hmmm.....radze temu osobnikowi zgłosić sie do pychoterapeuty ponieważ nie odróżnia osobników swojego gatunku . Sorry że to powiem ale SPERDALAJ PEDALE Z TEGO FORUM MAM JUŻ DOŚĆ TAKICH CWELÓW JAK TY PO CO WOGÓLE TU PRZYSZEDŁEŚ ?? ŻEBY POKAZAĆ JAKI JESTEŚ ZACOFANY I GŁUPI ?? GRATULACJE UDAŁO CI SIE I TO Z NAWIĄZKĄ :/
Ja tu zwariuje....achhhhhhhhh... Co 2 dzień pojawia się ten sam wątek ..Typu jestem palantem, dlatego będę obrażał dobrego aktora bez powodu... Ludzie swoje głupie wulgarne zdanie zachowajcie dla siebie, lub załóżcie jeden temat gdzie będziecie się utwierdzać w tym nienormalnym i niczym nie popartym zadaniu.. Jeszcze jeden taki temat.. To przestanę tak sympatycznie pisać... Bo to naprawdę można dostać cholery...
oczywiście, że można dostać cholery. Tylko skąd możesz wiedzieć, że on jest sympatyczny. Prywatnie go nie znasz ( w każdym razie tak uważam). Każdy ma prawo do własnego zdania, problem polega na tym ( a dotyczy to autora postu), że nie każdy je umie wyrażać w cywilizowany sposób, bez wulgaryzmów.
pozdrawiam!!
Lubię Deppa, ale uważam, ż forum jest po to, żeby każdy wyraził swoje zdanie. Mówisz, że masz dosc tych powtarzających się tematów, ale zauważ, że tematy jego fanów też się ciągle powtarzają. Poza tym reagując na negatywne wypowiedzi tak jak to zrobiłaś tylko podtrzymujesz bezsesowną dyskusję. Zresztą nie wiem czemu się tak obruszasz, mi na przykład w ogóle nie przeszkadza, że któś krytykuje osobę którą lubię i nie chciałabym, żeby ta osoba była idolem wszytkich.
No dobra dobra zobacz temat ,,lubie deppa ale (klik)" tam przynajmniej wyrażono swoją opinię w kulturalny cywilizowany sposób a jak tego ktoś nie przestrzega to trzeba odpowiedzieć w takim samym poziomie bo ten człowiek nie zrozumie kulturalnych słów ponieważ jest ograniczony .
Pozdrawiam
A ja myślę, że należy to zlekceważyć. Przecież jak jegomość zobaczy, że jego teksty nie robią na nikim wrażenia to przestanie. A jak mu się odpowie to będzie zadowolony, żę wzbudził taką reakcję.
Pozdrawaim:)
Depp, Depp, Depp co wy w nim widzicie?! przecierz on nie jest taki przystojny! choć przyznam że z młodzieńczych lat był całkie całkie ale i tak wolę Michaela J. Foxa nieszkodzi że ma już 43 lata on ma w sobie to coś...
Widzimy w nim to, co Ty w Michaelu J. Foxie. Przynajmniej ja tak widze. Uważam, że Johnny ma to coś w sobie i że jest przystojny.
Klaudio, każdy ma swój gust, Ty lubisz Foxa, nie widzisz nic w Deppie a ja na odwrót.
no cóż widziałam sporo filmów z Michael'em J. Fox i myślę, że mimo, że gra on nieżle to są to filmy na średnim poziomie i trzeba powiedzieć, że ani Depp ( którego bardzo lubie) ani Michael J. Fox nie są przystojni... mezczyzna przystojny ( jak ktos mi nie wiezy, to polecam jakies slowniki czy encyklopedie) musi byc troszke wyzszy a ci 2 aktorzy raczej do gigantow nie naleza... można powiedziec o nich, ze sa ładni, maja ciekawy wyglad itp.. dlatego śmiało mogę powiedzieć, że Depp ma ciekawy, specyficzny wygląd, który bardzo mi się podoba ( ale jak to się mówi "zalezy kto, co lubi") o i jeszcze coś o Deppie: uważam, że własnie on ma to coś:) hehe jak już wspominałam 150 razy "krew indiańska robi swoje":D:D ale dlaczego wszyscy mówią o tym wyglądzie.. to filmy się liczą!!!!! a Johnny ma naprawdę wspaniałe filmy!! polecam Don Juana De Marco, Benny i Joon, Edward Nozycoręki, Jeździec bez głowy:):) PozDro dla WszYstkiCh
From Hell co Ty pleciesz. Przystojny to synonim od dobrze się prezentujący, ładny, urodziwy, atrakcyjny. Ktoś przystojny wcale nie musi mieć dwóch metrów wzrostu.
Filmy się liczą ale TERAZ to my mówimy o wyglądzie.
to też się liczy, ale z punktu widzenia powiedzmy ludzi zajmujących się modą, a także medycyny co jest to troszkę dziwne ( chodzi mi o to co do tego ma medycyna..).. ale przystojny oznacza- męski, wysoki, dobrze prezentujący się o smukłej, męskiej, symetrycznej sylwetce,itp. przecież o "facecie" o wzroście np. 160 cm, mimo tego, że byłby piękny nie można powiedzieć, że jest przystojny..idac w tym kierunku np. człowiek seksowny oznacza tu: UWAGA nie koniecznie przystojny, ale pociągający + synonimy do tego słowa tak więc słowa przystojny a ładny nie można zrównać... prawdopodobnie wyda się Wam to dziwne, bo osoba o której zaraz napisze, nie jest w moim guście, ale zalicza się do mężczyzn przystojnych, jest to K. Ibisz.. jak sami widzicie ( co pewnie też jest kwestią gustu) wydaje mi się, że nie zalicza się on do najpiękniejszych ludzi, jednak powzechnie jest on uzanany za przystojnego.. oczywiście mówiąc o kimś, że jest "przystojny" nie mamy na myśli tylko ludzi wysokich.. faktycznie ci ludzie nie moga być szpetni.. muszą być męscy, o regularnej figurze.. mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi bo dokladniej juz nie potrafie tego napisac.. ale jeseli chodzi o Deppa, jego osobę możną okreslić synonimami do słów ładny, śliczny, urodziwy czy jak jeszcze można inaczej..
PozdRawiAm ( przepraszam za zbyt dużą ilość słów "przystojny" w mojej wypowiedzi:P)
Fakt Depp ma wiele ciekawych filmów ale mało widziałam bo jak na złość połowa leci na HBO, HBO 2 czy też na ale kino! a tych kanałów nie mam video spierdzielone więc to też odpada...( to jest jakaś klątwa:D )
w ogóle te najlepsze filmy lecą na tych blokniętych kanałach...całe szczęście że za kilka lat je puszczą na tvn czy polsacie
tu się z Tobą całkowicie zgadzam, jak leci w tv troszkę lepszy film.. to niestety najczesciej na programach zakodowanych lub dodatkowo platnych:( a szkoda....:(:(
Hej, a nie pomyśleliście o tym, ze kwestia piękna i brzydoty jest sprawą kulturową? A kultura zmnienia się wraz z czasem!
Dziś uważasz, że Deep jest piękny, ale 1000 lat temu to zapewne byłby wymoczek, bo gdzie z taką nędzną klatą... (nie krytykuję jego umięśnienia, ale zauważcie, ze społeczeństwo od lat robi się coraz wyższe - 1000 lat temu według badań historycznych przeciętny wzrost mężczyzn, to właśnie 160cm, ale i obwód w klacie był o wiele większy... :-P )
A kobiety? Popatrzcie jakie były kobiety podczas wyboru miss świata w 1930r. 160-165cm wzrostu, duży biust i biodra... taka fest baba, co może rodzić dzieci. A widzieliście może ostatnio (np 15 ostatnich lat) w finale miss świata jakąś kobietę z krótkimi włosami, albo ponizej 175cm?
No i w różnych częściach świata ludziom podoba się inny typ urody. Moim zdaniem Deep nie jest brzydki - za to absolutnie fantastycznie gra :-) Taki Pirs Brosman jest moim zdaniem, według dzisiejszego kanonu mody, przystojniejszym facetem, ale, też moim zdaniem, nie gra tak dobrze jak Johnny Deep...
Więc tak myślę - że kwestia czy ktoś jest przystojniejszy od kogoś innego, to tylko ilość ludzi np głosujących na daną osobę (ale tylko wtedy, kiedy mają wszystkie typy do wyboru, bo często kiedy ktoś nas o to zapyta, to nie pamiętamy o innych przystojnych ludziach, a mówimy pierwsze lepsze nazwisko, które nam przyjdzie do głowy...)
Pozdrawiam wszystkich sympatyków Johnego - naprawdę go lubię, a jego rola w piratach z karaibów naprawdę mnie powaliła! :-D
Na Boga!! jak można powiedzieć wogóle o człowieku pies? hej pochwal się swoimi ulubionymi aktorami, ich też nazwyasz psami czy może wymyślasz inne zwierzęce przydomki? poziom kultury zero, ja nie mówię że na tym forum nie mozna wypowiadąc swojego prawdziwego zdania, ale w taki sposób to sorry poniżej krytyki...