Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

W "Vanity Fair. Targowisko próżności" był znacznie śliczniejszy niż na głównej fotce :P W tym filmie był boski ;) Nie tylko z wygladu ale i gry ;)

niunia

zgadzam się całkowicie, jestem jego fanką a w tym filmie jest świetny...taki przystojny a do tego taki zły ;) jego George Osborne jest rewelacyjny...

niunia

uwielbiam go oglądać w każdym filmie - i kto jest teraz największą fanką? :D
żartuję, wcale nie kwestionuję Waszej sympatii, po prostu myślę, że przy każdym pojawieniu się Jonathana na ekranie, błyskawicznie podnosi się poziom adrenaliny ;) dlatego teraz zazdroszczę Smutniakowej, że zagrała z nim w "Pozdrowieniach z Paryża", ale z drugiej strony możemy być dumne, w końcu to nasza rodaczka :)
a co do głównego wątku - chyba najbardziej lubię go w "Dynastii Tudorów", "Wszystko gra", "August Rush" i "Gormenghast", tam zagrał świetnie.

skrzacik

W "August Rush" jest rewelacyjny. "Dynastii Tudorów" jakoś nie mam okazji oglądać. I bardzo żałuje. Ostatnio przegapiłam film "Uwikłani" z powodu choroby ;( I zgadzam się co do pojawiania się Jonathana na ekranie. Zaczynam dostawać palpitacji serca.;)