
ja też tak mam z Pattinsonem
ps. nie wierzę, że ludzie nie mają własnego życia, bo z forum tematy znikają na bieżąco :o
to uwierz, bo widocznie nie mają. wklejałam wczoraj wypowiedz o efronie kilka razy- mam juz dośc pisać tego samego po raz kolejny, skoro i tak usuną.
Jeszcze ktoś o tym napisze ? Bo tak jakby trochę mało się tu o tym mówi... Nie rozumiem co was tak ten ranking rusza.
zdziwilabys sie jak wiele osob bierze te rankingi calkiem na powaznie
na wysoko uplasowanych filmach caly czas takie tematy powstaja z wielkim oburzeniem, jakby to od krytykow oceny byly..
No właśnie dlatego uważam to za głupotę, no bo skąd wiadomo kto to ocenia ? Od rankingu nie zależy talent aktora.
oczywiscie ze nie
zreszta ranking aktorow to chyba tylko na fw jest
rzecztelny moga stworzyc chyba jedynie krytycy
poniewaz glosuja ludzie nie majacy zielonego pojecia o aktorstwie, nie ma w tym nic dziwnego
przeciez to internet
tak ze zamiast 1/10 oceniasz deppa 8/10.
gdybys ocenila go 1/10 szanse na jedyna sluszna pozycje dla boba (#1) zdecydowanie wzroslyby.
w minimalnym (praktycznie rzecz ujmujac nieistotnym) stopniu. srednie na fw nie sa zwykla pochodna sredniej arymetycznej ale calego szeregu zmiennych.
nie wiem co musiałoby się stać, żebym wystawiła mu 1
chyba nic, bo uważam, że na 8 zasługuje, ewentualnie 7, ale musze wreszcie obejrzeć Arizona Dream, teraz postaram się jeszcze obejrzeć Marzyciela bo będzie niedługo w tv
szczerze to nie mam co się dziwić, że jest na takiej pozycji jakiej jest
ilu użytkowników ma dostęp do jego mistrzowskich ról? 4 miejsce za ostatnie 10 lat jego kariery aktorskiej to i tak niezłe miejsce
oczywiście zrobiłabym wszystko, żeby był na pierwszym miejscu tego rankingu, ale i tak w moim osobistym rankingu top100 znajduje się na samym szczycie
masz ponadpodstawowe kanaly w tv (kultura ale kino c+ etc.)? moglbym ci wspomniec o jakims filmie z seymourem gdyby byl emitowany. szkoda ze niewiele z nim ogladalas to naprawde Wielki Aktor.
co dwa tygodnie kupuję program telewizyjny i zaznaczam sobie filmy do obejrzenia, więc jeśli jest coś ciekawego to zawsze oglądam, o ile mam taką szansę