Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

Nie wnikam w jego życie prywatne, nie będę również zachwycała się jego wyglądem (chociaż... ;]).
Widziałam go w dwóch filmach, tak to niewiele, ale grał w nich tak odmienne postacie, że nie mogę oprzeć się wrażeniu, że jest on bardzo autentycznym aktorem.
Pierwszy raz zobaczyłam go w Vanity Fair... negatywna postać, arogancka, egoistyczna, o zimnym spojrzeniu, nie polubiłam go, bardzo nawet... Potem obejrzałam inny film - August Rush - film nietuzinkowy, optymistyczny - a postać którą grał, ciepła i pełna pasji, jego spojrzenie... czasem zastanawiam się, jakim cudem można wyrazić te wszystkie emocje, które on zagrał w obu tych filmach, to jest po prostu piękne. Przekonał mnie! W August Rush, naprawdę mnie zauroczył... oczywiście jako aktor.
Możecie się ze mną nie zgadzać, ale ja nie mogę się doczekać kolejnych filmów z jego udziałem.

Wescik

no i z czym tu się nie zgodzić, bardzo chcę zobaczyć jak zagra zarazem diabła i anioła ;) to będzie widowisko ;) u mnie było trochę inaczej,,,oglądałam Vanity fair a niedawno też Wszystko gra i stwierdzam,że ja go uwielbiam w rolach złych chłopców ;) oczywiście August Rush też był cudowny, ach ten głos
pozdrawiam ;)

shanti1993

Mam pytanie kogo grał w Vanity Fair? oglądałam dość dawno ale jakoś nie kojarzę, żeby tam grał?

Daniela_Lujan_87

Grał takiego żołnierzyka, jedna z czołowych negatywnych postaci... - George Osborne, na pewno przypomnisz sobie jak zobaczysz zdjęcia.
A nawiasem mówiąc, oglądałam "Wszystko gra"... film raczej średni, ale Jonathan całkiem nieźle grał, nie wzbudzał mojej sympatii przez swoje niezdecydowanie.
Polecam też "Dzieci z Jedwabnego Szlaku".