przepraszam was-kaileena farah,F.L,elizabeth, from hell...zniknelam na pare dobrych miesiecy i nie odwiedzalam johnnego...powracam i obiecuje jak wczesniej pomagac,wyjasniac i dzielic sie z wami moimi uwagami na temat johnnego.czy brakowalo wam mnie?dajcie znac
No właśnie ja też się zastanawiałam, gdzie jest From Hell. Na GG też jej w ogóle nie ma:(...Mam nadzieję, że nie opuściła nas na zawsze...
Domarka "Mam nadzioeje, że nie opuściła nas na zawsze" groźnie brzmi:)
Pozdrawiam. Hej Moniczka ja tu jestem od niedawna więc nie miałyśmy jeszcze okazji popisac, ale wszystko można nadrobic.
Szajba:D:D...romansu na filmwebie to my jeszce nie mieliśmy:D...nie no zartuje:)...a co do tego, ze mam nadzieję nie opuściła nas na zawsze to chodziło mi czy jej neta nie odłączono:)
Pozdrawiam:)
obiecuje wam powrot do "GORACYCH DYSKUSJI"jak przed rokiem.przeciez johnny jest tylko jeden i zostanie tylko on,wraz ze swoim zachwycajacym niewinnym usmiechem rozbudzajacym we mnie radosc,nawet w najgorsze dni.naprawde.kiedy mam zly dzien,jestem smutna ogladam kawalek "jezdzca bez glowy"i smutek mija