Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nasza szanowna tv(polsat) wreszcie zdecydowała się na emisję filmu z Johnnym. czyżby wreszcie dostrzegli,że wśród swoich widzów są również fani Johnnego,a nie tylko chucka norrisa,bruca wilisa..... BRAVA!

nosferatu

iiiiii!!!!- to taki prawie okrzyk!
jejku nie wiem jak dziękować polsatowi za ten mały krok dla polsatu a więlki dla publiki! Po emisji PzK z pewnością grono Johnnego się poszerzy, miejmy nadzieję, że nie tylko o piszczące trzynastolatki... wszyscy moi znajomi zapowiedzieli już, że z pewnością będą oglądać PzK z czego ja się ogormnie cieszę:P:)
PS: wiecie, że nawet ksiądz, który uczy mnie religii jest fanem Deppa?
pozdrowienia:)

nosferatu

Ja niestety wyjeżdżam, ale może będę miała okazję obejrzeć na miejscu, gdy już dojadę... Jeśli tak - będę ogromnie szczęśliwa :D Ja i moi znajomi już ustawiliśmy się, że jak oglądamy to tylko razem! :D Wielkie brawa dla Polsatu!!!!!!!!!

nosferatu

Nareszcie!!! Oglądałam "Piratów" niedawno, ale ze słabym tłumaczeniem :/ Ale Johnny'ego nigdy za wiele :D
Mam nadzieję, że Polsat w końcuzacznie emitować inne filmy z Johnnym.

Mandally

podejrzewam,że jak zobaczą ile telewidzów oglądało polsat w godzinach emisji "piratów..."to zrozumieją z jaką rzeszą fanów mają do czynienia

nosferatu

Poważnie Piraci w TV? Jestem w szoku! Chyba obejrze jakiś 8 raz

Taja

ja mam piratow na dvd:)wiec juz conajmniej 20 razy widzialam,serio w wakacje to prawie codziennie puszczalam sobie ten film.ciekawe jakie tlumaczenie bedzie na polsacie bo kiedys ogladalam na hbo i bylo zupelnie inne niz na dvd,do ktorego bylam przyzwyczajona np.zamiast eunuch kastrat.to bylo straszne!!

nosferatu

Nareszcie coś innego od 'bum, bang, kill'em all' z Arnoldami i innymi pakerami ;] Świetna przygoda, sensacja i komedia w jednym. Polecam! Akurat skończy się M jak Miłość ;P Jedna z lepszych ról Deppa.

Zdenio

I oby później Polsat emitował co raz więcej filmów z Johnnym Deppem. Obyśmy doczekali się "Jeźdźca bez głowy", "Edwarda Nożycorękiego" i... i... wszystko jedno - jakiegoś innego jeszcze! :D Byle z NIM.

Kaileena_Farah

myśle kaileena,że piraci przełamią tę"barierę" na Deppa w naszej tv.trzymamy kciuki.powiem,szczerze,że w wersji z polskim lektorem jeszcze nie oglądałam.także będę oglądała piratów po raz...ale z innym odbiorem,jak dotychczas.

nosferatu

Ja też nie widziałam nigdy wersji z lektorem i trochę się obawiam... Ale będzie co ma być. Efekt emisji Piratów będzie jeden - ludzie zapragną więcej takich hitów i oglądalność dla Polsatu wzrośnie... i Depp zdobędzie jeszcze większą sławę w Polsce ;)

nosferatu

Świetnie,:)bardzo się ciesze!!!polsat pomyślał jaki film puścić,ale zastanawiam się czemu tak długo czekał?z puszczeniem tak świetnego filmu jakim są,,Piraci z Karaibów...".Ja się ciesze tak trzymać...:).pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich i oczywiście miłego oglądania i do zobaczenia przed telewizorem o 20.50 w polsacie:*

emilka20_84

Ogladałm Piratów wcześniej duzo razy... No ale kiedy nadarza sie okazja - to musze obejrzeć raz jeszcze :)
Uwielbiam ten film :)