Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie dosc ze swietny aktor to jeszcze cholernie przystojny.rozplywam sie jak na niego patrze:) zeby bylo wiecej takich aktorow:)

bladzia

Lepiej jednak, żeby nie było. Już jeden wystarczy, żebym straciła głowę :P

kajka_3

ja bym mogla stracic jeszcze dla jakiegos albo nawet za kilku:)naprawde warto:)

bladzia

,,nie dosc ze swietny aktor to jeszcze cholernie przystojny.rozplywam sie jak na niego patrze:) zeby bylo wiecej takich aktorow:)"

zgadzam sie z twoja opinia nio ale cóż nie narodził sie jeszcze drugi Depp, jedni sa do niego podobni, inni próbuja grac tak dobrze jak on, ale cóż jedynie Johnny Depp jest tak bardzo przystojny i utalentowany. Nie będzie takiego drugiego aktora jak Depp, mniejmy nadzieje że w przyszłości jego syn okarze sie równie przystojny i utalentowany jak tatuś no ale to będzie Johnny Christopher III ( Jack) Depp, a nie nasz umiłowany Johnny Christopher II Depp :):P hihihi

szogi1989

Jack Depp na pewno nie będzie tak utalentowany jak jego ojciec, przystojny też raczej nie... Skąd to wiem? Przecież jego matką jest Vanessa Paradis! :/

Irie

vanessa nie jest rzydka jest orginalna z połącenia jej i johnnego na bank wyrośnie cudo! ;)

kosmitka_

hm no nie wiem czy bedzie takie cudo...nie to ze vanessa jest brzydka...chociaz przyznam ze johnny gdyby chcial moglby sobie znalezc ladniejsza...ale coz:) z tej mieszanki chyba nic ciekawego nie wyjdzie...zobaczymy z czasem;)

Irie

Eeey co sie tak tej Vanessy ludzie czepiają, to że nie jest tlenionym na jasny blond plastikiem nie znaczy że jest brzydka!! Moim zdaniem jest bardzo ładna i przy tym ciekawa

Irie

To tym lepiej, że Vanessa jest jego matką!!! Z takiego połączenia na pewno wyjdzie coś pięknego!!! Jeśli Lily-Rose i Jack będą tak piękni i utalentowani jak ich rodzice, to na prawde będzie wspaniale!!!!!

Mandally

johnny utalentowny , piekny owszem ale vanessa?! ani ona ładna , ani utalentowana moze ma fajny charaktera ale nic poza tym :/ i ta szpara...