wam sie chyba w glowach poprzewracalo, 39 miejsce Deppa! Dobry żart na prima Aprilis, ale to nie koniec. 9 miejsce Brada Pitta. Hahaha! ile nastolatek bralo udzial w tym rankingu, albo Nicolas Cage na 10! z jakiej racji on jest wyzej niż genialny depp, albo gejuch Gyllenhaal buahaha! Polański- rozumiem szacunek dla Polaków ale w pierwszej pięćdziesiątce i tak znaleźć się nie powinien. Jennifer Conelly, Jesica Alba(taka z niej aktorka jak ze mnie stomatolog, wszyscy na nią głosują bo jest ładna i rozbierała się za kase do Playboyów)Naomi Watts, Aaliyah( skąd one się wzięły w Top 100 wogóle) To tyle co do najbardziej kontrowersyjnych postaci poważanych na tej stronie wyżej niż Johnny Depp, choć osobiście uważam, że jest to aktualnie najlepszy aktor na świecie i powinien być przynajmniej w pierwszej piątce...
pierwszy raz usłyszalam tak mądre slowa z twoich ust(najbardziej to końcoew zdanie)choc to bylo dawno, a przeciez ludzie sie zmieniają !!!
Że też komuś się chciało taki stary temat odświeżać... ale skoro już został odświeżony...
Nie uwazam, że Depp powinien byc w pierwszej piątce, a tymbardziej, że jest najlepszym aktorem na świecie, ale ten ranking zmienia sie z tak oszałamiajaca predkoscia, nie jest wogole obiektywny, ze powoli przestaje na niego zwracac wogóle uwage.
jednym z obecnie wiekszych skandali na TOP 100 jest obecnosc Keira Knightley, ale w 2006 roku ona jeszcze tu nie gościła (niestey teraz gosci)
brawo Ja!!! jesteś zawsze szczery i nie owijasz w bawełnę. tak ma być.
Johnny zasługuje na wyższe miejsce niż to na którym jest. ale cóż... pojawił się wenflon, "gwiazda" prison break oraz kilku epizodycznych rólek oraz inni, na których punkcie oszalała większość nastolatek... a wszystkiemu winne jest bravo itp., gdzie takie słabe, nowe, nie dorastające swoim dorobkiem i talentem gwiazdki są "promowane" i "wygryzają" gwiazdy z talentem, dobrymi filmami. ale nic na to narazie nie poradzimy
Przykro mi, ale to nie moja opinia. To nie ja jestem autorem tego tekstu, tylko mój piętnastoletni brat, który wdarł się na moje konto (czego srogo już pożałował)i zaczął wypisywać bzdury tu i na forum Nicholsona.
Jedyne, w czym się zgadzam z tym postem, to wątpliwość, co do umiejętności aktorskich Cage'a i Jessici Alby oraz nienawiść w stosunku do środowisk homoseksualnych. Przykro mi, że was zawiodłem.
Pozdrawiam.
PS - Depp nie jest najlepszym aktorem na świecie. Nie jest nawet jednym z lepszych.
PPS - Ale - jak chcecie, drogie fanki Deppa - mogę was umówić z moim bratem. Znajdziecie wiele wspólnych tematów (też kocha Piratów i tym podobne komercyjne gnioty; ostatnio jednak zainteresował się poważniejszym kinem, więc mam cichą nadzieję, że jeszcze wyjdzie na ludzi;-)).
Depp JEST jednym z lepszych aktorów. przynajmniej według mnie. i nie oceniam go tylko na podstawie "piratów" bo zanim zobaczyłam ten film widziałam ich z nim dużo więcej. ale w piratach był genialny!!! tak samo w sekretnym oknie, Edwardzie Nożycorękim, Don Juanie DeMarco, arizonie dream, co gryzie Gilberta Grape'a,....
niestety młodzi, pozbawieni talentu aktorzy (nie mówię o wszystkich bo jest dużo fajnych, utalentowanych, czasami nieodkrytych)zajmują miejsce starszych, lepszych,... itd. nie będę pisała dalej bo napisałam to w poprzednim poście. a dlaczego??? bo są ładni? to nie jest niestety powód.
Gyrapha powraca =P I mówi tak.
Sama sie dziwie, że Depp jest tak nisko biorąc pod uwage zastępy jego niepełnoletnich, nagrzanych fanek *szok*.
Według mnie to dobry aktor, ale przesadą jest stwierdzenie, że najlepszym na świecie. Zdecydowaną przesadą. Hmmmm. Uważam, że powinien znaleźć się w pierwszej 10 albo 20. Ale niekoniecznie w pierwszej 5. Jest wielu wybitniejszych aktorów niż on (akurat nie Ci, którzy go aktualnie wyprzedzają), ale taki fakt.
Niestety, tutaj głosują wszyscy użytkownicy i później wychodzą takie kwiatki.
Ale mi sie chyba w głowie nie poprzewracało, a przynajmniej sobie nie przypominam.
Pozdrawiam.
"niestety młodzi, pozbawieni talentu aktorzy (nie mówię o wszystkich bo jest dużo fajnych, utalentowanych, czasami nieodkrytych)zajmują miejsce starszych, lepszych"
Masz rację. Na przykład taki JOHNNY DEPP zajmuje miejsca Paulowi Newmanowi, Harrisonowi Fordowi, Christopherowi Walkenowi i paru innym lepszym i starszym.
Depp jest wg Ciebie jednym z lepszych aktorów, bo nie widziałaś innych - lepszych. Pooglądaj sobie, co na ekranie wyprawia Marlon Brando, Cary Grant, James Stewart, Gregory Peck, Richard Crenna. Mówią Ci coś te nazwiska?
"PS - Depp nie jest najlepszym aktorem na świecie. Nie jest nawet jednym z lepszych. "
Hmm... To na ktorym miejscu być go umieścił? Pytam tak z czystej ciekawości ^^
"Przykro mi, ale to nie moja opinia. To nie ja jestem autorem tego tekstu, tylko mój piętnastoletni brat, który wdarł się na moje konto (czego srogo już pożałował)i zaczął wypisywać bzdury tu i na forum Nicholsona.
Jedyne, w czym się zgadzam z tym postem, to wątpliwość, co do umiejętności aktorskich Cage'a i Jessici Alby oraz nienawiść w stosunku do środowisk homoseksualnych. Przykro mi, że was zawiodłem.
Pozdrawiam.
PS - Depp nie jest najlepszym aktorem na świecie. Nie jest nawet jednym z lepszych.
PPS - Ale - jak chcecie, drogie fanki Deppa - mogę was umówić z moim bratem. Znajdziecie wiele wspólnych tematów (też kocha Piratów i tym podobne komercyjne gnioty; ostatnio jednak zainteresował się poważniejszym kinem, więc mam cichą nadzieję, że jeszcze wyjdzie na ludzi;-)). "
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nie doczytałam. Moja wina. Sorry.