Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Michael Francis O'Keefe

7,9
13 210 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonathan Rhys Meyers

bliżej do blondyny, niż do faceta. A dziewczyny piszczą...

weeman86

No cóż... Ma duży talent aktorski i to się liczy najbardziej... Jak dla mnie jest przystojny, i co tu gadać, męski.

weeman86

A ja jestem dziewczyną i nie piszczę...

Manioslaw

Jest męski i wyjątkowo przystojny ;p

AnneBoleyn1536

Ponoć na żywo jest obłędny (jakaś dziennikarka kiedyś się zwierzała), natomiast ma rzeczywiście dość androgeniczną urodę ( patrzcie "Velvet Goldmine" ) i wygląda nieco jak elf. Choć może właśnie dlatego jest ciekawy wizualnie. Mnie, prócz wyglądu rzecz jasna, urzekła jego biografia- dość tragiczna, która sama w sobie nadawałaby się na Hollywoodzki hit, dlatego wielki szacunek dla tego pana.

marian_85

nadawałby się na Bonda zamiast Craiga moim zdaniem pasowałby do tej roli

Cola9867

To by mogło być ciekawe

weeman86

Zgadzam się z marian _85 iż wyglądem przypomina nieco elfa... Nie wiem moim zdaniem ma bardzo oryginalna urodę, nie możemy powiedzieć iż jest zbyt kobiecy, lub zbyt męski, lecz jest na pewno bardzo sensualny ! :) Ja za nim piszczę weeman86 :)

czadzix

Ja nie jestem jakąś jego fanką bo oglądałam z jego udziałem tylko 2 filmy więc nie będę wypowiadać się o jego talencie aktorskim choć muszę przyznać że bardzo podobały mi się te filmy...jeśli chodzi o jego wygląd to urzekają mnie jego piękne niebieskie oczy ...:D nie powiedziałabym że jest on mało męski... wręcz przeciwnie...