Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

Dlaczego Jonathan rozstal sie ze swoja dziewczyna ??Wygladali na szczesliwych!!

Bat_Country

wygladali ja sie zastanawiam po co oni ze soba byli jak sie tylko lali ciagle ...przynajmniej było ciekawie :)

Bene

Jak to lali??Nie rozumiem!Nic o tym nie wiem zeby sie lali!

Bat_Country

bili sie , sąsiedzi nie raz wzywali policje , John chyba nawet raz wyladowął w areszcie bo ja uderzył.

Bat_Country

Wyglądali? Ja też mogę uśmiechnąć się do zdjęcia i prasie podawać zasłodzone informacje.

6bez6imienna6

czyli juz nie sa razem czy sa bo lekko sie zgubilamXD

Bat_Country

Wydaje mi sie, ze sa ze soba. Na premierze The Tudors pojawili sie razem, po za tym widzialam kilka ich wspolnych zdjec zrobionych gdzies na zakupach z ostatnich dni. Czytalam tez jego wypowiedz o rzekomej bijatyce, podobno poprostu glosno sie klocili przez co zaniepokojeni sasiedzi wezwali policje a dziennikarze narobili szumu wokol calej sprawy.

evunia

z tego co czytałam to nie był to tylko jeden jedyny przypadek gdy była wzywana policja , zresztą jak głośno trzeba sie kłócić by zaniepokojeni sąsiedzi wzywali policje ? Zresztą on jest uzależniony od alkoholu co i tak robi swoje .
a co do tego czy są razem to , na pewno sie rozstali ale może znowu są razem , poszedł na odwyk wiec może dlatego do niego wróciła .

Bene

Wlasciwie to wszystko jest mozliwe. W koncu sam o sobie powiedzial, ze gdyby nie aktorstwo pewnie trafilby do wiezienia ;)

evunia

dokładnie , zresztą powiedział też odnośnie tych kłótni i bijatyk ze bardzo ja kocha tzn. powiedział ze kocha w niej wszystko ale jest bardzo porywczy