wygladali ja sie zastanawiam po co oni ze soba byli jak sie tylko lali ciagle ...przynajmniej było ciekawie :)
bili sie , sąsiedzi nie raz wzywali policje , John chyba nawet raz wyladowął w areszcie bo ja uderzył.
Wydaje mi sie, ze sa ze soba. Na premierze The Tudors pojawili sie razem, po za tym widzialam kilka ich wspolnych zdjec zrobionych gdzies na zakupach z ostatnich dni. Czytalam tez jego wypowiedz o rzekomej bijatyce, podobno poprostu glosno sie klocili przez co zaniepokojeni sasiedzi wezwali policje a dziennikarze narobili szumu wokol calej sprawy.
z tego co czytałam to nie był to tylko jeden jedyny przypadek gdy była wzywana policja , zresztą jak głośno trzeba sie kłócić by zaniepokojeni sąsiedzi wzywali policje ? Zresztą on jest uzależniony od alkoholu co i tak robi swoje .
a co do tego czy są razem to , na pewno sie rozstali ale może znowu są razem , poszedł na odwyk wiec może dlatego do niego wróciła .
Wlasciwie to wszystko jest mozliwe. W koncu sam o sobie powiedzial, ze gdyby nie aktorstwo pewnie trafilby do wiezienia ;)