wlasnie obejrzalam "podkrec jak beckham" i zauwazylam ze jonathan okropnie chodzi!! jakby byl z gumy, kolysze sie na wszystkie strony i do ytego jest bardzo szczuply... taki chod kojarzy mi sie z chodem stereotypowych gejow :/ nie wiem czy on tak zawsze chodzi czy tylko w tym filmie ale to wygladalo okropnie :/
Wygląda na to, że zawsze tak chodzi. Wczoraj oglądałam "Wszystko gra" i też się dziwiałam dlaczego on tak dziwnie chodzi, jakby z nogami miał coś nie tak i wyglądało to nieciekawie.
też to zauważyłam :)
ale wydaje się być niezłym aktorem, chociaż nie powiem, bo oglądałam tylko jeden film.
ale jakoś czuło się tą postać, tą tajemniczość.
widzialam go w dynastii tudorow, podkrec jak beckham i we wszystko gra i musze powiedziec ze jest naprawde bardzo dobrym aktorem :P a do tego ten jego irlandzki akcent... :)
Nie zwróciłam na to uwagi xD przy najbliżej okazji oglądania 'Dynastii Tudorów' przyjrzę się dokładnie jego chodowi ;p
kołysze się kołysze :D A to dlatego,że przez większość swojego życia chodził po wybiegach :) W Tudorach już tak bardzo to nie razi :P
A mi się wydaje, że to kołysanie i lekkie garbienie dodaje uroku ( o ile garbienie daje jakikolwiek urok). Jest wysoki i szczupły, może to faktycznie naleciałości wybiegu, a może charakterystyczna cecha. Ja go lubię, nieźle gra. Władcę odtworzył bardzo dobrze.
A mi się wydaje, że to kołysanie i lekkie garbienie dodaje uroku ( o ile garbienie daje jakikolwiek urok). Jest wysoki i szczupły, może to faktycznie naleciałości wybiegu, a może charakterystyczna cecha. Ja go lubię, nieźle gra. Władcę odtworzył bardzo dobrze.