Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 349 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

nie kojarzy się wam on z Joaquinem Phoenixem? Bo mi on bardzo go przypomina.

olciaxp

Hmm... nie bardzo, szczerze mówiąc. Ale faktycznie obaj mają bardzo charakterystyczną urodę, ciekawe oczy, grają intrygujące postacie...

Sylwia_sp

LoL, widać, że nie masz talentu do twarzy ;)

pzdr

Kwic

Ale za to mam talent do rozpoznawania aktorów ;)) Zresztą jak się obu ceni, lubi i śledzi się ich karierę, to jakoś trudno jednego z drugim pomylić ;)

użytkownik usunięty
olciaxp

A ja od razu pomyślałam o Phoenixie. Zastanawiałam się nawet, czy to nie on, albo jakiś jego krewniak, kiedy pierwszy raz zobaczyłam Jonathana.
Moim zdaniem ma trochę subtelniejsze rysy twarzy, ale przypomina Joaqina z oczu, trochę z ust, no i ze sposobu trzymania twarzy, patrzenia... jeśli wiecie o co mi chodzi.

Tak nawiasem. Dlaczego, DO JASNEJ ANIELKI, jeszcze nie napisali, że już w PONIEDZIAŁEK na polsacie będzie "Mission impossible III", gdzie gra Jonathan!? Czy to ma znaczyć, że niepotrzebnie kontroluję Filmweb, nie chcąc przegapić żadnego filmu z najbardziej interesującymi mnie aktorami, bo Filmweb nie raczy być na bieżąco?

KRWIII!!!!!

pozdrawiam

Do dzisiaj myślałem, że w filmie "Match point" gra Phoenix... Wow :|

pzdr

Kwic

ha, a więc nie tylko ja widzę podobieństwo, chociaż teraz przez to co dzieje się z Joaquin Phoenixem - nie widać podobieństwa...

użytkownik usunięty
olciaxp

A co się z nim dzieje?

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80281,6300506,Dziwny_przypadek_Joaquina _Phoenixa.html
nie wspominając o jego wyglądzie i o tym że nagrywa płytę hip-hopową...

użytkownik usunięty
olciaxp

Że CO???

no niestety taka prawda

użytkownik usunięty
olciaxp

No nic :( w każdym razie dzięki za informację... Jaquin gwiazdą rapu...!

olciaxp

pierwsze co pomyślałam, patrząc na zdjęcie Rhys-Meyersa, to że jest podobny do Phoenixa ;) Lol

The_Carnival_Is_Over

Phoenix jest bardziej podobny do rogera federera

olciaxp

bardzo podobny.

oglądając film zastanawiałem się 'skąd ja tą mordę znam' no i naszło mnie że to ten z gladiatora (bo szczerze mówiąc nie znam nazwisk, tylko twarz kojarzyłem) no i masz ci, jedynie podobny. ale widać ktoś też go z nim myli :)

pozdrawiam

olciaxp

Taaa, ja przez cały film zastanawiałam się czy nie są braćmi... Widać nie tylko ja ;P

annag66

O tym samym pomyslałam, miałam napisać na forum, ale patrzę: ktos wpadł na to wcześniej :)

Ada_Potter

ja też miałem takie pierwsze wrażenie :D