Jordana Brewster

7,7
17 250 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jordana Brewster

No naprawdę super! Co ta laska robi na 6 miejscu w "TOP100"! Ciekawe ile nastolatków na nią głosowało?!

Demonologic

Ona tak wysoko!!! NIE ZASŁUGUJE!!! połowa ludzi jej nie zna!!!

Majus_5

Może i jej nie znają ludzie ale jest ładna i grała w niezłych filmach np: "Anapolis". Ale to chyba nie oto chodzi żeby jak najbardziej znane osoby były w top 100 na początku każdy daje głos według swego uznania. myślę że jeszcze przed nią jest duża kariera.

Demonologic

spoko:) jutro spadnie, miejmy nadzieje ze wypadnie wogole z top100 bo nie zasluguje

Aleksjae

Oby szybciutko wyleciała! Nie zasługuje na to miejsce.

quentintarantinofan

Jasne! Jej miejsce jest grubo za "Top100"! Ale w końcu grała w "Szybcy i wściekli"! Dzisiejsza młodzież szaleje za takimi filmami, ale na szczęście są wyjątki! Życzę Pani Brewster jak najszybszego spadku w dół!

Demonologic

Coooo? Taaakie coś pobiło Audrey Hepburn? Ona zagrała jedynie w jendym filmie całkiem dobrze i to tyle,nie zasługuje na Top 100 gdzie Audreyka ma miejsce 21..że niby Jordana lepsza od Audreyki? gdzie, z której strony?

Callisto

Cholera, ciągle utrzymuje to 6 miejsce, może w weekend spadnie, jak więcej osób odpali ta stronkę na swoich komputerach!

Demonologic

Też nie wiem co ona tu robi... Na początku w ogóle nie wiedzialam kto to jest, dopiero jak zobaczyłam, że grała w 'Szybkich i wściekłych' to się skapnęłam... Beznadzieja... :|

astek808

Ooooooooo i już spadek o jedna pozycję, byle tak dalej i szybciej!

Demonologic

Krystian0789 z tego co widze to ty sam jestes nastolatkiem:) zapewne wolalbys aby na tym jakze zaszczytnym siodmym miejscu figurowal tryskajacy talentem steven seagal...? :P

candy121978

Jestem nastolatkiem, ale nie spokorniałym. Seagal jest może słabym aktorem, ale mam do niego wielki sentyment bo wychowałem się na filmach z jego udziałem, a także na filmach z Van Damme czy Stallone. Na TOP100 Seagal nie zasługuje, ponieważ jego talent aktorski nie jest wybitny. Ale tacy aktorzy jak Tom Hanks czy Sean Connery. A ta aktorka jest poprostu słaba i już nawet Seagal jest od niej lepszy i bardziej znany!

Demonologic

Kto to w ogóle jest? Oglądałam Szybkich i Wściekłych, ale jej to nawet nie kojarzę! Ona, w Top 100?! Śmieszne.

Demonologic

Przecież to oczywiste, że nowe osoby w rankingu są najpierw w Top10. W końcu na takie aktorki/aktorów głosują głównie fani, a na osoby z Top100 więcej osób. Nie ma co przeżywać za każdym razem.

Ktos_tam

Mylicie pojęcia, Top 100 to nie jest wyznacznik talentu aktorskiego, tylko popularności..., Trzeba założyć dodatkową listę która będzie tym wyznacznikiem...