Podoba mi sie twoje wypowiedź. Twardziele zawsze mają dwie strony. Shane faktyczni nie radził sobie z psychiką, ale głównie moim zdaniem skupioną wokół kobiety. Pozostałe decyzje nalezały jednak do kategorii "twardziel" widzieliśmy go przed tym jak Rick się pojawił. Było całkiem normalnie z nim i widac było w nim przywódcę. O Lori się nie wypowiem już, znowu mnie zdenerwowała. Teraz więzienie się zbliża, no już jestem ciekawy jak to rozwiążą.
PS. Aha!!! bym zapomniał, pojawienie się Michonne po prostu było genialne...aaarrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu kobita jak z fantasy się urwała, konkretna babka z kataną, szkoda że jeszcze nie na smoku :Dhahahahaha
No i dobrze, że Andrea przezyła, az chce się oglądac dalej. Brakuje tu Shane'a :D
No, bardzo, bardzo ciekawa postać ta Michonne. Będzie się działo w 3 sezonie.
Ale ja za to bardzo oczekuję, że pojawi się Merle! To dopiero twardziel :P
Do tego jednoręki.
zaplusował u mnie Rick i to bardzo, ostatni sprawiedliwy, strażnik zombieland, Carol to idiotka i niech trzyma łapki z dala od Daryla, którego swoją drogą coraz bardziej mam ochotę tak przez ekran wyściskać i wycałować, Hershel nareszcie przejrzał na oczy, oby tak dalej !
Hehe zazdrośnica jedna :D Ale spokojnie, Daryl ma swój honor i nie poleci na starą i głupią Carol :d Przynajmniej mam taką nadzieję :)
I cieszę się, że Rick u Ciebie zaplusował. Zmienił się.
Dokładnie. Mi się w ogóle coś robi jak na nią patrzę, te jej oczka, ona nie tylko się zachowuje, ale również po prostu wygląda jak kretynka z małym IQ, szczególnie jak je wybałusza, to ma się ochotę krzyknąć DAJ KAMIEEEENIA!.
No lol :P :D
Carol dała popis też, wiecznie smutna idiotka.
Pamiętam jak w pierwszym sezonie jej mąż ją uderzył. Nie popieram bicia kobiet, no ale kto by wytrzymał z taką :D
No i oczywiście musiał się Shane wtedy wtrącić i zlał gościa...
A ja naprawdę podziwiam Ricka, za cierpliwość do swojej lali. Ile ten facet musi przechodzić.
Rick ma coś wspólnego teraz z Shanem, nie patyczkuje się z tą zgrają, inaczej się nie da po prostu !! i tak dłuugo trzeba czekać na następny sezon ;d
to może polecisz mi jakiś godny serial, w który mogłabym się tak wciągnąć w tym czasie ; ) aha... która aktorka wcieliła się w postać Michonne ??
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Danai_Gurira
Danai Gurira to Michonne :)
Co do seriali, to nie bardzo, bo ja nie oglądam seriali :P Wyjątkiem jest tylko The Walking Dead.
Słyszałem, że Suits jest dobry, coś o prawnikach.
Za to nie oglądałem ani Prison Break, ani Dr. House, ani Dextera itd :P
A Ty pewnie te seriale oglądałaś? ;)
sporadycznie oglądam Dr House, nie rozumiem fenomenu Dextera i Prison Breaka, ot taka dziwna jestem ; P oglądam za to Lost Girl, Czystą Krew, Pamiętniki Wampirów i The Secret Circle ; ))
Właśnie, ja lubię bardzo ogólnie tematykę związaną z wampirami i się przymierzałem do Czystej Krwi albo Pamiętników właśnie, dobre to jest :P?
Czysta Krew jest mocnym serialem o wampirkach a Pamiętniki są bardziej dla płci żeńskiej ; ) ale Czystą bardzo polecam, wciąga i jest dużo takich pikantnych i brutalnych scen ;dd
Ja już wiem dlaczego dla płci żeńskiej są Pamiętniki. Bo gra tam ten pięknooki przystojniaczek Somerhalder? :>Tylko dlatego pewnie jest dla płci żeńskiej pewnie, czy się mylę :P
tzn pewnie masz rację, ale mi się ten aktor aaż tak nie podoba, wolę aktora który wcielił się w postać Klausa :)
ale aż dziwne, że nawet nigdy nie zacząłeś oglądać Czystej Krwi ;P co do The Walking Dead, wczoraj obejrzałam kilka filmików na YT making of...aktor grający Shane'a ma baardzo seksowny głos ;dd
Głosu faceta też nie będę oceniał :D Zresztą, nie wsłuchiwałem się, i doprawdy, nie mam pojęcia jaki głos jest seksowny dla kobiety :D
No ale niech Ci będzie.
Ale gdzieś czytałem, że to właśnie mężczyźni szczupli(jak ja :D) i mające o wiele bardziej cienki głosy są bardziej płodni niż ci "mężniejsi" :P Naukowcy to udowodnili z jakiegoś uniwersytetu w USA :) Taka mała ciekawostka hehe.
płodzenie dzieci nie jest najważniejsze a głos jest seksowny wtedy kiedy wywołuje u kobiety odpowiednią reakcję ; )
Tzn. jaką reakcję? :D
No i zależy dla kogo nie jest najważniejsze płodzenie dzieci, raczej większość zdecydowana kobiet chce zakładać rodzinę :P
aaaa i co do seriali :D :D
Oglądałem W-11, a teraz często patrzę na necie Trudne Sprawy.
Wiesz, traktuję to jako komedię, niezły brecht tam jest :P
W-11 to porażka ;d tzn płodzenie dzieci jest ważne, ale nie najważniejsze w życiu ;P reakcja jest bardzo pozytywna na taki seksowny głos.... ;D
to co jest najważniejsze :P ? By koleś był przystojny, miał kaloryfer, seksowny głos i super uber mięśnie? :D
A no chętnie bym sobie obejrzał, ale musiałbym ściągać odcinki z neta chyba, bo na youtube nie widziałem, i trochę mi się nie chce. Chyba że jest gdzieś online :D
zasady dot wstawiania linków najwyraźniej ost się zmieniły ;) ale jest taka fajna stronka, która zgromadziła wiele seriali, jest ich tam bardzo dużo, polecam ;p
Ludzie ! przebrąłem cały tekst, żeby szukac czegoś na temat ;) Tak, pamiętacie jak Rick wrócił sę na chwilę do ciała Shane'a... chyba ukradł mu jaja hehe :D ma teraz dużo z nim wspólnego - zachowanie.
Co do przeczekania polecam osobiście serial Braquo (Bezkarni) o funkcjonariuszach paryskiej policji kryminalnej.
O, to może być też ciekawy serial. Obadam :D
Co do Ricka, no to po jednym odcinku ciężko ocenić, ile ma wspólnego z Shanem tak naprawdę, ale zapowiada się naprawdę nieźle :P
Co raz rzadziej piszemy, to pewnie dlatego, że TWD się na razie skończyło i nie ma za bardzo o czym dyskutować :D
Hmm, ale trzeba znaleźć jakiś inny temat :>