Jedna rzecz mnie nurtuje. Pcha się do wielu filmów z wątkami gejowskimi, lub kandyduje do ról gejów w filmach. Fascynacja, dziwne podejscie do zawodu, czy po prostu homoseksualista :)?
hmmm....właśnie odkąd przeczytałam tego posta tutaj, też zaczęłam się nad tym zastanawiać..i musze powiedzieć, że są pewne wątpliwości, które mogłyby wskazywać na jego homoseksualizm, mimo że była by to wielka strata dla pań ;/ w sumie często jest tak, że najpierw się czegoś nie widzi, a pozniej wszystko składa się w jedną całość...
A ty o czym napisałeś?
Napisałeś o niczym że my piszemy o niczym, przeszkadzając nam w takich fajnych pyskówkach, i obrażaniach siebie nawzajem o nic :)
Ależ wywołałeś dyskusję.
Wybaczcie moi drodzy, ale Polaczki i ich brak tolernacji jest po prostu śmieszny. Widać, że wielu z Was nie było za granicą, nie widziało świata :) ale to swoją drogą.
Co do tego, co napisałeś, to może i gra geja, ale ma coś w sobie, chyba ten uśmiech!, może lubi sprawdzać się w takich rolach..? W każdym razie uwielbiam go jako Don Jonaa :)
Pozdrawiam.
Jaki polaczkowy brak tolerancji? Sama jestem w RN i jestem bi....serio nikogo nie wkurza sama orientacja. Nikt nam do łóżek nie zagląda, nasza sprawa czy się afiszujemy ze swoją seksualnością. Osobiście nie muszę z koleżanką "pod rękę" chodzić, ani nie migdale się z facetem publicznie...wydaje mi się, że to rzecz wychowania.
Mam się chwalić, że uprawiam z kimś seks? :) Śmieszne.
Śmieszne to jest gdy ktoś wstydzi się żyć jak go natura stworzyła, albo po prostu nie ma odwagi, dostosowuje się do wymagań innych, ale racjonalizuje to bzdurami typu "nie afiszuje się", i bzdetami o wychowaniu. Chodzenie z partnerem za rękę to normalna i naturalna reakcja, i nie ma nic do afiszowania, ani kultury osobistej. Jesteś skrzywiona.
Heh...widzę, że się nie dogadamy. Każdy ma swój osobisty pogląd na te sprawy..ja po prostu wolę robić to co robię w domowym zaciszu, sam rób co chcesz - ale licz się z tym, ze parę osób też będzie "robiło co chciało" jak im się nie spodobasz...Nie, nie robię tego ze strachu, ale szanuję cudzą wolność i wolność do przekonań.. Wiem, że ktoś może zbić mnie i moją koleżankę. Wyjdziemy razem na piwko i się poprzytulamy, ale reszta w domu. Też nie lubię jak gówniarze ślinę wymieniają, ja im nie walne ale kto inny może. I co? Dla tego, że homo? Nie, po prostu nie wypada manifestować swojej seksualności. EOT
dzieki tej dyskusji wiadomo ze na filmwebie panuje propagowanie zboczen homoseksualizmu.dzieki,bede uwazal na slowa od teraz.moze.