ogladnelam juz chyba 90% filmow z Johnny'm, a tyc ktoryc nieogladnelam niemoge nigdzie dostac... to jest smutne bo musze czekac az wyjda nowe...
A których dokładnie nie widziałaś? Bo wiesz, może jakichś gniotów i wtedy okaże się, że życie nie jest już takie smutne...jest wesołe, radosne i wesołe i radosne
nie Lady, nic nie może zmienić jej życia...
...musi czekać na następne filmy (nie jestem pewne, ale chyba jak KAŻDY) jej życie legło w gruzach ;(( to takie smutne ;((...
...tylko się nie potnij ;((
dzzieki za podniesienie na duchu;) ale nie niestety sie nie potne az taka zdesperowana nie jestem;) ale jak bym sie potnela tesknilibyscie??xD
Ps. nieogladalam:
Slow Burn
Cannes Man
Source
Człowiek, który płakał
Zanim zapadnie noc
I żyli długo i szczęśliwie
Aha- ja wedle zasady "wszystko dla Deppa" tęskniłabym gdyby to on sie pociął. Za Tobą niestety nie, chyba, ze jesteś Deppem?
Jesteś Deppem?
Widzę,że i w 2008 roku nie brakowało złośliwców na Deppie.
Na pewno by się wstydził,że ma takich fanów/fanki.
Niech babcia nie wkłada kapci do lodówki.
Ani siebie.
Ani do siebie.
W mojej lodówce na zmianę są Ibisz, Cichopkówna, sylwester w Polsacie, Ibisz, tyłek Deppa w Piratach, Jack Sparrow, Ibisz, Ibisz, Ibisz, sylwester w Polsacie, Doda, Lidl jest tani, Ibisz, Ibisz, pudelek,Ibisz...
Nie zapominaj o Feelu i tym jego głoooosieeeeeeeee ooooo aaaaaa yeeeee
zanim otworzę oczy już widze jego twarz i słyszę głos.... nawet gdy jest juz ciemno... to koszmar.....
Taa, pan Piotr "czy tam podają kopytka" vel "czy ja wyglądam na kogoś kto jada kolację" Kupicha i jego słuchajajajajaj mnie dobijają. Ale w lodówce go nie ma. Czai się za oknem...
szczerze to już wole Rutowiczównę, od "ajajajaj" , bo z Jolanty przynajmniej idzie się posmiać, a to drugie mnie po prostu irytuje