Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

no fakt...grą aktorską nie zadziwia :/ ale jest przystojny..nawet nie wiem czy przystojny ale jego uroda jest...inna niż innych facetów.. moim zdaniem ma taki bezczelny, ironiczny wyraz twarzy...hymm..ale przez to jest pociągający :)

aasia_d

CHYBA ŻARTUJESZ!? TWIERDZISZ, ŻE JONATHAN JEST KIEPSKIM AKTOREM??? JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH AKTORÓW NA ŚWIECIE! OBEJRZYJ SOBIE TYTUSA ANDRONIKUSA ALBO IDOLA., BO CHYBA NIE WIESZ O CZYM MÓWISZ.

aasia_d

dokładnie jestem ciekawa jakie filmy z nim widziałaś bo jesli ktoś po np. idolu powie ze on jest złym aktorm to sie chyba zle uczuje
poogladaj sobie rambo skoro to jest aktorstwo na twoim poziomie
Meyers jest aktorem swietnym dla jednych bedzie rewelacyjnym dla drugich dobrym ale złym ?

aasia_d

polecam "Gormenghast", Jonathan gra tam po prostu rewelacyjnie...klękajcie narody:)

aasia_d

Jonathan jest ŚWIETNYM aktorem, robiłam o nim projekt na zajęcia filmowe i obejrzałam prawie wszystkie filmy, w których zagrał.
biję pokłony za rolę w Velvet Goldmine, który zresztą jest moim ulubionym filmem i za kreację w Elvisie.
a we Wszystko Gra zagrał tak, jak powinien, było w tym trochę tajemniczości i w ogóle bardzo mi się podobał w tej roli.
Woody Allen nie zatrudniłby byle kogo.