Jon M. Chu

Jonathan Murray Chu

6,3
707 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Jon M. Chu

Wyreżyserował Step up2, super film, a już w sierpniu step up 3d, pewnie znowu uda mu się uchwycić taniec tak, jak nikomu innemu do tej pory. Twórczy geniusz. Jeden z najlepszych współczesnych reżyserów, mam nadzieję, że w 2011 dostanie chociaż nominację do Oscara, bo komu jak komu, ale jemu się należy. Brawo dla tego Pana i czekam na Step up 3d i kolejne dzieła tego reżysera.

shady_88

Rozumiem, że to prowokacja? czy przez pomyłkę wystawiłeś mu 1/10?

Ja go na razie nie będę oceniał. Poczekam na więcej filmów.. bo to co on ma w dorobku to za mało by móc go ocenić.

Pozdrawiam ;)

Johnny_D

Tak,zrobił 2 filmy nie najgorsze i już możemy nazywać go geniuszem?Geniuszem możemy nazwać np.Nolana,Tarantino czy Zameckisa

tomibiks

Jeden nie najgorszy, mianowicie "step up 2". Jestem świeżo po obejrzeniu "step up 3" i powiem tylko, że takiej kichy dawno nie widziałem. Scenariusz tak debilny, że 5 latek lepszy napisze, gra aktorska gorsza niż w "Na wspólnej" a taniec też nie zachwycał, nawet piosenki jakoś drętwe były... A do tych trzech panów dodałbym jeszcze Darrena Aronofsky'ego, Davida Fincher'a i oczywiście Martina Scorsese.

Johnny_D

A teraz ten reżyser stacza się na dno biografią tfu...tfu...muszę to powiedzieć...tfu...nie mogę...kaszel aaaaaaaa JUSTINA BIEBERA!!!Ufff...już po wszystkim...