Wchodzę na filmweb, patrzę na listę, a tam jakaś kobieta w Top10;] Wchodzę na jej profil- kojarzę,kojarzę, widziałam z nią trzy filmy, całkiem nieźle gra,ale...co ona robi w Top10???
Ja wogóle nie wiem kto to jest, a już z jakiej racji ma średnią ponad 9 to nie mam zielonego pojęcia.
ja ją widziałem tylko w "Szybcy i wściekli"...ale jakoś rewelacyjnie tam nie zagrała, żeby znaleźć się w TOP 10..;/
Heh, zagrała raptem przeciętnie ! A jest tutaj, bo tak chcieli ludzie i nic na to nie poradzicie. Co z tego, że nie ma za grosz talentu aktorskiego, skoro według napalonych onanistów jest ona ładna, a jej kunszt aktorski to już sprawa drugorzędna.....
Ja też tylko z Szybkich i Wściekłych, ją znam. ale skoro jest nowa to ma mało ocen i jest NARAZIE w 100.
Ładna kobieta, ale na pierwszą 10 to zdecydowanie za mało. W jej przypadku, to chyba nawet na pierwszą 100...
O jezus maryja! Jak śmiała zająć miejsce w top ten?! Zachowujecie się jakby ta lista była jakimś hiper-ważnym-przez-każdego-oglądanym wyznacznikiem dobrego aktorstwa.
Do kolesia/babki/czegoś o imieniu/nazwie E.: Pomijając już to że masz pretensjonalną xywe, to ktoś kto dał ocenę 1 (słownie jeden) Clintowi Eastwood, Russelowi Crow czy Billowi Murray, a wszystkie jego oceny to 1 lub 10 może co najwyżej pisać na forum "Yattamana".
Skumajcie że tym rankingiem jarają się małe dzieci, i świadczy on głównie o popularności (czyż nie E.?) a nie klasie danej osoby/filmu.
>Do kolesia/babki/czegoś o imieniu/nazwie E.: Pomijając już to że masz >pretensjonalną xywe, to ktoś kto dał ocenę 1 (słownie jeden) Clintowi >Eastwood, Russelowi Crow czy Billowi Murray, a wszystkie jego oceny to 1 >lub 10 może co najwyżej pisać na forum "Yattamana"
Nie widzisz znaczka świadczącego o płci??? Dla mnie nie ma znaczenia,jaką masz ksywę,a E.gdyż mam na imię Eliza i moje nazwisko również zaczyna się na E. jeżeli Cię to interesuje;)
Wymienionym przez Ciebie aktorom dałam takie,a nie inne oceny, być może niesprawiedliwe,lecz takie miałam akurat odczucia. A ponieważ lubię skrajności, najczęściej daję właśnie 1 lub 10 i nie widzę powodu,dla którego powinnam się komukolwiek z tego tłumaczyć. Wcale nie świadczy to też o tym, że nie znam się na kinie, bo "trochę" filmów w życiu obejrzałam.
Ale jaki związek ma mój profil do osoby Jordany Brewster? Zawsze dziwiło mnie personalne czepianie się i grzebanie w profilu.
Wracając do tematu: pani Jordana spada;)
Przepraszam, rzeczywiście nie zauważyłem.
"Wymienionym przez Ciebie aktorom dałam takie,a nie inne oceny, być może niesprawiedliwe,lecz takie miałam akurat odczucia. A ponieważ lubię skrajności, najczęściej daję właśnie 1 lub 10 i nie widzę powodu,dla którego powinnam się komukolwiek z tego tłumaczyć."
@Nie kazałem ci sie tłumaczyć. To tylko udowadnia że listy Top to rankingi popularności (w dużej mierze) jak już wspominałem.
"Ale jaki związek ma mój profil do osoby Jordany Brewster? Zawsze dziwiło mnie personalne czepianie się i grzebanie w profilu."
@Nic w tym dziwnego. W końcu po coś one są. Poza tym, temat jest o ocenach (tu jest właśnie ten związek, czepiasz się wysokiej oceny J.B. ja sie czepiam ocen w twoim profilu)
Chyba już wszystko wyjaśnione.
Żal mi was... Ta lista to lista popularności danego aktora/aktorki a nie wyznacznik talentu... I oczywiście stawiacie najpierw wysokie oceny, a jek aktorka znalazła się w top 10 to trzeba jej jedynek dojebać...już nie raz to zauważyłem... Jakbyście byli zazdrośni o to..., sama nazwa TOP, czyli kto jest popularny, a nie najlepiej gra..., I co do spadku to jak ktoś widzi ją w TOP 10 to od razu oburzenie i GOL... i dla tego taki spadek...
Najpierw głosujecie.. a później piepszycie głupoty..., jak małe dzieci