Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 348 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

Jest tak nieziemsko przystojny ze nie moge byc obiektywna xD

maja_19

haha :) to tak jak ja, dlatego nie oceniłam go jako aktora, ale dodałam do ULUUUUUUBIONYCH ;)
damn... =)
Pozdrawiam.

surykatka1

hehe ja sie nie moglam powstrzymac xD nie no ale w sumie ogladalam z nim kilka filmow i sie ladnie zaprezentowal... dobrze gral i w ogole ale tak jak mowie reki nie dam sobie uciac bo nie do konca moglam sie skupic xD

maja_19

niegłupi...tylko troche żabowaty:)

maja_19

zabójczo przystojny, ale dla mnie najlepiej wygląda w "Podkręć jak Beckham" (wtedy kiedy jest trochę szczuplejszy)

sardynki

Najlepszy jest w filmie "August Rush" :) Jest cudowny! I jak dla mnie idealny! Przystojny to za mało powiedziane :)

illi6705

Masz racje za mało powiedziane :)) Nie no jest boski poprostu w ''Auguscie Rushu'' ( nie wiem czy dobrze odmienilam xD) wyglada niesamowicie, podobnie jak w ''Podkręć jak Beckham'' - chociaz tu rzeczywiscie jest bardzo szczuply, no cóż jak sie ma taka twarz to zawsze i wszedzie wyglada sie bosko ;D

maja_19

Sorry, ale nie mogę się zgodzić w "Podkręć jak Beckham" nie wygląda tak świetnie jak w "August Rush". Tam jest po prostu niesamowity, godzinami mogę na niego patrzeć! :)

illi6705

Dynastia Tudorów jako król Henryk VII - sceny łóżkowe ;-) haha! ulubiony, ale nie oceniony :>

illi6705

w August Rush wygląda najlepiej kocham ten film

Arya_13

jak dla mnie to zawsze wygląda świetnie ;)
chociaż.... nie... ostatnio oglądałam film "Lew w zimie" i był tam dużo młodszy i miał długie włosy no i wiecie , za dobrze to nie wygladał ;D ale i tak film obejrzałam tylko dla niego ;D

shanti1993

oo a skąd skombinowałaś tego "Lwa..." jeśli można spytać :) bo też chętnie bym sobie go obejrzała ;))

maja_19

shanti raczej zapomniała że sie tu wypowiadała, a ten film oglądała na jakimś programie w TV ;)

a co do JRM w każdym filmie wygląda wspaniale ;D Jako Henryk jest zniewalający, w Cudownym dziecku - wspaniale śpiewa, w wszystko gra z gracją oszukuje, w Uwikłanych ciekawie sobie kaleczy dłoń.... mogłabym tak wymieniać bez końca.. :D

użytkownik usunięty
maja_19

Oglądałam go wcześniej w dwóch filmach, ale zwróciłam na niego uwagę dopiero teraz, kiedy go zobaczyłam z długimi włosami. I prawie zasłabłam <3

Z długimi włosami ale w jakim filmie jeśli można spytać?? Wiem ze na pewno długie włosy ma w "Tytus Andronikus" ale nie wiem czy to o ten film chodzi:)?;>

maja_19

Facet jest tak boski i przystojny, że to aż grzech!

maja_19

ma niesamowite spojrzenie, scina z nóg