haha :) to tak jak ja, dlatego nie oceniłam go jako aktora, ale dodałam do ULUUUUUUBIONYCH ;)
damn... =)
Pozdrawiam.
hehe ja sie nie moglam powstrzymac xD nie no ale w sumie ogladalam z nim kilka filmow i sie ladnie zaprezentowal... dobrze gral i w ogole ale tak jak mowie reki nie dam sobie uciac bo nie do konca moglam sie skupic xD
zabójczo przystojny, ale dla mnie najlepiej wygląda w "Podkręć jak Beckham" (wtedy kiedy jest trochę szczuplejszy)
Najlepszy jest w filmie "August Rush" :) Jest cudowny! I jak dla mnie idealny! Przystojny to za mało powiedziane :)
Masz racje za mało powiedziane :)) Nie no jest boski poprostu w ''Auguscie Rushu'' ( nie wiem czy dobrze odmienilam xD) wyglada niesamowicie, podobnie jak w ''Podkręć jak Beckham'' - chociaz tu rzeczywiscie jest bardzo szczuply, no cóż jak sie ma taka twarz to zawsze i wszedzie wyglada sie bosko ;D
Sorry, ale nie mogę się zgodzić w "Podkręć jak Beckham" nie wygląda tak świetnie jak w "August Rush". Tam jest po prostu niesamowity, godzinami mogę na niego patrzeć! :)
jak dla mnie to zawsze wygląda świetnie ;)
chociaż.... nie... ostatnio oglądałam film "Lew w zimie" i był tam dużo młodszy i miał długie włosy no i wiecie , za dobrze to nie wygladał ;D ale i tak film obejrzałam tylko dla niego ;D
oo a skąd skombinowałaś tego "Lwa..." jeśli można spytać :) bo też chętnie bym sobie go obejrzała ;))
shanti raczej zapomniała że sie tu wypowiadała, a ten film oglądała na jakimś programie w TV ;)
a co do JRM w każdym filmie wygląda wspaniale ;D Jako Henryk jest zniewalający, w Cudownym dziecku - wspaniale śpiewa, w wszystko gra z gracją oszukuje, w Uwikłanych ciekawie sobie kaleczy dłoń.... mogłabym tak wymieniać bez końca.. :D
Oglądałam go wcześniej w dwóch filmach, ale zwróciłam na niego uwagę dopiero teraz, kiedy go zobaczyłam z długimi włosami. I prawie zasłabłam <3
Z długimi włosami ale w jakim filmie jeśli można spytać?? Wiem ze na pewno długie włosy ma w "Tytus Andronikus" ale nie wiem czy to o ten film chodzi:)?;>