Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

Hej, przepraszam, że piszę właśnie tutaj, ale zaraz to wytłumaczę ; )

Chciałam zapytać o tytuł jednego filmu, ale oglądałam go dość dawno i nie wiem czemu, ale myślałam, że był to `Wszystko gra`... z tym że po przeczytaniu opisu wydaje mi się, że jest to coś zupełnie innego, a jednocześnie wiem, że ten film już oglądałam... Trochę to pokręcone, wiem...

Wydaje mi się, że grał tam właśnie Jonathan Rhys Meyers i Emily Mortimer (nie jestem pewna co do niej)i Scarlett J., ale też pewności nie mam...

W tym filmie młoda kobieta (prawdopodobnie Emily) zachowywała się jakby była chora psychicznie. Mężczyzna (Jonathan) był jej obsesją, robiła wszystko, by ją pokochał, chociaż prawie go nie znała.
Pamiętam, że nocował u niej... Coś mi świta, że w jakiejś kwestii go okłamała, ale nie pamiętam o co tam chodziło...

Ostatnie sceny rozgrywały się w kawiarni i kłamstwo wychodzi na jaw, okazuje się, że jest jeszcze jeden mężczyzna, prawdopodobnie przyjaciel głównego bohatera. Spotykają się w trójkę, bohater, którego gra Jonathan biegnie na lotnisko.
Obsesyjnie zakochana dziewczyna rozpacza.

Przepraszam jeszcze raz, że piszę w tym miejscu, i za chaotyczność wypowiedzi ;P ...

Z góry dziękuję za odpowiedź! ;)

bombay_dream

z Twojego zestawienia aktorów jedyny tytuł, jaki mi się nasuwa, to tylko "Wszystko gra", bo cała trójka tam grała. ale opis już trochę komplikuje sprawę... jesteś pewna, że oni wszyscy grali w tym filmie? może jedna postać była podobna tylko?

skrzacik

Nie jestem pewna czy byli to właśnie oni. Po prostu nie wiedzieć czemu wymieszała mi się w głowie treść dwóch filmów, które mi się spodobały.

Mam nadzieję, że ktoś po moim opisie dojdzie do tego, o którym myślę ;)

bombay_dream

Dodam, że facet, w którym zakochana jest ta dziewczyna biegnie na lotnisko do ukochanej, wydaje mi się, że ją zatrzymuje.

bombay_dream

Hej,
jestem niemalże pewna, że chodzi o ten film:

http://apartament.filmweb.pl/

Obsada się nie zgadza, ale opis ten sam.

Mam nadzieję, że mogłam pomóc. ;)
Pozdrawiam.

Psidwak

Dokładnie chciałam to napisać. Myślę, że to właśnie ten film bo fabuła się zgadza. Obsada poniekąd też: brunet, brunetka i blondynka ;)

bombay_dream

dziękuję, znalazłam. Tak, to film `Apartament` ;)