Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

niesamowite spojrzenia, chyba sie zakochalam,( przepraszam Johnny). ja chce takiego faceta. Chlopaki patrzcie i uczcie sie od niego.

użytkownik usunięty
GoHa

Tak, tak, ale garbić się nie musicie XP

GoHa

Ciekawe ma te oczyska, ale powiem Ci, że sprawiają one czasami szatańskie wrażenie :)

Jeffrey_Goines

Wiem, takie dziekie... ale chlopak chyba spokojny. Tak sympatycznie wyglada. W sumie to nie jest jakis zabojczo przystojny, ale zawsze w facetach ujmuje nas to "coś" :) prawda?

użytkownik usunięty
GoHa

Obejrzyj go sobie w "Vanity Fair", tam wyglądał najfajniej ;) i w "August Rush"

Bez urazy szanowne panie i dziewczęta ;), ale tym czymś nie są pieniążki? Żarcik ;-). No, ale wiecie, jak niektóre gadają, że Malkovich jest przystojny to, aż mnie skręca. Żeby nie było ja jestem przęcietny, jeśli chodzi o wygląd ;-).

Żeby niue było, że nic ni napisałem o Johnny'm- świetna rola w Elvisie. Tudorów nie ruszę.

pozdrawiam

Luku

Wiesz, mowi sie ze najlepszym afrodyzjakiem na kobiete jest portfel mezczyzny :d ale to zart. tak serio, to po prostu dla mnie ma to "cos". oj kiedy ja spotkam takiego faceta... hehehehhe

GoHa

Trzeba przyznać, że urodą to on się wyróżnia. Generalnie gusta są różne i każdemu podoba się co innego, wg mnie jest jak to mówią "całkiem całkiem";) i własnie jak tu ktoś już zauważył ma to "coś" xD I niewątpliwie ma przede wszystkim duży potencjał aktorski, więc może połączenie zdolności i niebanalnej urody składa się właśnie na to "coś"..

Tak obgadując wygląd Pana J. - można dojść do wniosku że kobiety mają swój ze tak powiem męski odpowiednik Angeliny Jolie xD