Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie wiem dlaczego wszyscy porównują do niego Brada Pitta, przecież Johnny jest o wiele wilele lepszym aktorem i przystojniejszym męszczyzną!

Loona_

i zeby to napisac musialas zalozyc nowy temat, tak? no genialnie po prostu. polecam zapoznac sie z netykieta... i slownikiem ortograficznym.

w przyszlosci lepiej dopisuj sie do juz istniejacych tematow zamiast smiecic na forum. przez takie posty czlowiek nie moze pozniej odnalezc tego, co go naprawde interesuje.

Qwerty123

no tak powiedzmy że zrobiłam ten post żeby cie wkurzyć

Loona_

no tak. powiedzmy, ze 'robienie' [rotfl] postow i wkurzanie innych nie wychodzi ci zbyt dobrze... ale cwicz - kiedys nabierzesz wprawy. do tego czasu natomiast radzilbym odstawic internet, bo chyba nie jest on w tej chwili dla ciebie. polecilbym ci rowniez, bys konstruktywna krytyke brala sobie do serca zamiast nieudolnie sie odszczekiwala.

roznie bywa z ludzmi o iq rownym temperaturze pokojowej. temat zgloszony. ktos moze go usunac?

Qwerty123

wiesz akurat kazdy ma prawo do tworzenia nowych tematow a co do smiecenia to raczej ty nie zasmiecaj forum durnymi wypowiedziami papa

Keira_Sparrow

wiesz... przeciez skoro ona moze tworzyc durne tematy to ja 'mam prawo' na nie odpisywac tak, jak chce.

Keira_Sparrow

wiesz... skoro kazdy ma prawo do tworzenia tematow to rowniez kazdy moze na nie odpisywac... idac twoim tokiem myslenia: moze odpisywac w taki sposob, w jaki mu wygodnie... a durne - panienko z okienka - to jest obnoszenie sie takimi wypowiedziami, jak twoja.

Keira_Sparrow

wiesz... skoro kazdy ma prawo do tworzenia tematow to rowniez kazdy moze na nie odpisywac... idac twoim tokiem myslenia: moze odpisywac w taki sposob, w jaki mu wygodnie... a durne - panienko z okienka - to jest obnoszenie sie takimi wypowiedziami, jak twoja.

Qwerty123

ajjj... wybaczcie za trzy podobne posty - wszystko przez bledy na stronie.

Loona_

Ja wiem dlaczego !
Obydwaj są dobrymi aktorami , aczkolwiek Pitt jest lepszy.
A typowi fani Deppa próbują na siłę udowodnić , że Depp jest lepszy.
Jestem tą typową fanką ( ale Pitta ) , co nie oznacza , że nie podobają mi się filmy z Deppem - też go lubię ( ale mniej ).
Pozdrawiam.

mamsztyl

Nie no Pitt wygląda w każdym filmie tak samo.. popatrz lepiej na Johnnego :D on wygląda świetnie i nietuzinkowo w każdej swojej roli, a co do usunięcia tego tematu to prosze bardzo, bo rzeczywiście nei zastanowiłam się nad tym że może już taki był albo np komuś on przeszkadza. Ok sorki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pola00

odczep sie od tej dziewczyny, straszysz ja ze wykasujesz temat....bez przesadyzmu !!!!!!

Pola00

uch... no to mi przylozylas. jest mi smutno przez ciebie...

...

lol... dziewcze drogie [i gora - jak podejrzewam - 13-letnie]. burak to jest takie warzywo. polecam sie troszke doedukowac... takze w kwestii korzystania z internetu. nie, nie moge wykasowac jej tematu [a szkoda], a co za tym idzie - nie moge rowniez tym straszyc. bez przesadyzmu!

czy ktos moze wprowadzic ustawe, ktora pozwalaby korzystac z internetu jedynie ludziom z odpowiednio wysokim iq? blagam...

Qwerty123

Oj Slave Slave( co to w ogole za nick ;/) tez Cie kocham !! :*

Pola00

polecam rowniez doedukowanie sie w kwestii jezyka angielskiego. nie bedziesz zadawac kretynskich pytan.

Qwerty123

tym razem ja ci cos polece... jest taki lek na uspokojenie----) przydałoby sie abys go zażył, bo naprawde burzysz sie bez powodu ;) Gorąco pozdrawiam !

Pola00

uspokojenie powiadasz?

pia pola [?] napisala: 'buraku jeden !!!!!!!!!!!!!!!'

pia pola [?] napisala: 'bez przesadyzmu !!!!!!!!!!'

kochane dziecko - po sposobie twoich wypowiedzi mozna latwo stwierdzic, ze to ty masz problem z nerwami. co post to kilkanascie wykrzyknikow. byc moze pomoga ci odpowiedni specjalisci.

swoja droga: jestem niezmiernie spokojny. jesli nie potrafisz tego wywnioskowac z moich wypowiedzi to naucz sie czytac ze zrozumieniem...

i radze zakonczyc juz ta dyskusje, bo schodzisz na offtopic [wiesz co to w ogole?] niepotrzebnie.

Pola00

pia pola) leze ze smiechu. zglosilem z adnotacja 'co za buractwo nastolatek'.

fanki th laczcie sie!

jet

bla bla bla gdybys miał troszeczke oleju w głowie zobaczyłbys na moim profilu filmy, które sa według mnie najlepsze moze wywnioskowałbys wowczas jakiej muzyki slucham co ???/...... nigdy więcej nie obrazaj mnie w ten sbosob twierdąc ze jestem fanka tych pedałow co ?? nie zycze sobie ....;/;/;/;/;/

Pola00

loool... w tym panna pia_cos_tam pobila wszelkie rekordy glupoty. iq rowne iq wypranej firanki, kretynskie pytania i takie same odpowiedzi na posty innych uzytkownikow.

czy istnieje mozliwosc dodania jakiegos specjalnego odznaczenia dla tzw. 'dzieci neostrady', jak zwyklo sie ostatnio okreslac taka grupe ludzi, a do ktorych w/w panienka z pewnoscia nalezy?

i jeszcze jedno pytanie: pia pola - wiesz co to ironia?

Qwerty123

stary po co sie wtracasz ??? czy ową odpowiedzia uraziłam własnie ciebie (pisze z małej gdyz kompletnie nie mam dla ciebie szacunku no ale coz sam sobie na to zasluzyles ;/) podejrzewam ze to jednak z toba jest "coś" nie tak, jak byc powinno ;/ czepiasz sie wszytskich z byle powodu ;/ widocznie jestes pzrewrazliwiony na swoim punkcie, masz kompleksy, atakujesz mnie zupełnie bez powodu czy takie slowo jak "burak" az tak cie zabolało ??? bez przesadyzmu "superdorosły człowieku" (ktory zachwycasz sie mega inteligentnym filmem "Świat nonsensów u Stevensów") pozdrawiam i nie burz sie wiecej bo powoli stajesz sie nudny (oh przepraszam: PAN staje sie nudny)

Pola00

1. kochanie moje, to jest forum publiczne. jesli jeszcze tego nie zauwazylas, teraz juz wiesz... a jezeli nie wiesz co znaczy 'publiczne', zapoznaj sie z definicja tego slowa, a dopiero potem bierz sie za korzystanie z internetu. moge sie wtracac do kazdej dyskusji i ty mi tego nie zabronisz. za smarkata na to jestes.

2. to czy masz do mnie szacunek, czy nie obchodzi mnie tyle, co zeszloroczny snieg... reszta swiadczy juz o twojej kulturze osobistej, ale nie kazdy ja posiada. to ty mnie pierwsza obrzucilas inwektywami po tym jak wyrazilem swoje zdanie na temat thread'u, wiec zanim napiszesz odpowiedz na ten post, zastanow sie chwilke.

3. jet to moj kumpel i skoro on wtracil sie do dyskusji miedzy nami, 'broniac' mnie, rowniez moge to zrobic.

4. 'bez przesadyzmu'... lol. ciekawe ile razy to napiszesz.

5. a to jakimi filmami sie zachwycam to juz moja sprawa, fanko ali larter, haley joel osment'a, leo dicaprio [roootfl]...

Qwerty123

Szanowny PANIE (ciekawe dlaczego taki "dojrzały" męzczyzna *na swoj sposob oczywiscie* uzywa slowa LOL )przeciez ja to jescze rozumiem moge tak napisac gdyz jestem wg "pana" smarkata :/ no no chyba jednak nie jest Pan taki dorosły za jakiego sie podszywa :/ no ale coz wypadalo by abym PANA przeprosila ale zrobic tego nie moge gdyz wg mnie nie mam za co Mr.Slav`a przepraszac, wspomniał "pan" o zasmiecaniu forum hm.. wlasnie pan to robi.... :/:/ Kończe te nasza "beznadziejną" wymiane zdan gdyz po prostu nie mam ochoty na jakies publiczne "kłótnie". Swoją drogą to bardzo w porzadku ze "prosisz" swojego kumpla o wsparcie pewnie!!!!! heja!!!!!!! zawołaj jeszce rodzinkę niech, pomogą w ośmieszaniu "smarkatej" Pozdrawiam Serdecznie !!!!!!!

Pola00

1. kto to jest 'slav'?

2. co ma uzywanie skrotu 'lol' do dojrzalosci? potrafisz go w ogole rozwinac?

3. nikogo o pomoc nie prosilem. wrecz przeciwnie - pisalem jet'owi zeby nic nie pisal, ale tys jest wszystkowiedzaca, wiec poklon ci oddaje. rotfl [ten skrot tez dziecinny?]...

4. zasmiecam forum? a to ciekawe... teraz spojrz kto zaczal te zalosna dyskusje? o! to bylas ty, rzucajac we mnie inwektywami. jak to mawia dzisiejsza mlodziez: szacun.

5. mojej rodzinki, droga panienko, do tego nie mieszaj, bo czyms takim potwierdzasz jedynie dziecinnosc swojego umyslu.

6. spij wiecej - to dobrze zrobi i tobie, i twojemu mozdzkowi.

Pola00

"daj SE SIANA ty BURAKU jeden"

oj... zalatuje wsią...
xP xP xP

Loona_

Gdybym miał być szczery to moj post by zablokowali...
Niewolniku jestem po twojej stronie.

Szajba

dziekuje [tu nastepuje uklon]...

pozdrawiam.

Qwerty123

uklony, uklony.

pia_pola co nie co ci pokaze :D

Ja: (Niedziela 06.08.2006 22:23)
:(
napishe im jak skoncze gre ;d
slave: (Niedziela 06.08.2006 22:20)
nie musisz nic pisac :D
Ja: (Niedziela 06.08.2006 22:23)
mushem
psecytam
i pofiem
slave: (Niedziela 06.08.2006 22:21)
nie :(
(Niedziela 06.08.2006 22:25)
jebane bledy na filmwebie.. trzy razy dodalo mi tego samego posta :/
btw. w co grasz?
Ja: (Niedziela 06.08.2006 22:29)
tysiaca ;d
slave: (Niedziela 06.08.2006 22:26)
yhy :*
Ja: (Niedziela 06.08.2006 22:41)
odpisalem
slave: (Niedziela 06.08.2006 22:39)
po co? :/
fanki th, amen!

te 'sh' i to to jest ironia od razu ci pisze, bo pewnie iq powie, ze jestem swEet JeTs. a teraz se zaspiewam cos z mojego repertuaru jako, ze lubie dzieci neostrady 'are yoy gonna be my giiiiiiiiiiiiiiiiirl?'

Loona_

Cześć, co do tematu; nie wszyscy porównują Brada Pitta i Johnn'ego Deppa. Nie wiem skąd to wytrzasnełaś, jakąś sondę przeprowadziłaś czy coś???
A co do tej kłótni; bardzo zabawna, widać, że pomiędzy samymi zainteresowanymi WIELKA przepaść!!!!! Jeśli wiecie o co mi chodzi.
I jeszcze jedno, co to znaczy przesadyzm???? :P:P:P Ciekawa jestem.

zioma

a i jeszcze jedno mnie rozwalilo

mam zobaczyc twoje filmy, zeby ocenic jakiej muzy sluchasz? po jakim filmie? gladiatarze, a moze kill bill'u? a moze krolestwie niebieskim? LOL.

slodko, slodko.

jet

JET!!! Cześć, to samo mnie zaciekawiło co ciebie, jak po tych dziesięciu filmach możemy odgadnąć jakiej muzyki słucha "pia pola" czy jakoś tak!! Nie wiem!! Telepatycznie???? ;););)

zioma

jet - nie umiesz wywnioskowac po filmach kto jakiej muzyki slucha? matko... nie jestes wiec 'trendi', 'dzezi', 'awanti', 'fleszi', 'jou' i 'top'. gdzies ty sie uchowal? ech...

:*... :P...

zioma - nie mam pojecia kim jestes [stawiam na to, ze pia_pola zaraz wywnioskuje, ze nalezysz do mojej rodzinki :P], ale w twoja strona rowniez uklon, bo dobrze prawisz :]...

Loona_

Czy ten post ma wogóle jakiś sens? "nie wiem dlaczego wszyscy porównują do niego Brada Pitta, przecież Johnny jest o wiele wilele lepszym aktorem i przystojniejszym męszczyzną!" Mam poważne wątpliwości co do tego, czy są to słowa godne zakładania nowego tematu... ten post raczej nic nie wnosi na stronę Johnny'ego. Myślcie, zanim coś napiszecie...

P.S mężczyzną, nie męszczyzną...

Skylaria

No Dobra temat jest ok ale juz byl niezakladaj dziewczyno tematow skoro juz sa tylko pisz na starych bo to przez takie Powtarzanie tematow muli czesto strona zgadzam sie ze slavem po drugie radzilbym zaprzestac klutni z takich powodow bo to swiadczy o niskim poziomie a jak juz sie klucic to tak zeby to mialo sens:D:D zalozcie se jakis temat:D Ja tam wole Depp-a Dodaje czegos filmom ale Pitt tez nie jest zly pasuje do klimatow filom w kturych gra