Jordan DowneyI

9,1
65 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jordan Downey

Poszukiwanie psychologicznej głębi, osnute na flashbackach z dzieciństwa, zmarnowanego przed ekranem komputera. Heroiczne charczenie, las nasadzeniowy, słoiki z gwintem "ukrytym" pod zwojami plecionego maszynowo sznurka, sesja terapeutyczna ze świecami, a w finale bity ze sztancy, lakierowany imbryczek, to zdecydowanie najmocniejsze strony widowiska.

Przesadzasz jak na niski budżet wypada całkiem nieźle ...

użytkownik usunięty
jacator74

Według mnie, scenariusz oparty na wbijaniu głupkowato schematycznego levela i silikonowych masek na kołki, to nie jest kwestia braku pieniędzy, tylko wyobraźni. Owszem, można zrobić to samo, wywalając w błoto znacznie większe pieniądze, co zrobiono np. w "Prometeuszu" i "Przymierzu", ale w przypadku omawianej produkcji to żaden pozytywny wyróżnik.

Ty sie znasz na horrorze, jak ja na szydelkowaniu. A wklejanie tego spamu, gdzie tylko popadnie swiadczy raczej o twoim braku wyobrazni, bo przerasta cie nawet wyprodukowanie kolejnego komentarza, ktory w przeciwienstwie do tego, mialby jakas szanse na wieksza logike.

użytkownik usunięty
aproxx_

Widać, że trafiłam pod właściwy adres, małoletni bohaterze ostatniej akcji. Dzielnie bronisz marzeń i snów.

Ok wieloletni dzbanie filmowy. Przepraszam, ze wywolalem obstrukcje twojej niezlomnej misji, ktorej najwyrazniej celem bylo bezpodstawne zniewazenie filmu, ktory na to nie zasluguje. Widac, ze to byla twoja priorytetowa misja w roku panskim 2019, bo nikt kto jest mentalnie troche bardziej rowziniety od srednio kumatego szerszenia, nie posuwa sie do tak dziecinnych metod, jak wielokrotne wklejanie tego samego shitu, gdzie tylko popadnie. Chyba, ze to jakis rodzaj zboczenia, lub jakiegos innego odchylu. Nie mnie to osadzac.

użytkownik usunięty
aproxx_

Wklejam, bo to trafne, a śmieszny fanfik, który tak rozpalił Twą wyobraźnię jest jedynie zbitką wyświechtanych powtórzeń. Dla Ciebie to ołtarzyk heroicznych fantazji, dla mnie infantylna beka. Ty też się powtarzasz, więc powtórz 10K i znów Ci wypadnie arcydzieło.

Wklejasz bos dzban, a dzbany jedyne co potrafia, to kopiowac i wklejac. Zero inwencji tworczej, malpy w zoo prezentuja lepszy poziom oglady, a swoimi konfabulacjami nie musisz sie dzielic z innymi. Juz wystarczajaco duzo jest powiedziane w tym temacie.

użytkownik usunięty
aproxx_

Ty jesteś oryginalny, jak wynurzenia Wiedźmina i to mi wystarcza. Magiczna pigułka czy inny eliksir, abrakadabra i znowu pokonałeś własny rekord. Trzy komentarze, a w sumie chodzi jedynie o to, że Twoje zabawki są najlepsze. Ruszaj na kolejną misję, kraina fantasy nie uratuje się sama.

Co, jak co, ale ja filmow fantasy nie cierpie, bardziej niz ktokolwiek inny w twoim otoczeniu, [zobacz sobie, jesli potrafisz, w jakie gry gram]. Jednak w tym filmie fantazja schodzi na drugi plan, a pierwsza role gra wiele innych czynnikow sprawiajacych, ze ten film ma glebokie przeslanie na wielu plaszczyznach. Jednak dla przecietnego tluka, ktory ma ta wypaczony gust, odbior takich fal jest niemozliwy, bo wymaga on osob po drugiej stronie ekranu z wieksza percepcja. ps Nie znosze marveli, h poterow, wladcow pierscieni i nnych bzdetow dla dzieci.

Hahaha The Elder Scrolls IV: Oblivion ocenilas na 9/10. I kto tu gra w gry dla dzieci ? Moze czas na odrobine refleksji i korekcje swojego podejscia pelnego hipokryzji, bo moge tak Cie punktowac komentarz za komentarzem, obnazajac ten brak logiki.