Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers
basia95balicka

Na pewno nie August Rush - ten film zszargał mu reputacje dożywotnio!

budka_z_napojami

Według mnie świetnie zagrał w filmie Allena ,, Wszystko gra" ;D Godna uwagi rola to również Henryk w ,,Dynastii Tudorów" ;D

basia95balicka

jestem tego samego zdania;p swoją drogą Woody Allen wg mnie dobrze dobierał i dobiera role.. osobiście ''Zbrodnia i kara " wywarła na mnie wielki wpływ, a oglądając film to miałam wrażenie jakbym na nowo ją sobie przypomniała tyle, że w nowszej wersji ;p ogółem role JRM oceniam na max;d

basia95balicka

Henryk VIII w "Tudorach" bezapelacyjnie

skrzacik

Chyba tak... ;D Jego życiowa na razie ;D

skrzacik

nie da sie zaprzeczyc

aleksandra22884

Velvet Goldmine.

basia95balicka

Super zagrał z Kasią Smutniak i Johnem Travoltą w "Pozdrowieniach z Paryża"

elninka

Henryk VIII wspaniale odegrał rolę impulsywnego, próżnego, bezczelnego króla o wybuchowym temperamencie. Najlepsza rola jak dla mnie.

Yohimbine

Narazie widziałam z nim 3 filmy i bardzo podobał mi się w "Inkarnacja" film szczerze polecam ;) a co do "Cudowne dziecko" to film jest niesamowity i także polecam i nie sądze, że źle zagrał ;)

elciasek4

nie zagrał źle, ale film sam w sobie jest jednak trochę ckliwy, i jak dla mnie traci cały urok po pierwszym obejżeniu go. A co do najlepszego roli to Henryk VIII świetna rola, nawiązanie do faktów historycznych jest dodatkowym atutem jego roli w tym serialu.

rebelgirl1107

według mnie fajnie zagrał w 'wszystko gra' , 'podkręć jak Beckham' i 'pozdrowienia z Paryża' ;)

emilka1998

Aktorsko dobrze się rozwija,fajne role,jak dla mnie bezapelacyjnie najlepsza rola w Tudorach,uwielbiam,moge oglądac go cały czas,ogólnie interesuję się historią GB i wiem,że Henryk na prawdę ani troszkę nie był podobny do Jonathana,jednak czytając historyczne książki,biografie tak własnie wyobrażam sobie Henryka XVII,to jest własnie siła jego gry.Rewelacyjny był także we "Wszystko Gra" i cz4kam tez na jego nowy film,w tym roku chyba będzie premiera.

saskialove

Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi-----Zapomniałam dodac o "Dzieciach z jedwabnego szlaku",to tez rola biograficzna,polecam,film bardzo dobry.